| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: teh
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : hamkhone va yasama va qazaaal حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کارانکا : " به حضور خود در رئال مادرید افتخار میکنم " ![]() " کریستیانو توانایی بازی در پستهای مختلف خط حمله را دارد ." ایتور کارانکا کمک مربی رئال مادرید دیروز پس از تمرین بعد از ظهر با رسانه ها به صحبت نشست . " همانند گذشته به خود افتخار میکنم . این احساسی است که من دارم و میخواهم ادامه داشته باشد . به خاطر حضور در رئال مادرید و کار کردن با مورینیو به خود افتخار میکنم . من این موضوع را در گیخون گفتم و اکنون پس از 9 ماه دوباره ان را تکرار میکنم . من در حال یادگیری هستم و به خاطر تجربیاتی که در این فصل کسب کردم خوشحالم ." " ما باید از این موضوع که کاسیاس به فصل جاری نمره 8 از 10 را داده است خوشحال باشیم چرا که این بازیکن سالهاست که در رئال مادرید حضور دارد و میداند که در باره چه چیزی صحبت میکند ." " هنوز انگیزه هایی برای بازی با ویارئال وجود دارد و ما قصد داریم با پیروزی در این دیدار 3 امتیاز بازی را به دست اوریم . " " رونالدو توان حضور در هر نقطه از زمین برای کمک به تیم را دارد . او ترجیح میدهد در کناره ها به عنوان وینگر حضور داشته باشه تا با استفاده از سرعت خود به محوطه جریمه وارد شود . این بازیکن توانایی بازی در پستهای مختلف خط حمله را دارد . " " نظر من در باره محرومیت احتمالی بوسکتس توسط یوفا مشابه با نظر باشگاه است که دیروز عنوان شد . باشگاه علیه بازیکن خاصی اظهار نظر نکرده است . یوفا بر علیه این بازیکن پرونده تشکیل داده است .همه دیدند که او چکاری انجام داد . " !!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید قسمت اول:غیرممکنه که اونا وجود داشته باشند قسمت دوم: دیدیم که وجود دارند!!! ![]() this is REAL & this is real only real madrid | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| به حضور خود در رئال مادرید افتخار میکنم, کارانکا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |