| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: یه گوشه از این کره ی سرد و خاکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بعد از او حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 4 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید نه اینکه زانو زده باشم نه ! فقط تنهایی سنگین است ![]() | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: لای شب بوها
(View Stats)
تشکرها: 2,864
تشکر شده 1,586 بار در 598 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم ششم فکر کنم درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: کنار دلتنگی
(View Stats)
تشکرها: 106
تشکر شده 6,959 بار در 4,122 پست
کتاب مورد علاقه : عطروپیاده روی بیاد ما | بدون امتیاز : 0 امتیاز رو ی پله ی چهارم | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 491
تشکر شده 436 بار در 85 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نمی دونم ، شاید پنجمی... چون خیلی چیزا رو به دست اوردم و خیلی چیزا مونده..... زندگي يعني بازي. سه ، دو ، يک … سوت داور............ بازي شروع شد.... دويدي ، دست و پا زدي ، غرق شدي ، دل شکستي ، عاشق شدي ، بي رحم شدي ، مهربان شدي… بچه بودي ، بزرگ شدي ، پير شدي سوت داور........ بازي تمام شد... زندگي را باختي اشکاتو پاک کن همسفر گاهي بايد بازي رو باخت اما اينو يادت باشه باز مي شه زندگي رو ساخت.... | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: Ahwaz
(View Stats)
تشکرها: 497
تشکر شده 620 بار در 168 پست
کتاب مورد علاقه : جنایات و مکافات حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من از پله ی 2 پریدم 6 . اما احتمال سر خوردنم کم نیست . هرگز با زندگی قهر نکن ، دنیا منت کش کسی نیست . | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: ZZZ
(View Stats)
تشکرها: 2,240
تشکر شده 1,660 بار در 543 پست
کتاب مورد علاقه : سپيده عشق/ و/گندم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما كه پله اي نديديم نه تو می مانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی... به حباب نگران ِ لب ِ یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند لحظه ها عریانند به تن ِ لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز HAMED | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: شمال
(View Stats)
تشکرها: 10,683
تشکر شده 552 بار در 136 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سر هيچ كدوم از پله ها ![]() | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: ان سو تر از پروازها
(View Stats)
تشکرها: 43
تشکر شده 572 بار در 318 پست
کتاب مورد علاقه : تاریخی | بدون امتیاز : 0 امتیاز شاید 2 یا 3 ... واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند چون به خلوت می رسند آن کار دیگر می کنند مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر می کنند گوییا باور نمی دارند روز داوری کاین همه قلب و دغل در کار داور می کنند ![]() | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: باغ خودم
(View Stats)
تشکرها: 12,357
تشکر شده 9,848 بار در 1,824 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 4 یا 5 شایدم بیشتر من " تو" را به دلم قول داده ام... نگذار بد قول شوم...! | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران، یه جایی نزدیک کوه ها
(View Stats)
تشکرها: 11,098
تشکر شده 2,641 بار در 926 پست
کتاب مورد علاقه : کنار رود پیدرا نشستم و حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من هنوز خیلی چیزا مونده که بدست بیارم ،اما این دلیل نمیشه که فکر کنم امروز روی پله ای پایین تراز پله هفتم هستم ...من قطعا روی پله 7 هستم تاز مانی که هنوز امیدوارم. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اش, الان, اگه, ایستادی, باشه, تا, خوشبختی, داشته, روی, پله, کدوم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |