| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : بيرجند
تشکرها: 245
تشکر شده 342 بار در 63 پست
حالت من : | يادش بخير ...هم سناي ما يادشون مياد؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() براي ديدن ساير صفحات از لينك زير استفاده نمائيد http://www.funroz.com/1389/08/%D8%A8...-%D9%81%D8%A7/ شايد خنده ت به يه آدم اميد زندگي ميده!!! | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹
تشکرها: 2,839
تشکر شده 926 بار در 237 پست
کتاب مورد علاقه : مردی که میخندد حالت من : | واااااااااااااااااااااااا اای یادش بخیر ![]() ![]() ![]() ![]() کلاس اوووووووووول ![]() دلم تنگ شد همه ی جان و تنم وطنم وطنم وطنم وطنم چیزی شبیه به "معجزه" است ، وقتی هر شب به خیر می گذرد... بی آنکه کسی به تو بگوید "شب به خیر"......... ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : T.city
تشکرها: 15,914
تشکر شده 16,658 بار در 1,063 پست
کتاب مورد علاقه : رکسانا حالت من : | آخههههههههههههههههههههههه هه. دلم کلاس اول خواست. من هنوز دارمش. | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : مردی که میخندد حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 264
تشکر شده 2,809 بار در 273 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | واقعا يادش بخير.... چه معلم نازنيني داشتم " با قلبم میام سمت آرامشت یه عاشق که تکیه ش به پاهاش نیست " | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : زمین خدا
تشکرها: 11,184
تشکر شده 100,949 بار در 4,329 پست
کتاب مورد علاقه : طواف وعشق،سکوت سایه ه حالت من : | من سال 80 اول بودم درس آخرشو خوب یادمه کتاب خواهرم که چهارسال قدیمی تر بود نوشته بودن آبگوشت غذای خوشمزه ایست اما وقتی من کلاس اول بودم عوض شده بود نوشته بودن قرمه سبزی غذای خوشمزه ایست ![]() خدایـــا ! به بزرگیـــــت قســـم … توعکس های دست جمعی … جای هیچ پدر و مـــــادری رو خــالی نذار … آمیـــــن.. (تا تاريخ8تير خدانگهدارتان! التماس دعاي فراوون!) ˙·٠•●♥رمان جدیدم : دل داده ام بر باد ♥●•٠·˙ ˙·٠•●♥ فرصتی دیگر از امیدوار عزیز ♥●•٠·˙ ˙·٠•●♥پی دی اف طواف و عشق ♥●•٠·˙ ˙·٠•●♥اميد وصل . مرثيه ي عشق . واهمه ي با تو نبودن♥●•٠·˙ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : بيرجند
تشکرها: 245
تشکر شده 342 بار در 63 پست
حالت من : | منم اگه لاي كتابام بگردم شايد بتونم پيداش كنم ![]() من سال 71 اول بودم يادش بخير![]() من هنوز معلمم يادمه.خيلي گل بود ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر سقف اسمون
تشکرها: 5,034
تشکر شده 4,238 بار در 939 پست
کتاب مورد علاقه : حسن کچل حالت من : | یادش به خیر خیلی خوب یادمه همیشه دیکته 14 می شدم تازه این چهارده رو هم همیشه با تقلب به دست می اوردم بغل دستیم وقتی فهمید از روش تغلب می کنم رفت به خانممون گفت خانوممونم یه عالمه دعوام کرد ولی من از رو نرفتمو بازم تقلب کردم تا اخرش خانممون منو برد روی یه میز تکی نشوند یادش به خیر | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : مردی که میخندد حالت من : | نقل قول:
منم اولین دیکته کلاس اولم تقلب کردم. یعنی داشتم می خوندم ، داداشم که ازم بزرگتر بود ( و توی همین سایت هم عضوه) با خودکار کلمه ها رو کف دستم نوشت. 20 گرفتم![]() ![]() داداشی دوستت دارم | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ابتدایی, اول, تمام, سال, صفحات, فارسی, کامل, کتاب, کلاس, ۱۳۷۰ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |