ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
انواع غذاهای عربی
گل نقش طاووس

paradiseagency

?



نودهشتیا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15
  1. Top | #1

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,797
    میانگین پست در روز
    2.54
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,190
    تشکر شده 12,021 در 4,084 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض انواع غذاهای عربی

    طرز تهیه بادمجان روغنی لبنانی

    بادمجانها را پوست میکنیم. آنها را هم از طول و هم از قطر به دو نیم میکنیم تا هر بادمجان ۴ قطعه شود. کمی نمک به آنها میپاشیم و اطرافشان را در روغن میغلتانیم...
    مواد لازم:
    بادمجان قلمی یا دلمه ای کوچک ۵/۱ کیلوگرم
    پیاز ریز سفید ۵۰۰ گرم
    گوجه فرنگی ۱ کیلوگرم
    سرکه ۱ استکان معمولی
    سیر ۱ بوته
    روغن مایع ۱۵۰ گرم
    نمک و فلفل بقدر کافی

    طرز تهیه :
    بادمجانها را پوست میکنیم. آنها را هم از طول و هم از قطر به دو نیم میکنیم تا هر بادمجان ۴ قطعه شود. کمی نمک به آنها میپاشیم و اطرافشان را در روغن میغلتانیم. روی گوجه فرنگیها آب جوش میریزیم و پوست آنها را گرفته،خردشان میکنیم. پیاز را هم پوست میگیریم و میشوییم. داخل ظرف گرد نسوز مناسبی دو سه قاشق روغن مایع میظریزیم و پیازها را در آن روی حرارت ملایم قرار میدهیم. کمی نمک و فلفل هم میزنیم. سیر را نیز پوست کنده،میکوبیم و با پیاز کمی سرخ میکنیم. نصف پیازهای سرخ شده را از ظرف خارج میکنیم و به جای آن نصف گوجه فرنگیها را میریزیم. بادمجانها را روی گوجه فرنگیها میچینیم. بقیه گوجه فرنگیها را روی بادمجانها میریزیم. بقیه پیازها را هم روی این گوجه فرنگیها میخوابانیم و سرکه و کمی نمک و فلفل روی همه میپاشیم. در ظرف را میبندیم، ظرف را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی پنجره فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت میگذاریم تا تمام مواد بپزند، ولی زیاد له نشوند. خوراک را با همان ظرف سر میز میبریم. در حرارت ملایم روی گاز یا آتش هم میتوان این غذا را تهیه کرد. باید توجه داشت، ظرف از نوع ظرف پیرکسی باشد که در حرارت نشکند، چون لطف این غذا در آن است که با ظرف سر میز برود.
    دلـــ دادگــی ، جــان دادگــیست !

  2. 4 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,797
    میانگین پست در روز
    2.54
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,190
    تشکر شده 12,021 در 4,084 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض مطبل لبنانی

    طرز تهیه مطبل لبنانی
    مُطَبّل لبنانی :بادنجان را كباب كرده پوست آنها را گرفته و بكوبید یا در مخلوطكن بریزید.ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه كرده و كمی نمك بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط كنید...
    مواد لازم :
    بادنجان یك كیلوگرم
    ارده سه قاشق وپخوری
    آب لیموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پیمانه
    پودر فلفل قرمزو نمک به میزان لازم

    طرز تهیه:
    بادنجان را كباب كرده پوست آنها را گرفته و بكوبید یا در مخلوطكن بریزید.ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه كرده و كمی نمك بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط كنید. مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود كنید بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید. روی مطبل را میتوانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل كنید.

  4. 3 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  5. Top | #3

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,797
    میانگین پست در روز
    2.54
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,190
    تشکر شده 12,021 در 4,084 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض سالاد خوشمزه فته الحمص لبنانی

    سالاد خوشمزه فته الحمص لبنانی
    سالاد بسیار خوش طعم و خوشمزه لبنانی که میتوانید آن را به سادگی آماده نموده و از خوردن آن لذت ببرید این سالاد یکی از سالاد های محبوب عربی می باشد...



    مواد لازم :
    دو عدد كنسرو نخود پوره شده
    یك عدد كنسرو نخود سالم
    2قاشق غذا خوری ارده
    دو حبه سیر رنده شده
    5 قاشق غذا خوری آبلیمو
    نمك – فلفل قرمز به مقدار دلخواه
    تمامی مقادیر فوق با هم در یك كاسه عمیق مخلوط كرده و كنار گذاشته می شوند
    سس سالاد
    پنچ قاشق غذا خوری آبلیمو
    دو حبه سیر رنده شده و با نمك سابیده شده
    پنچ قاشق غذا خوری روغن زیتون
    نمك – فلفل قرمز به مقدار دلخواه
    نصف نان لبنانی بریده شده به صورت مربعهای سه در سه سانتی و تفت داده شده در روغن
    نصف لیوان نخود سالم كنسرو شده
    طرز تهیه:
    پس از آماده شدن هردو مواد تمامی مواد را در كاسه بزرگ پیركس میریزیم و مخلوط میكنیم برای تزئین هم از روغن زیتون - گوجه فرنگی خرد شده - مقداری سماق - جعفری خرد شده مقداری از نان لبنانی سرخ شده استفاده میكنیم سالاد بسیاز لذیذ و خوشمزه ای رو امتحان خواهید كرد

  6. 3 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  7. Top | #4

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,797
    میانگین پست در روز
    2.54
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,190
    تشکر شده 12,021 در 4,084 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض کباب جگر عربی

    دستورپخت کباب جگر عربی
    جگر گوسفند را شسته و انرا بقطعات کوچک بریده نمکش بزنید و در آرد بغلطانید و در روغن زیتون سرخش کنید .
    سپس آنرا...




    مواد لازم :
    جگر گوسفند عدد
    پیاز سبز قدری
    نمك قدری
    آرد سفید قدری
    سیب قدری
    آب گوشت قدری
    طرز تهیه :
    جگر گوسفند را شسته و انرا بقطعات کوچک بریده نمکش بزنید و در آرد بغلطانید و در روغن زیتون سرخش کنید .
    سپس آنرا در ظرف ریخته فلفل و پیازچه و شبت خرد کرده برویش بپاشید .

  8. 2 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  9. Top | #5

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,797
    میانگین پست در روز
    2.54
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,190
    تشکر شده 12,021 در 4,084 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض کُبّه عربی

    طرز تهیه کُبّه عربی

    از خمیر کبه به اندازه یک گردو برمیداریم. آن را پهن می کنیم و وسط آن از مواد داخل کبه می گذاریم. روی مواد را با خمیر می پوشانیم و کبّه را در دست گرد می کنیم...

    مواد لازم:
    بلغور خیس شده 2 لیوان
    گوشت چرخ کرده 350 گرم
    پیاز متوسط 4 عدد
    خلال بادام 1 استکان
    گردوی پودر شده 1 استکان
    کشمش پلویی 1 استکان
    نمک،فلفل،زردچوبه و ادویه به میزان لازم
    گرد لیمو عمانی 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:
    برای تهیه خمیر کُبه، ابتدا 150 گرم از گوشت چرخ کرده را با بلغور خیس شده و یک عدد پیاز کوچک با هم چرخ می کنیم. نمک و زردچوبه را هم اضافه می کنیم و ورز می دهیم.
    برای تهیه مواد داخل کبه، سه عدد پیاز متوسط را خلال می کنیم و 200 گرم از گوشت باقیمانده را همراه با پیاز تفت می دهیم. بعد از اینکه گوشت و پیاز خوب تفت داده شد،خلال بادام ، گرد لیمو عمانی و گردو را به آن اضافه می کنیم. سپس نمک،فلفل و ادویه را به میزان لازم اضافه می کنیم. در آخر کشمش شسته شده را با آن می افزاییم. مواد داخل کبه آماده است.

    طرز پیچیدن کبه:
    از خمیر کبه به اندازه یک گردو برمیداریم. آن را پهن می کنیم و وسط آن از مواد داخل کبه می گذاریم. روی مواد را با خمیر می پوشانیم و کبّه را در دست گرد می کنیم. سپس کبه های آماده شده را در روغن سرخ می کنیم.

  10. 2 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  11. Top | #6

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,797
    میانگین پست در روز
    2.54
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,190
    تشکر شده 12,021 در 4,084 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض سمبوسه عربی

    دستور پخت سمبوسه عربی






    موادلازم:
    - آرد ۴ پیمانه
    - خمیر مایه ۲ قاشق غذاخوری
    - شکر یک قاشق غذاخوری
    - نمک یک قاشق مرباخوری
    - روغن نباتی ۴/۱ لیوان
    - شیرخشک ۶ قاشق غذاخوری
    - آب داغ ۵/۱ لیوان
    - اسفناج ۵/۱ کیلو پخته و ریز شده
    - پیاز ۵ عدد رنده شده
    - سماق یک قاشق مرباخوری
    - رب انار ۲/۱ قاشق مرباخوری
    - پودر دارچین کمی
    - روغن زیتون ۵/۱ لیوان
    - آبلیمو ۵/۱ لیوان

    طرز تهیه :
    اسفناج، پیاز، سماق، نمک، رب انار و دارچین را با هم مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه در یک صافی بریزید. مواد را بین دو دست فشار دهید تا آب آن کاملاً برود. در آخر روغن زیتون را به مخلوط اضافه کرده. به طوری که کاملاً جذب مواد شود. برای تهیه سمبوسه روی یک سینی را آرد بپاشید و با وردنه خمیر را پهن کنید. روی خمیر را به صورت مثلث برگردانید به طوری که روی مواد را بپوشاند. سینی فر را چرب کرده، آرد بپاشید و سمبوسهها را با فاصله در سینی بچینید. سینی را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کردهاید گذاشته و سمبوسهها را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد بپزید تا طلاییرنگ شود.

  12. 2 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  13. Top | #7

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,797
    میانگین پست در روز
    2.54
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,190
    تشکر شده 12,021 در 4,084 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض درهم تابستان


    مواد لازم :

    لوبیا سبز 100 گرم
    بامیه 100 گرم
    بادمجان 100 گرم
    كدو 100 گرم
    پیاز 1 قاشق سوپخوری
    گوشت گوسفند 100 گرم
    روغن 1 قاشق مرباخوری
    آب گوجه فرنگی 2 فنجان
    نمك قدری

    طرز تهیه :

    گوشت را خرد کرده سپس لوبیای سبز ، بامیا ، با دمجان ، کدوی کوچک و پیاز را خرد کرده با مقداری گوشت خرد شده سرخ کنید

  14. 2 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  15. Top | #8

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,797
    میانگین پست در روز
    2.54
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,190
    تشکر شده 12,021 در 4,084 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض تدوک مرغ و تخم مرغ


    مواد لازم

    تخممرغ


    4 عدد

    مرغ چرخ شده


    350 گرم

    جعفری ریز شده


    یک پیمانه کوچک

    سیبزمینی آب پز


    2 عدد متوسط

    پیاز رنده شده


    یک عدد متوسط

    آرد سوخاری


    یک پیمانه بزرگ

    نمک و فلفل و زردچوبه


    به مقدار لازم

    روغن


    به مقدار لازم

    ابتدا تخم مرغ ها را آب پز کنید و پوست آنها را بکنید.

    سیبزمینیهای آب پز را کوبیده و له کنید. سپس با مرغ، جعفری و پیاز خوب مخلوط نمایید تا خمیر یک دستی به دست آید.نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد بیافزایید.

    دور هر تخممرغ آب پز، مقداری از مواد مخلوط شده را قرار دهید و بهصورت یک گلوله در آورید. سپس توپها را در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ شده سرخ کنید.

  16. کاربر زیر از پست raha16 تشکر کرده است .


  17. Top | #9

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,797
    میانگین پست در روز
    2.54
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,190
    تشکر شده 12,021 در 4,084 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض تبولی دسر عربی(لبنانی)


    مواد لازم:
    بلغور گندم ریز= 3/2 پیمانه
    جعفری –ریز خرد شده=6 پیمانه
    نعنا تازه- ریز خرد شده =2/1پیمانه
    گوجه فرنگی- خرد شده= 5عدد
    پیازكوچك- خرد شده 2عدد(200گرم)
    پیازچه- خرد شده= 2عدد
    روغن زیتون-تصفیه نشده= 4/1پیمانه(60میل)
    آب لیموی تازه =2/1پیمانه(125میل)
    نمك و فلفل سیاه= به میزان لازم

    طرز تهیه:
    بلغور را با آب ولرم به مدت15 دقیقه خیس و سپس آبكش می كنیم به طوری كه آب آن كاملاٌ گرفته شود آن را در یك ظرف بزرگ می ریزیم، جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط می كنیم، نمك و فلفل را اضافه می كنیم.
    چند دقیقه قبل از سفرو، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه می كنیم.
    نكته:1-این خوراك را بلافاصله پس از تهیه مصرف كنید.
    2- این خوراك را نباید پس از تهیه فریز كنید.

  18. کاربر زیر از پست raha16 تشکر کرده است .


  19. Top | #10

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,797
    میانگین پست در روز
    2.54
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,190
    تشکر شده 12,021 در 4,084 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض دسر عربی ام علی


    این یك نوع دسر عربی هست كه به صورت گرم مصرف می شود و طعم آن بسیار لذیذ است.
    مواد لازم:
    كورن فلكس=2/1 پاكت یا به اندازه دلخواه
    كشمش=1 لیوان
    مغز پسته=1 لیوان
    شیر=1 لیتر
    شیر خشك نیدو=4 قاشق غذاخوری
    شكر=1 فنجان
    خامه=2/1 لیوان
    وانیل=1 قاشق چایخوری
    طرز تهیه:
    1. كورن فلكس را در ظرف پیركس ریخته بطوریكه تا 3/1 ظرف را بپوشاند سپس روی كورن فلكس را كشمش و مغز پسته بریزید.

    . بقیه مواد را با هم مخلوط كرده در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم بگذارید تا وقتیكه شیر بجوشد و كرم نرم و لطیفی بدست آید. كرم بدست آمده نباید سفت باشد.
    3. كرم را روی سطح مواد ریخته بطوریكه زیر و روی مواد را بپوشاند و تمام مواد با كرم مخلوط شود.
    4. ظرف را در فر به مدت 20 الی 30 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بگذارید تا وقتیكه روی مواد طلایی رنگ شود و كرم كمی غلیظ شود.
    5. این دسر را باید پس از خارج كردن از فر و بصورت داغ مصرف كنید.

  20. کاربر زیر از پست raha16 تشکر کرده است .


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. انواع غذاهای هندی
    توسط raha16 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 31
    آخرین نوشته: 1392,06,30, ساعت : 14:25
  2. غذاهای ضد افسردگی...
    توسط redbull در انجمن تغذیه و خواص مواد غذایی
    پاسخ ها: 2
    آخرین نوشته: 1392,06,10, ساعت : 01:26
  3. آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 26
    آخرین نوشته: 1390,04,21, ساعت : 17:25
  4. انواع غذاهای خرچنگی
    توسط اسمانی در انجمن تزئینات مواد غذایی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389,07,21, ساعت : 10:43
  5. غذاهای کره ای
    توسط اسمانی در انجمن تزئینات مواد غذایی
    پاسخ ها: 4
    آخرین نوشته: 1389,07,11, ساعت : 10:42

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •