| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: درباره ی ادغام سبک جدید و قدیم در محاورات چه نظری دارید ؟ | |||
| موافقم | | 101 | 52.60% |
| مخالفم | | 40 | 20.83% |
| تا حد کمی از سبک قدیم استفاده شود | | 51 | 26.56% |
| رأی دهندگان: 192. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : Tehran - Iran
تشکرها: 115,043
تشکر شده 253,059 بار در 35,307 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز سلام عاطفه ي عزيزم دير كه نيست واسه خير مقدم ؟ (ميدوني كه من سيستممه دير مي رسم )من چرا پست عكس شما رو دير ديدم ؟ دلم براتون تنگ شده بود . ماشا... بزنم به تخته ![]() بابت همه چيز : حضور صميمانه تون توي سايت ، سعه ي صدرتون ، كمك هايي كه به هر روشي به كاربرا ميكنيد و ... بي نهايت از طرف خودم و ادمين و بقيه كاربرا ممنونم ![]() رمانتون رو نصفه خوندم به زودي با نقدش برميگردم . ![]() دوست داشتم پست غير مرتبط بدم. تاپيك مال دوست عزيزمه ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * Star, -2nya-, -نازلی-, .Monire., asal_cheshmak, bahooneh10, Behnoush, elahe.goddess, Elysium, fatima_59, hobab, kodaki, leila.kh, lucy, mahdieh67, maheabi, NILOUFAR, paradise, patrin, raha16, sahar100000, sama33, shad00nee, s_donia323, zarin, ~shahrivar~, بهار سرد, ترنج خاتون, حاجی بلا, رازقی, شب, شهرناز, عاطفه منجزی, فاخته13, نیلوفر آبی, هدیه, ياابالفضل, پروانه!, یگانه |
| تبلیغات | |
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | |||||||||
| نویسنده افتخاری ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,341
تشکر شده 2,940 بار در 183 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
اول از همه سلام و عرض ادب مجدد خدمت اعظم خانم عزیز ![]() از اینکه کتاب مورد توجه شما بوده بی اندازه خوشحالم چون حقیقتش توی این سایت شمارو جای خواهر بزرگترم می دونم و باعث افتخارمه که شما نظر مساعدی نسبت به اثری که تالیف کردم داشته باشید. اعظم جون با خیال راحت هر موقع فرصت کردید دوباره کتاب رو مطالعه کنید و اگه نقطه ابهام های بیشتری به نظرتون رسید من در بست درخدمتم. البته همونطور که گفتم منکر وجود داشتن نقص در کار نیستم چون این اثر هم که شاهکار ادبی نیست!مسلماً توی هر کارهنری،مشکلاتی وجود داره و من به درصد بالایی از نقاط مثبت در کتاب هم راضی هستم اما در مورد جمله ای که فرموده بودید( میدونم جواباش همه بادلیل و ریشه ایه) بله خب مسلما همینطوره !یعنی از نظر من اینطور بوده که کتاب به همین شکل نوشته شده ولی مهم اینه که خواننده هم به این ریشه پی ببره وگرنه قطع به یقین تقصیر از قلم نارسای من بوده که نتونستم حق مطلب رو به خواننده برسونم. به هر حال به دیده منت! حتما و حتما بعد از خوندن نظرات تعداد بیشتری از دوستان تک به تک برای همه ی سوالات شما و همه ی عزیزانم ،مطالبی رو توضیح می دم که امیدوارم قانع کننده باشه! در این بازار اگر سودیست،با درویش خرسند است خدایا منعمم گردان به درویشـــــی و خرسنــــــــدی | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * Star, *TARA*, -2nya-, -نازلی-, .Monire., asal_cheshmak, bahooneh10, Behnoush, chandiny, elahe.goddess, Elysium, fatima_59, hobab, kodaki, leila.kh, lucy, mahdieh67, maheabi, maryam1363, minaaram, NILOUFAR, paradise, patrin, sahar100000, sama33, sC0rP!0N--GirL, simin.shirdel, Yasnaaaa, zanbagh, zarin, ~shahrivar~, بهار سرد, ترنج خاتون, حاجی بلا, شب, شبنم, شهرناز, فاخته13, نیلوفر آبی, هدیه, پروانه! |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : همين نزديكي
تشکرها: 5,782
تشکر شده 5,005 بار در 677 پست
کتاب مورد علاقه : شب ايراني -توايلايت - حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خانم منجزي.. خوشحالم كه شما رو اين جا مي بينم... ( هرچند به صورت مجازي ) ![]() الهم اغفر لي الذنوب التي تنزل النقم الهم اغفر لي الذنوب التي تغير النعمالهم اغفر لي الذنوب التي تحبس الدعاء الهم اغفر ذنوب التي تنزل البلاء http://www.forum.98ia.com/t126236.html | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸
تشکرها: 15,709
تشکر شده 271,375 بار در 3,848 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عاطفه جوون . خوشحالم که اینهمه مردمی هستی و تو سایت با خواننده های رمانات تبادل نظر میکنی این خیلی خوبه هم باعث بهتر شدن کارهای خودت میشه و هم باعث محبوب تر شدنت . و اما یه سوال خواستم ببینم شما ماهشهر درس نخوندی ؟ آخه من یه همکلاسی داشتم اسمش عاطفه منجزی بود . میترا دارم هم همکلاسیم بود البته عاطفه منجزی تو راهنمایی و میترا دارم تو دبیرستان از کتابای میترا دارم تا حالا هیچی نخوندم هر چند دبیرستان دوستایی نزدیک و صمیمی بودیم ولی کتابای شما رو همشو خوندم . | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * Star, asal_cheshmak, bahooneh10, Elysium, leila.kh, lucy, mahdieh67, maryam1363, sama33, zarin, بهار سرد, ترنج خاتون, حاجی بلا, شب, شبنم, شهرناز, عاطفه منجزی, نیلوفر آبی, هدیه, پروانه! |
| | #25 (لینک مستقیم) | |||||||||
| نویسنده افتخاری ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
فدات شم لیلا جون،هر چه دیر آید خوش آید! علاوه بر اون ،من که برای ظهور توی سایت اول از همه دست به دامن خودت و آدمین شدم و از هردوتونم ممنونم. اصلاً حرف تشکر رو نزن که فقط وظیفه ست ،کاش قابل باشم و واقعا بتونم مفید باشم. من بی صبرانه منتظر نقدت هستم و مسلماً انتظار ندارم حتما تعریف و تمجدی باشه؛ هر چند می دونم آدم حق گویی هستی،اگر چه تلخ باشه! | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * Star, *TARA*, +Lily, -2nya-, -نازلی-, asal_cheshmak, bahooneh10, Behnoush, Elysium, fatima_59, lucy, mahdieh67, maheabi, maryam1363, sama33, simin.shirdel, Yasnaaaa, zarin, بهار سرد, ترنج خاتون, حاجی بلا, سیب سرخ حوا, شب, شبنم, شهرناز, نیلوفر آبی, هدیه, پروانه! |
| | #26 (لینک مستقیم) | |||||||||
سلام عزیزم ![]() نه متاسفانه من تا به حال حتی ماهشهر رو از نزدیک هم ندیدم و از این بابت خیلی هم متاسفم. من تا 6 سالگی،مسجدسلیمان زندگی می کردم.تا 18سالگی شاهین شهر اصفهان خونه ی پدری بودم. تا 86 تهران و خونه ی همسری.الان هم که چند ساله اب غربت می خوریم ![]() مطمئنا تبادل نظر با خواننده، ارزش های خودشو داره و من از این بابت از همه ی خواننده هام ممونم! | |||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸
تشکرها: 15,709
تشکر شده 271,375 بار در 3,848 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آه از ندیدن ماهشهر متاسف نباش دیدن نداره ولی در عوض من مسجد سلیمون رو زیاد دیدم امسال 13 بدر هم تصمیم داشتیم بریم اونجا که از بس جاده اش شلوغ بود دو راهی مسجد سلیمون شوشتر از خیر مسجد سلیمون گذشتیم رفتیم شوشتر . فکر نمیکنم 13 بدر امسال جایی تو خوزستان شلوغتر از مسجد سلیمون بوده باشه . | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : تو کتابام
تشکرها: 19,656
تشکر شده 7,865 بار در 1,611 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی کتاب زیبایی بود من يه آذرماهی ام! هر ارتباطی باهام داشته باشی،دوستی يا حتی سلام عليك يا هر چيزديگه،يعنی غريبه نيستی...يعنی تو بخشی از زندگيم وارد شدی من آذری هميشه اونيم كه واسه حفظ ارتباطم باهات تلاش ميكنم،حتی اگه تو رفتارت ببينم كه همون نيستی،ببينم كه عوض شدی... بازم سعی ميكنم مث قبل باشم...ولي يه چيزی!اين رفتارم هميشگی نيست اگه ديدی ديگه كاريت ندارم،يعنی داری واسم غريبه ميشی...آذريا دير اينجوری ميشن ولی هميشگی! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
تشکرها: 15,667
تشکر شده 236 بار در 38 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من از علاقمندان رمانهاي خانم منجزي هستم .رمانشون رو دوستم از نمايشگاه برام خريدن. و اما نقد رمان .شاه ماهي مثل بقيه رمانهاشون نثر روان و خوبي داشت . اين رمان هم مثل لبخند خورشيد و پرنده بهشتي راجع به ازدواج اجباري بود. كه دختر داستان تمايلي به ازدواج نداره و اين مرد داستان كه تلاش ميكنه خودش رو به زن نزديك كنه. من منتظر موضوع متفاوت وبهتري نسبت به پرنده بهشتي بودم. در ضمن به نظر من لزومي نداشت همه لغات كه به صورت فارسي قديم امده بود ترجمه بشه چون تقريبا اكثرش متداوله. به هر حال خانم منجزي با تشكر از شما منتظر رمان متفاوت با موضوع جديد شما هستيم | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : سایت نودهشتیا
تشکرها: 3,986
تشکر شده 3,056 بار در 409 پست
کتاب مورد علاقه : امشب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام ماسفانه دیروز که رفتم نمایشگاه کتاب شاهماهی تموم شده بود ولی پرنده بهشتی رو خوندم وخیلی خوشم اومد خیلی روون وزیبا نوشتید مرسی من اول خوشم نیومد ولی به مرور جذب شدم و هیجان داشتم ایشالا شاه ماهی رو هم میخرم آخه انقدر تعریف شنیدم که دلم میخواد حتما این کتابم داشته باشم مراقب افکارت باش که گفتارت می شود مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود مراقب رفتارت باش که عادت می شود مراقب عادتت باش که شخصیت می شود مراقب شخصیتت باش که سرنوشت می شود امام علی ع | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| lمعرفی, شاه, عاطفه, ماهی, معرفی, منجزی, نقد, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |