| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 157,933
تشکر شده 362,972 بار در 30,818 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز آیا دقت کرده اید چرا زنها و دخترها علاقه ای به پوشیدن جوراب ندارند؟ و همیشه کفش بدون جوراب می پوشند؟ شاید شما هم مثل خیلی های دیگه همیشه با خانم هایتان جر و بحث کرده اید که چرا کفش بدون جوراب میپوشد؟ و او بدون هیچ دلیلی گفته است که دوست ندارم جوراب بپوشم. اتفاقا من همین سوال را از یکی از زنهای اقوام که زن مسن و با تجربه ای بود پرسیدم او میگفت منکه از پوشیدن جوراب حالت خفگی بهم دست میده و قلبم میگیره! او میگفت اگر بخواهید یک زن را زود پیر کنید یا اونو زجر کش کنید نذارید جورابش را از پاهایش بیرون بیاره! او میگفت زن مثل گل سریع پژمرده میشه و از بین میره!! او برای اثبات دلیلش میگفت از فردا سر یک چهار راه بایستید و به کفش های زنها نگاه کنید 90 درصدشون کفش بدون جوراب پوشیدن!! این روزها خدا هم قوانين بخش عكس | قبل از فعالیت در بخش حتما مطالعه کنید! از حرفهای تکراری من خسته است چه حس مشترکی داریم من و خدا.او... از حرفهای تکراری من خسته است و من... از تکرار غم انگیز روزهایم... | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران - دست راست - درب سوم
تشکرها: 4,117
تشکر شده 1,103 بار در 585 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همونطوريكه مي دانيد ، پا وظيفه تنظيم دماي بدن را داره و محل خروج گرماي مازاد از بدنه( كف پا سردترين نقطه بدن است و گرمترين آن ....) خانمها كه گرماي بيروني بدنشون بيشتره نيازمند اين تنظيم دما هستند. راستي گرمترين جاي بدن جگره به خدا نگو ؛ مشكل بزرگي دارم به مشكل بگو ؛ خداي بزرگي دارم | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : زير آسمون آبي
تشکرها: 500
تشکر شده 6,548 بار در 1,728 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فرناز جون من با اون خانم موافقم منم احساس خفگي ميكنم،ظهر ها يك ساعتي واسه وقت ناهار هست من جورابامو در ميارم واسم يه ساعتم غنيمته (چون شاغلم) ﻗـﺪﯾﻤـــﺎ ﮔﻨﺠﺸﮑـــــ ﺭﻧﮕــــ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ ﺟـــﺎﯼ ﻗـﻨـــــﺎﺭﯼ ﻣﯿﻔـــﺮﻭﺧﺘـــﻦ ! ﺍﻣـــﺎ ﺍﯾــــﻦ ﺭﻭﺯﺍ . . . . ﻫـــﻮﺳـــــ ﺭﻧﮕـــــ ﻣﯿﮑﻨــــﻦ ﺟــــﺎﯼ " ﻋﺸـــ .♥. ــــﻖ " ﻣﯿﻔـــــﺮﻭﺷـﻦ !!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
تشکرها: 29,796
تشکر شده 2,289 بار در 636 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من که بدم نمیاد بدون جوراب بیرون نمیرم . | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : قم
تشکرها: 15,019
تشکر شده 4,222 بار در 969 پست
کتاب مورد علاقه : عصیان | Banner حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من فقط هر وقت می پوشم احساس می کنم تو مهمونی ام! حالا چه خونه خودمون چه جای دیگه مگر نه با جوراب مشکل ندارم! تازه قیمت جورابم داره روز به روز میره بالاتر! نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی… به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم می گذرد! آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند لحظه ها عریانند به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز... نیلوفر-سوم ریاضی-17 | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, جوراب, زن, متنفرند؟؟؟, ها, چرا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |