| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام یک از کاندیدا از نظر شما معتادترند؟ | |||
| سمان | | 12 | 14.46% |
| باران | | 54 | 65.06% |
| sang_e_saboor | | 12 | 14.46% |
| yasmin2200 | | 5 | 6.02% |
| رأی دهندگان: 83. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #161 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تاريك خيلي تاريك
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زير سايه ي بخت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سمان با اين اواتورش به نظر من اخر معتاديه!!!!!!!! خدايا عاشقان را با غم عشق اشنا كن ز غم هاي دگر غير از غم عشقت رها كن تو خود گفتي كه در قلب شكسته خانه داري شكسته قلب من جانا به عهد خود وفا كن ![]() وبلاگ من http://www.forum.98ia.com/blogs/2522...%2Abitter.html سر بزنين ارتوروز گردن نمي گيريد! ![]() سال نود و عيد نوروز بر همگي (برو بچ نودهشتي) مبارك! ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #162 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 17,190
تشکر شده 28,074 بار در 5,655 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سمان بشکنه این دس که نمک نداره. چقدر تو مسابقه های دیگه لیدری کردیم. حالا ببین؟ از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #163 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تاريك خيلي تاريك
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زير سايه ي بخت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باران چرا اسم منو نذاشتي هاننننن؟؟؟؟؟منم به سمان راي دادم!!! | ||||||||
| |
| | #164 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 17,326
تشکر شده 30,827 بار در 6,459 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اوا پس تو هم فهمیدی ![]() ![]() ![]() اما من در کنار پونه و باران لنگ می ندازم ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() | |||||||||
| |
| | #165 (لینک مستقیم) | ||||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فرشته می خواستم بذارم ولی دیگه نمی ذارم. ![]() شوخمولیدم. نقل قول:
![]() نقل قول:
بیان به من رای بدین منو دیشب از کفه جوق جمع کردن. | ||||||||||
| |
| | #166 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باران هر کی معتاد شد,اجازه داره آدمینو چون به سایت معتادش کرده مجازات کنه ![]() ![]() فرشته یکم لیدری کن ![]() من دارم اینور درس می خونم وقت نمی کنم لیدری کنم | ||||||||
| |
| | #167 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زير سايه ي بخت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رهبري ميكنيم!!!! جرات داريد تكون بخوريد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بامن طرفين!! | ||||||||
| |
| | #168 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چته فرشته؟ دعوا داری چرا؟ چرا تکون نخوریم؟ نامرد به سمان رای دادی؟ ![]() هی هی ای کاش اون روزی به فرزندی قبولت می کرم. ![]() به من رای بدین که از تمام زندگیم می زنم میام سایت. | ||||||||
| |
| | #169 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اینجا چرا هر کی لیدریه خودش رو می کنه ![]() چرا فرشته لیدر نداره؟؟؟ ![]() بدو بدو بیا به فرشته رای بده من به عنوان کسی که موهامو تو این سایت سفید کردم میگم,فرشته از همه معتاد تره | ||||||||
| |
| | #170 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زير سايه ي بخت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز په شي بريد خدارو شكر كنيد كه اجازه نفس كشيدن داريد!!!!!!!!!!! | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98ia, اول, برتر, دور, مسابقه, معتاد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |