| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
تشکرها: 5,924
تشکر شده 16,269 بار در 2,090 پست
حالت من : | ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 12,344
تشکر شده 3,140 بار در 1,700 پست
کتاب مورد علاقه : زبان انگلیسی حالت من : | حالم بد شد ......... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : زيربارون
تشکرها: 9,330
تشکر شده 12,806 بار در 2,197 پست
کتاب مورد علاقه : شطرنج عشق حالت من : | اون شیطونک که جنبه تبلیغاتی داشت ولی عکس دختر جن زده واقعیه دوعا،برات گریه کردم....دعا برات افاغه نکرد اي آنكه طلبكارخدايي ،به خودآ ازخود به طلب كزتوجدانيست خدا اول به خودآ چون به خودآيي، به خدا اقرار نمايي به خداوندي خدا شاه نعمت اله ولي | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : باغ ستاره
تشکرها: 149
تشکر شده 1,718 بار در 619 پست
کتاب مورد علاقه : سووشون.هم خونه.آرام.و حالت من : | جالب بود ولی کاش یه ذره شرح میدادین اگرسربه سينه ام بگذاري خواهي شنيد صداي قلبي كه روزي خون سرخ عشق از آن فوارن ميكرد. صداي قلبي كه تك تك ضربانش در اميد ديدار دوباره ميتپيد. اما آنروز آن قلب با كوچتكرين تلنگري خواهد مرد وضربانش به دنبال تيك تيك ساعت ميدوند تا روزي سنگيني سرد خاك را بر پيكر بي جانش احساس كند.آن پيكري كه هيچكس جز خدا به غرورش احترام نگذاشت.آن پيكري كه روزي نام تورا فرياد زد و تو آن را نشنيدي. چه كسي خراب كرد كلبه ي آرزو هايم را؟ و چه كسي شكست آن غروري راكه وجودشرادرنگاه هاي سرد تو خشكاندم. وچه كوتاه بود همسفرتو بودن در جاده هاي سرنوشت | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 53
تشکر شده 185 بار در 85 پست
کتاب مورد علاقه : جایی که قلب آن جاست حالت من : | روحیم تخخخخخریب شد!!! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : United Kingdom
تشکرها: 3,746
تشکر شده 3,477 بار در 1,020 پست
کتاب مورد علاقه : varese azabe eshgh حالت من : | این خیلی بد بود ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر سایه ی خدا
تشکرها: 12,378
تشکر شده 971 بار در 401 پست
کتاب مورد علاقه : خالکوبی- معشوقه شیطان حالت من : | به غیر از اخریه بقیه ترسناک نبودند | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : همه جای ایران سرای من است
تشکرها: 8,417
تشکر شده 258 بار در 171 پست
کتاب مورد علاقه : کنیز ملکه ی مصر حالت من : | حالم از این جور عکس ها به هم میخوره وقتی تنها باشی تو خونه واقعا ترسناک میشه مخصوصا شب باشه واییییییییییییییییییییییی ییییی | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : خونه بابام
تشکرها: 12,707
تشکر شده 2,690 بار در 1,855 پست
کتاب مورد علاقه : سمفونی مرگ حالت من : | اون که صورتش اونجوری شده چقد وحشتناکه وااااایییی قلبم را عصب کشی کردم دیگر نه از سردی نگاهی میلرزد و نه از گرمی آغوشی می تپد | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : مــــَـــشهـدツ
تشکرها: 3,660
تشکر شده 7,198 بار در 993 پست
کتاب مورد علاقه : در امــتداد حَسـرت ♣ حالت من : | مرسی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جن, روح, عکسهای, مرگ, وحشتناک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |