| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 2,034
تشکر شده 1,624 بار در 417 پست
کتاب مورد علاقه : تکسوار عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگه خوشبختی 7 تا پله داشته باشه الان روی کدوم پله اش ایستادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاش مي شد بار ديگر سرنوشت را از سر نوشت/ کاش مي شد هرچه هست بر دفتر خوبي نوشت/ کاش مي شد از قلمهايي که بر عالم رواست با محبت ،با وفا،با مهربانيها نوشت/ کاش مي شد اشتباه هرگز نبودش درجهان/داستان زندگاني را بي غلط حتي نوشت/ کاش دلها از اول مهمور حسرتها نبود/کين اي همه اي کاش ها را بر دفتر دلها نوشت | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 10,193
تشکر شده 1,267 بار در 325 پست
کتاب مورد علاقه : درگیر من مشو shadow_das حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ششمی اگه از ایران برم شاید بشه هفت البته من از تون دست آدماییم که نمی نالم و خدا رو می شکرم ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: گیلان همیشه بهار
(View Stats)
تشکرها: 1
تشکر شده 2,428 بار در 445 پست
کتاب مورد علاقه : با کتاب حال نمیکنم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شاید سومی | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 4
تشکر شده 23 بار در 12 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ما همه رو ي هفتمي هستيم ما همه خدارو داريم | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: کرج
(View Stats)
تشکرها: 492
تشکر شده 1,018 بار در 422 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همین که راحت نشستی داری پشت کامپیوتر پست میدی تو اینترنت بدون رو پله هفتمی نشستی یه آب پرتغالم تو دستته. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: خونه ی بابام تو تهرووووون
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بوسه ی تقدیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شیشم........ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: ...
(View Stats)
تشکرها: 586
تشکر شده 720 بار در 245 پست
کتاب مورد علاقه : بی ستاره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فکر کنم سوم یا چهارم... وقتي يه آدم ميگه: «هيچکس منو دوست نداره!».... منظورش از «هيچکس»، «يک نفر» بيشتر نيست..... همون يه نفري که واسه اون آدم همه کسه... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
تشکرها: 227
تشکر شده 361 بار در 180 پست
کتاب مورد علاقه : گندم - حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چهارم یا پنجم..................ولی بازم خدا رو 100هزار بار شکر | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جایی همین نزدیکیا
(View Stats)
تشکرها: 305
تشکر شده 252 بار در 103 پست
کتاب مورد علاقه : غزال.تلافی.همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فکــــــــــــــــــــــر کنم چهارمی | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: اون بالا بالاها...
(View Stats)
تشکرها: 679
تشکر شده 491 بار در 167 پست
کتاب مورد علاقه : كتاب علي ازدكترشريعتي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پنجمي اگه خدا بخواد سه سال ديگه هم رو هفتمي ام. زن خودش را خوشگل مي كند چون خوب فهميده كه چشم مرد تكامل يافته تر از مغز اوست... ![]() دوريس دي | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اش, الان, اگه, ایستادی, باشه, تا, خوشبختی, داشته, روی, پله, کدوم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |