| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : Austria
تشکرها: 2,855
تشکر شده 7,407 بار در 1,780 پست
کتاب مورد علاقه : LOVE everything in it.... حالت من : | تو را من چشم در راهم نه مثل شعر نیمایی شباهنگام و در ماتم میان خواب رویایی نه در شاخ تلاجنها نه در یک سایه ی سنگین نه با یک قلب افسرده به زیر چرخ مینایی تو را من چشم در راهم سحر پهلوی نیلوفر کنار بستر شب بو تو هم از شرق می آیی همیشه با خودم هستی میان چشم و در سینه تو را هر لحظه می فهمم تو یک احساس زیبایی | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش آموزش ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت : tehran
تشکرها: 15,352
تشکر شده 27,844 بار در 4,767 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب-هری پاتر حالت من : | چهره ی با نمکی داره غــــــــــمت در نهـــــــــــــــــانخانه ی دل نشیند ... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : tehran
تشکرها: 6,537
تشکر شده 2,648 بار در 1,036 پست
حالت من : | دوستش دارم!!!!!!!!!!! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمون خدا
تشکرها: 3,642
تشکر شده 2,252 بار در 903 پست
کتاب مورد علاقه : فروغ ابدیت حالت من : | چقدر عوض شده | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : هر کجا هستم باشم اسمان مال من است
تشکرها: 25,758
تشکر شده 113,330 بار در 2,076 پست
کتاب مورد علاقه : حریم عشق. ..یاسمین حالت من : | من نشناختمش کدومشونه؟؟ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید مرا به دیگری وا مگذار روزی می بینی مان تاب نمی آوری! ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جایی....
تشکرها: 4,279
تشکر شده 339 بار در 242 پست
کتاب مورد علاقه : نمدونم حالت من : | من که اصلا نمیشناسمش ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : درهمین نزدیکی
تشکرها: 547
تشکر شده 614 بار در 299 پست
حالت من : | مرسی نمیشناسمش | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : یه جایی همین نزدیکی...!
تشکرها: 2,775
تشکر شده 5,186 بار در 220 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت...! حالت من : | نمیشناسمش معمولیه.... ممنون جانیار عرب نیا در مراسم تشییع عسل بدیعی: از مادرم تشکر می کنم به خاطر کارهایی که برای من کرد اگر او نبود من هم نبودم او همه کار برای من کرد حتی کارهایی را که دوست نداشتم حالا از همه بیشتر دوستش دارم دلم برایش بیشتر تنگ میشود می دانم خوشحال است و اگر قرار باشد برگردد اینجا برایش مثل ز.ن.د.ا.ن است. ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,695
تشکر شده 14,949 بار در 3,804 پست
کتاب مورد علاقه : هم خونه حالت من : | ما که نشناختیم.... یعنی از بیخ سریالو ندیدم اصلا | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : پر باران ترین شهر کشور...
تشکرها: 903
تشکر شده 597 بار در 326 پست
کتاب مورد علاقه : غزال_همخونه_امانت عشق حالت من : | آخه چرا رفتن تو دماغ بنده خدا عکس گرفتن خب یه کم بیاین عقب تر مرسی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بازیگر, بچه, ذکایی, سریال, سمیرا, عکسهای, میکنند, نگاه, ها |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |