| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام یک از کاندیدا از نظر شما معتادترند؟ | |||
| سمان | | 12 | 14.46% |
| باران | | 54 | 65.06% |
| sang_e_saboor | | 12 | 14.46% |
| yasmin2200 | | 5 | 6.02% |
| رأی دهندگان: 83. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #121 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تاریخی،عاشقانه،جنایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
انحراف چیه معاون هم معاون های قدیم. ای نامرد همین تو منو معتاد کردی اون رای رو نگهدار بذار برای مسابقه ی برترین خون آشام به من رای بده ![]() ها ها ها ها ها [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] به يادتان می آورم تا هميشه بدانيد که زيبا ترين منش آدمی محبت اوست پس محبت کنيد چه به دوست چه به دشمن! که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست کوروش بزرگ | |||||||||
| |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #122 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,389
تشکر شده 5,869 بار در 1,121 پست
کتاب مورد علاقه : شور زندگی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حالا فعلا بازار برترین مهتاته 98 هستش. هر وقت رسید به برترین خرگوش خوکی یا برترین دماغ خوکی من لیدرت میشم. ![]() لطفا هر کی احساس کرد که بی معرفت شدم، بهم حتما بگه تا جبران کنم؟؟؟؟؟؟ احساس می کنم از خیلی ها بی خبرم!!!!!!!! | ||||||||
| |
| | #123 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: ?????
(View Stats)
تشکرها: 232
تشکر شده 1,751 بار در 395 پست
کتاب مورد علاقه : ????? | بدون امتیاز : 0 امتیاز طيبه جون تو هيوا هواي منو داشته باشيد ! خيلي مظلوم واقع شدمحرفم بزنم ميرم تو قوطي ![]() ![]() طيبه چقدر تو خوشگلي !! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #124 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
تشکرها: 90,859
تشکر شده 190,676 بار در 24,977 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم به باران رای دادم. زشته به خدا اعتیاد اونم به سایت خدا همه تونو به راه راست هدایت کنه از مبدأ ِ مدارِ خلقتِ آدم ، / تا مُنتهي اليه ِ رأسُ السرطان ِ نَفَس از خون ِ چكيده بر دست قابيل ، / تا تمرين ِ تمدن در ساحل ِ هَوَس و از نصفُ النهار اُستواي عشق ، / تا قلب ِ قطب ِ شُمال ِ عطش... ![]() هرچه خط ِ صاف كشيدم ؛ باز هم قاعده ي ِ زندگي بشر / ارتفاعش كج شد . | ||||||||
| |
| | #125 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تاریخی،عاشقانه،جنایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
عزیزم! دلبندم! شما لطفا مراقب خودت باش اعتیاد به سایت که هیچی... خودم ازت یه عکس گرفتم وقتی 24 ساعته پای سایت و اینتی پلاسی چه کارای دیگه که نمی کنی ایناها ![]() البته نمی دونم چرا سیبیلتو نزدی؟! ![]() سانسور کردم چشماتو که بعدا پخش شد چش و چال منو درنیاری ![]() مدل موهات هم جدیده نه؟! این باران هم یه عکس مشتی گرفتم ازش... ![]() باران و سانسور نمی کنم چون چشماش چه سانسور بشه چه نشه انقدر کشیده که قلبمه زده بیرون نمیشه هیچ جوره پنهونش کرد. ![]() تازه کسی هم دلش نمیاد این عکس و پخش کنه.حالا خجالت بکشید اینم عکس خودم بود لحظه ای که متوجه شدم دوتا از دوستای نزدیکم به راه چپ هدایت شدن. ببخشید اینا اصلا انحراف نبود. بیانیه هم نبود. اینا اعتراف بود ![]() | |||||||||
| |
| | #126 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
تشکرها: 90,859
تشکر شده 190,676 بار در 24,977 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
کی انحراف داد؟ ![]() ![]() ![]() | |||||||||
| |
| | #127 (لینک مستقیم) | ||||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تاریخی،عاشقانه،جنایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کاری به رد اعتیادت ندارم اما این تاییدت به جا بود نقل قول:
خیلی بهت میاد نقل قول:
عمرا تو خودت داری هوار می کشی معتادی بیام هوای چیتو داشته باشم... مرا با معتادین کاری نیست ![]() این شبنم و باران خوب می تونن بهت چیز برسونن.. یعنی هواتو داشته باشن الان این یعنی دارم تبلیغ بابارن و می کنم دیگه. | ||||||||||
| |
| | #128 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چي شد چي شد؟ من دوساعت نبودم راي دادن همه به باران؟ بياين به من راي بدين. آباد باش ای ایران آزاد باش ای ایران از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران پونه-17ساله | ||||||||
| |
| | #129 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 48,377
تشکر شده 43,890 بار در 7,242 پست
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز به به میبینم معتادا خودشون با پای خودشون اومدن اینجا اعتراف میکنن ![]() میگم اولین باره ها معتادا قبول می کنن معتاد شدن ![]() من به بارن رای دادم از دماغش معلومه معتاد شده "پرنده" را عمودی بنویس ! بگذار خطهای این کاغذ سقوط را به تصویر بکشد پشت میله های قفس ...!!! *جواد نوروزی | ||||||||
| |
| | #130 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98ia, اول, برتر, دور, مسابقه, معتاد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |