| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 71,339
تشکر شده 170,707 بار در 12,627 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | پست بسیار مفید : +21 امتیاز مدتی نیستم دوستان، لطفا بغیر از موارد ضروری بمن پیام ندید. ![]() اطلاعیه جدید بخش کتاب مخصوص نویسنده ها و خواننده های عزیز! ![]() از نگارش مطالب خلاف شرع در داستان ها بپرهیزید! نحـوه ی قـرار دادن کتـاب در سایت! طراحی جلد رمان! | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : جایی که قلب آنجا نیست
تشکرها: 80,266
تشکر شده 302,254 بار در 20,382 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
لطفا دقت کنید خـــــــــــــدا و دیگر هیچ...! نحـوه ی قـرار دادن کتـاب در سایت! نکته ی ویرایشی مهم برای تمامی رمان نویس ها: حروف رو نَکِشید و بین علائم و کلمات حتما فاصله (اسپیس) بزنید تا متن رمان کامل ارسال بشه! | |||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز نقل قول:
دوست عزیز هر سایتی قوانین خاص خودشو داره و در نهایت تابع قوانین کشورشه! جای بحثی نیست و در این تاپیک بجز مشکلات دانلود پست دیگه ای ندید لطفا!! | |||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 159,582
تشکر شده 366,430 بار در 31,120 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
لینک سالمه مشکلی نداره اینجا نباید پست بدین برای تشکر فقط کافیه از دکمه تشکر استفاده کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید قوانین مهم بخش ترول | |||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آشام, اسمیت, ال, بیداری, جلد1, جی, خاطرات, خون, دانلود, رمان, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |