| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : هر کجا هستم باشم اسمان مال من است
تشکرها: 25,817
تشکر شده 113,714 بار در 2,082 پست
کتاب مورد علاقه : حریم عشق. ..یاسمین حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید مرا به دیگری وا مگذار روزی می بینی مان تاب نمی آوری! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 21,558
تشکر شده 3,310 بار در 799 پست
کتاب مورد علاقه : بازی آخر بانو حالت من : | چقدر نازن اینا...... ما نسلی بودیم آرمانخواه. به رستگاری اعتقاد داشتیم. ما واژههای مقدس داشتیم: آزادی، وطن، عدالت، فرهنگ، زیبایی و تجلی... تکان هر برگ بر شاخه، برای ما معنای نهفتهای داشت... مارا به احساس مان می شناختند. ما شاعر متولد می شدیم. ما را چه شده است؟ ما خودمان هستیم؟ نه!ما خودمان نیستیم... نه دیگر نیستیم... ![]() غزاله علیزاده | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : !
تشکرها: 5,122
تشکر شده 4,450 بار در 1,036 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده حالت من : | ای جاااااااان حال میده لپشونو گاز بگیریییییییییی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید گفتمش : دل میخری ؟ پرسید چند؟! گفتمش : دل مال تو تنها بخند خنده کرد و دل ز دستانم ربود تا به خود باز آمدم او رفته بود دل ز دستش روی خاک افتاده بود جای پایش روی دل جا مانده بود ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر عرش ملکوت
تشکرها: 4,362
تشکر شده 9,992 بار در 1,921 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن و... حالت من : | اون اولي ها چقدر ناز داشتن! . آقاي خوبي ها كجايي؟؟؟ ![]() ![]() الهی عظم البلاء و برح الخفا وانكشف الغطاء ... صدای مولاست كه دعا میكند بیاید و ما را از خواب غفلت بیدار كند . | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : سرزمین رویاها....
تشکرها: 62
تشکر شده 54 بار در 35 پست
کتاب مورد علاقه : اواي بي پروا حالت من : | اي جووووووووووووووووونم چيقده ناناسن ايناااااااااااااااااااااا اااااااااا اون اوليه چش سبزه خيليييييييييييي نازه نمي دانم چرا اينقدر زود دلم برايت تنگ مي شود....تو که از جان هم به من نزديک تري... تو که در نفس هايم نفس مي کشي...تو که از چشم من دنيا را نگاه مي کني... نمي شود درک کرد... نمي شود فهميد ، راز اين دلتنگي را اين روزها اگر بغضي ترک مي خورد....اگر غمي جديد زائيده مي شود... اگر آهي از تارهاي داغديده ي سازم بر مي خيزد... بدان همه براي توست... براي تويي که نمي دانم روزي خواهد رسيد که چشمانم را با ردّ نگاهت، متبرک کني... و من چشم انتظار آن لحظه، هر گاه باران ببارد، صدايت مي زنم... نه با نواي زبان...که با نواي دل...چرا که تو درون مني...و ديگر نيازي به آوا و کلام نيست.... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : مـــــــــــــــــــــشهد
تشکرها: 213
تشکر شده 201 بار در 124 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت ، قرار نبود حالت من : | ای جااااااااااااااان خیلی نانازن مییییییسیییییییییییی مــטּ تــنــهــا کـــمــﮯ مــتــفــاوتــمـ ✘.. وقــتــﮯ تـــمـــام בرבهـــاﮮ בنــــیـــا روﮮ شــانـــﮧهـــاﮮ בפֿـــتـــَرانــﮧ ام کــوه مــﮯ شــود و مــטּ بــﮧ پـــهــنـــآﮮ تمـــام کــــــوه پـــایــــﮧ هـــا ✘..لـــبــפֿــنــב مـــﮯ زنــــم | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : iran.tehran
تشکرها: 64
تشکر شده 666 بار در 429 پست
حالت من : | واااااااااااایی جونم اینجا ایرانه......جایی که در کنار عشقت بودن بهت احساس ترس و گناه میده....نه ارامش!!!!!! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : جهنم
تشکرها: 9,004
تشکر شده 4,425 بار در 1,659 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده حالت من : | وااااااااااااایی چقدر نازن خدايا… در انجماد نگاه هاي سرد اين مردم… دلم براي ” جهنمت ” تنگ شده است | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : همین دور و برا
تشکرها: 10,444
تشکر شده 72,105 بار در 4,227 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | واااای عزیزم جون میده قلقلکشون بدی تا اطلاع ثانوی این صفحه بسته میباشد. فقط برای پست رمان هام میام سایت . رمان حباب . ![]() ×نمیذارم از بودنم خسته شے×!!! ×× بیــا این تو اینجــاده پاشــو برو ×× × اگر ریشــه هام پیر و خشکــن ولـے × ×.نمیذارم از هم بپاشه تورو ... نمیذارم از هم بپاشه تو رو×!!! انجیل شیطان | تابستان 92 ![]() ![]() بگــو بازم هوامـُ دارـے و مثل همـه منو تنهــا نمیذارـے ُ بگو هستی تا نترسونتــم ظلمــت این شــب تکرارـے بگو هستے و روی ماهت رو امشب پشت ابرا پنهون نمیشه. آسمون بخت تیره ی من ابری نمیمونه همیشه ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : شمال ایران
تشکرها: 936
تشکر شده 1,013 بار در 308 پست
کتاب مورد علاقه : سینوهه.شفق حالت من : | مرسی گلم واقعا نازن ما پارسال عید نرفتیم امریکا:( امسالم نمیریم ایتالیا کلا ما اینجوری هستیم هر سال تصمیم میگیریم یکی از کشورای خارجو نریم ! شما چطور !؟ ![]() ![]() ........... شارژ ایرانســــــل میگیرم باهاتـــــون تو بـــــارون قدم میــــزنم ........ یه وقتایی هم هست سر کلاس از بغل دستیت میپرسی چیزی میفهمی ؟ اونم میگه نه بابا ینی اون لحظه انگار دنیا رو بهت دادن ![]() ........... هربار از بیرون میام بابام میپرسه کجا بودی منم هربار میگم بیرون بودم بعدش دیگه هیچی نمی پرسه دوست داره فقط مطمئن شه خونه نبودم ! ![]() . | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خوشگل, رنگی, نی, های, چشم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |