ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
روشهای دم کردن زعفران
bamilo

asiatech



نودهشتیا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4
  1. Top | #1

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,895
    میانگین پست در روز
    4.58
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,051 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض روشهای دم کردن زعفران




    روشهای دم کردن زعفران:
    1.زعفران سائیده شده را درون کاسه که نشکن باشد یا هر ظرفی دیگری که نشکن باشد بریزید و مقداری آب جوش روی آن بریزید و در کاسه را با نلبکی یا ... بگذارید و روی در قابلمه ای که سوراخ دارد و در حال جوشیدن غذا و یا ... هست بگذارید،با این کار باعث میشود زعفران با اون بخاری که از سوراخ های قابلمه خارج میشه دم بکشه،تقریبا1 تا 2 ساعت بگذارید دم بکشد.

    2.زعفران سائیده شده را درون کاسه که نشکن باشد یا هر ظرفی دیگری که نشکن باشد بریزید و مقداری آب جوش روی آن بریزید و در کاسه را با نلبکی یا ... را بگذارید و هنگامی که دم پلو شما بالا آمد در قابلمه را برداشته و کاسه را به به آرامی روی پلو قرار دهید و تا موقعی که پلو آمده شد،بگذارید تا زعفران با بخار پلو دم بکشد.

    3. زعفران سائیده شده را درون کاسه که نشکن باشد یا هر ظرفی دیگری که نشکن باشد بریزید و مقداری آب جوش روی آن بریزید و در کاسه را با نلبکی یا ... را بگذارید و هنگامی که آب سماور یا کتری جوش آمد،اگر قوری یا کتری شما از این درهایی داشت که سوراخ سوراخ هست،اون در را بگذارید و بعد کاسه یا ... را روی آن بگذارید و یا اگر قوری که چای داخل آن هست و دارد میجوشد در آن قوری را برداشته و کاسه را بجای در قوری روی قوری میگذاریم مدت 1 تا 2 ساعت بگذارید تا دم بکشد.
    با این 3 روش زعفران شما هم خوشرنگتر و هم خوش عطرتر و هم خوش بوتر میشود.
    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. 7 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    Banned


    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    نوشته ها
    827
    میانگین پست در روز
    1.04
    محل سکونت
    Half the World
    تشکر از کاربر
    1,122
    تشکر شده 7,679 در 1,086 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض آموزش دم کردن زعفران



    آموزش دم کردن زعفران
    برای تهیه و دم کردن زعفران ابتدا مقداری از آن را داخل هاونی کوچک با مقداری شکر یا 1 حبه قند بسائید سپس 1 قاشق چایخوری از آن را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید روی بخار اب یا برنج در حال پخت دم بکشد و رنگ بیندازد.

    مقدار بیشتر زعفران موجب بیشتر شدن رنگ زعفران میشود ، این محلول را میتوانید بیشتر تهیه کنید و درون شیشه در بسته و داخل یخچال تا 1هفته نگهداری کنید.

    نکته ها : هرچه آب جوش تر باشد و هرچه زعفران بیشتر سائیده شود رنگ بیشتری خواهد داد ، استفاده از قند یا کمی شکر برای نرم تر شدن و سایش بیشتر زعفران است.

    اگر در مناطق مرطوب زندگی میکنید ممکن است زعفران شما کمی نرم شود ، برای خشک کردن زعفران میتوانید ان را به مدت 30 ثانیه داخل ماکروویو قرار دهید تا نم ان گرفته شود.

    همچنین میتوانید ان را درون قاشقی فلزی کمی روی حرارت مستقیم حرکت دهید اما مراقب باشید تا نسوزد ، پس از انکه خنک و ترد شد زعفران را طبق روش گفته شده بسائید و دم کنید.

  4. 3 کاربر از پست *$ MARJAN $* تشکر کرده اند .


  5. Top | #3

    همکار بخش آموزش


    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    نوشته ها
    6,492
    میانگین پست در روز
    3.58
    محل سکونت
    استان مرکزی
    تشکر از کاربر
    83,112
    تشکر شده 68,769 در 7,411 پست
    حالت من
    Sepasgozar
    اندازه فونت

    پیش فرض

    تاپیک ها ادغام شدند
    خدا آدم ها را به دلیلی به زندگی شما وارد ،
    وبه دلیلی بهتر از زندگی تان خارج می کند.

    هرلحظه سپاس
    آموزش

    رمان تولد یک پروانه | آلاشین کاربر انجمن

    من خیال می کردم | haniyehhhh کاربر انجمن
    توجه:
    نوشتن کلمه های...مرسی،ممنون،خوب بود،عالی بود ،
    شکلک تنها،فکر کنم خوشمزه باشه،دوست دارم درست کنم اسپم حساب میشه.اخطار می گیرید.

    اطلاعيه بخش آموزش
    لیست منوی آشپزی وشیرینی پزی
    کانال آموزشی آشپزی
    منوی نودهشتیا (آموزش متفرقه)


  6. کاربر زیر از پست azam 24 تشکر کرده است .


  7. Top | #4

    کاربر عادی


    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    نوشته ها
    7
    میانگین پست در روز
    0.02
    محل سکونت
    زیر آسمون کبود
    تشکر از کاربر
    132
    تشکر شده 57 در 8 پست
    حالت من
    Azkhodrazi
    اندازه فونت

    پیش فرض

    سلام من خودم زعفران رو با یخ دم میکنم، به این صورت که زعفران سائیده شده با قند رو توی یه استکان بریزید و یه تکه یخ به تناسب زعفران روش بذارید و زمان بدید تا آب بشه،با این کار عطر زعفران تو فضا نمیپیچه و عطرش توی غذا میمونه،فوق العاده خوش عطر میشه غذاتون،رنگش هم عالی در میاد تنها ایرادی که داره اینه که زمان زیادی میخواد برای دم کشیدن ،حداقل ۲ساعت

  8. 2 کاربر از پست k1368 تشکر کرده اند .


موضوعات مشابه

  1. روشهای حالگیری از یک دختر
    توسط xAlix در انجمن سرگرمی
    پاسخ ها: 49
    آخرین نوشته: 1391,02,05, ساعت : 12:27
  2. روش های بیرون کردن موش از خوابگاه !
    توسط mahak در انجمن مطالب طنز
    پاسخ ها: 8
    آخرین نوشته: 1390,02,28, ساعت : 16:15
  3. پاسخ ها: 2
    آخرین نوشته: 1388,03,02, ساعت : 00:07

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •