| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : ۩ İR-MДZДND ۩
تشکرها: 11,465
تشکر شده 6,434 بار در 1,487 پست
کتاب مورد علاقه : ۩ GДN2M ۩ حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز I wish I was your lover كاش معشوق تو بودم You know I got this feeling that I just can’t hide میدونی یك احساسی دارم كه نمی تونم پنهان كنم I try to tell you how I feel سعی می كنم كه بهت بگم احساسم چیه I try to tell you about I’m me سعی می كنم كه بهت بگم ولی من Words don’t come easily كلمات به آسانی نمی آیند When you get close I share them وقتی تو نزدیك می شی او نا رو تقسیم می كنم I watch you when you smile من تماشات می كنم وقتی تو لبخند می زنی I watch you when you cry من تماشات می كنم وقتی تو گریه می كنی And I still don’t understand و من هنوز نفهمیدم I can’t find the way to tell you راهی رو برای گفتن پیدا نكردم I wish I was your lover ای كاش معشوق تو بودم I wish that you were mine ای كاش تو مال من بودی Baby I got this feeling عزیزم من این احساس دارم That I just can’t hide كه نمی تونم پنهانش كنم Don’t try to run away سعی نكن فرار كنی There’s many thing I wanna say خیلی چیزهاست كه باید بهت بگم No matter how it ends فرقی نمی كنه چطوری تموم بشه Just hold me when I tell you فقط به من گوش كن وقتی كه بهت می گم I wish I was your lover ای كاش معشوق تو بودم I wish that you were mine ای كاش تو مال من بودی Baby I got this feeling عزیزم من این احساس دارم That I just can’t hide كه نمی تونم پنهانش كنم Oh I need is a miracle چیزی كه من می خوام یك معجزه است Oh baby all I need is you عزیزم همه ی چیزی كه من می خوام تویی All I need is a love you give همه ی چیزی كه می خوام یك عشقی است كه تو به من بدی Oh baby all I need is you عزیزم همه ی چیزی كه می خوام تویی Baby you عزیزم تو I wish I was your lover ای كاش معشوق تو بودم I wish that you were mine ای كاش تو مال من بودی Baby I got this feeling عزیزم من این احساس دارم That I just can’t hide كه نمی تونم پنهان كنم I wish I was your lover ای كاش معشوق تو بودم I wish that you were mine ای كاش تو مال من بودی Baby I got this feeling عزیزم من این احساس دارم That I just can’t hide كه نمی تونم پنهانش كنم I wish I was your lover ای كاش معشوق تو بودم I wish that you were mine ای كاش تو مال من بودی Baby I got this feeling عزیزم من این احساس دارم That I just can’t hide كه نمی تونم پنهان كنم Just wanna be your lover فقط می خوام كه معشوق تو باشم Just wanna be the one فقط می خوام تنها (یكی ) باشم Let me be the lover بذار معشوقت باشم Let me be the one بذار تنها ( یكی ) باشم ![]() خـבایـا اَیـوبـ را بیـــاوَر زمیـــטּ میخــــواهَم از صَــــبر بــرآیش بگــــویَم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : سرزمین آریایی ها
تشکرها: 2,567
تشکر شده 33,956 بار در 863 پست
کتاب مورد علاقه : مادام مونسورو - ربه کا حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز fall in love sombady * به دلیل حجم زیاد ویرایش شد ! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تهرون
تشکرها: 704
تشکر شده 10,890 بار در 2,194 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز Let me be the one بذار تنها ( یكی ) باشم یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : zanjan
تشکرها: 30
تشکر شده 77 بار در 28 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همشون قشنگ بودن | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : سرزمین رویاها
تشکرها: 184
تشکر شده 209 بار در 107 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون ![]() ![]() وقتي يكي غصه داره سوال نكن فقط اغوش باز كن! وقتي خوب شد سوال نكن بذار فراموش كنه ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : همین جا
تشکرها: 1,195
تشکر شده 1,024 بار در 529 پست
کتاب مورد علاقه : یک زرافه و نیم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز I wish I was your lover ای كاش معشوق تو بودم بودنت هنوز مثله بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه بودنت هنوز مثله بارونه مثله قدیما پاک و روونه | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : همین دور و برا
تشکرها: 10,502
تشکر شده 72,293 بار در 4,233 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قشنگ بودنـ ..ممنونـ تا اطلاع ثانوی پاسخگوی کامنت های غیر ضروری نیستم فقط برای پست رمان هام میام سایت . رمان حباب . ![]() ×نمیذارم از بودنم خسته شے×!!! ×× بیــا این تو اینجــاده پاشــو برو ×× × اگر ریشــه هام پیر و خشکــن ولـے × ×.نمیذارم از هم بپاشه تورو ... نمیذارم از هم بپاشه تو رو×!!! انجیل شیطان | تابستان 92 ![]() ![]() بگــو بازم هوامـُ دارـے و مثل همـه منو تنهــا نمیذارـے ُ بگو هستی تا نترسونتــم ظلمــت این شــب تکرارـے بگو هستے و روی ماهت رو امشب پشت ابرا پنهون نمیشه. آسمون بخت تیره ی من ابری نمیمونه همیشه ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : olympus
تشکرها: 2,106
تشکر شده 1,624 بار در 1,022 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه،حس مبهم عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی قشنگ بووود ممنون + از آن توست | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : isf
تشکرها: 1,063
تشکر شده 403 بار در 171 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب | بدون امتیاز : 0 امتیاز این شعر مال آهنگ خاصی بود؟ | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : میون اسمون
تشکرها: 931
تشکر شده 1,435 بار در 605 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه,دوستت دارم,تا ت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز زیبا و عاشقانه ممنون | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اصطلاحات, انگلیسی, به, ترین, جالب, خواندنی, زبان, عاشقانه, عاشقانهانگلیسی, قشنگ, و |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |