تور


نودهشتیا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4
  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    2009,06,28
    عنوان کاربر
    همکار بازنشسته
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.79
    تشکر از کاربر
    24,870
    تشکر شده 22,981 در 8,502 پست

    پیش فرض روشهای دم کردن زعفران




    روشهای دم کردن زعفران:
    1.زعفران سائیده شده را درون کاسه که نشکن باشد یا هر ظرفی دیگری که نشکن باشد بریزید و مقداری آب جوش روی آن بریزید و در کاسه را با نلبکی یا ... بگذارید و روی در قابلمه ای که سوراخ دارد و در حال جوشیدن غذا و یا ... هست بگذارید،با این کار باعث میشود زعفران با اون بخاری که از سوراخ های قابلمه خارج میشه دم بکشه،تقریبا1 تا 2 ساعت بگذارید دم بکشد.

    2.زعفران سائیده شده را درون کاسه که نشکن باشد یا هر ظرفی دیگری که نشکن باشد بریزید و مقداری آب جوش روی آن بریزید و در کاسه را با نلبکی یا ... را بگذارید و هنگامی که دم پلو شما بالا آمد در قابلمه را برداشته و کاسه را به به آرامی روی پلو قرار دهید و تا موقعی که پلو آمده شد،بگذارید تا زعفران با بخار پلو دم بکشد.

    3. زعفران سائیده شده را درون کاسه که نشکن باشد یا هر ظرفی دیگری که نشکن باشد بریزید و مقداری آب جوش روی آن بریزید و در کاسه را با نلبکی یا ... را بگذارید و هنگامی که آب سماور یا کتری جوش آمد،اگر قوری یا کتری شما از این درهایی داشت که سوراخ سوراخ هست،اون در را بگذارید و بعد کاسه یا ... را روی آن بگذارید و یا اگر قوری که چای داخل آن هست و دارد میجوشد در آن قوری را برداشته و کاسه را بجای در قوری روی قوری میگذاریم مدت 1 تا 2 ساعت بگذارید تا دم بکشد.
    با این 3 روش زعفران شما هم خوشرنگتر و هم خوش عطرتر و هم خوش بوتر میشود.
    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. 7 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    2012,08,20
    عنوان کاربر
    Banned
    نوشته ها
    825
    میانگین پست در روز
    1.17
    محل سکونت
    Half the World
    تشکر از کاربر
    1,122
    تشکر شده 7,648 در 1,086 پست

    پیش فرض آموزش دم کردن زعفران



    آموزش دم کردن زعفران
    برای تهیه و دم کردن زعفران ابتدا مقداری از آن را داخل هاونی کوچک با مقداری شکر یا 1 حبه قند بسائید سپس 1 قاشق چایخوری از آن را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید روی بخار اب یا برنج در حال پخت دم بکشد و رنگ بیندازد.

    مقدار بیشتر زعفران موجب بیشتر شدن رنگ زعفران میشود ، این محلول را میتوانید بیشتر تهیه کنید و درون شیشه در بسته و داخل یخچال تا 1هفته نگهداری کنید.

    نکته ها : هرچه آب جوش تر باشد و هرچه زعفران بیشتر سائیده شود رنگ بیشتری خواهد داد ، استفاده از قند یا کمی شکر برای نرم تر شدن و سایش بیشتر زعفران است.

    اگر در مناطق مرطوب زندگی میکنید ممکن است زعفران شما کمی نرم شود ، برای خشک کردن زعفران میتوانید ان را به مدت 30 ثانیه داخل ماکروویو قرار دهید تا نم ان گرفته شود.

    همچنین میتوانید ان را درون قاشقی فلزی کمی روی حرارت مستقیم حرکت دهید اما مراقب باشید تا نسوزد ، پس از انکه خنک و ترد شد زعفران را طبق روش گفته شده بسائید و دم کنید.

  4. 3 کاربر از پست *$ MARJAN $* تشکر کرده اند .


  5. Top | #3

    تاریخ عضویت
    2009,11,02
    عنوان کاربر
    همکار بخش آموزش
    نوشته ها
    6,509
    میانگین پست در روز
    3.76
    محل سکونت
    استان مرکزی
    تشکر از کاربر
    81,678
    تشکر شده 67,928 در 7,354 پست
    حالت من
    Sepasgozar

    پیش فرض

    تاپیک ها ادغام شدند

    اگر زندگی بتو آبلیمو داد؛
    از آن شربت آبلیودرست کن.

    هرلحظه سپاس
    آموزش

    رمان لحظه ای آرامش مهمانم کن | نسیم شیرازی کاربر انجمن
    من خیال می کردم | haniyehhhh کاربر انجمن
    توجه:
    نوشتن کلمه های...مرسی،ممنون،خوب بود،عالی بود ،
    شکلک تنها،فکر کنم خوشمزه باشه،دوست دارم درست کنم اسپم حساب میشه.اخطار می گیرید.

    اطلاعيه بخش آموزش
    لیست منوی آشپزی وشیرینی پزی
    کانال آموزشی آشپزی
    منوی نودهشتیا (آموزش متفرقه)


  6. کاربر زیر از پست azam 24 تشکر کرده است .


  7. Top | #4

    تاریخ عضویت
    2013,12,17
    عنوان کاربر
    کاربر عادی
    نوشته ها
    7
    میانگین پست در روز
    0.03
    محل سکونت
    زیر آسمون کبود
    تشکر از کاربر
    114
    تشکر شده 57 در 8 پست

    پیش فرض

    سلام من خودم زعفران رو با یخ دم میکنم، به این صورت که زعفران سائیده شده با قند رو توی یه استکان بریزید و یه تکه یخ به تناسب زعفران روش بذارید و زمان بدید تا آب بشه،با این کار عطر زعفران تو فضا نمیپیچه و عطرش توی غذا میمونه،فوق العاده خوش عطر میشه غذاتون،رنگش هم عالی در میاد تنها ایرادی که داره اینه که زمان زیادی میخواد برای دم کشیدن ،حداقل ۲ساعت

  8. 2 کاربر از پست k1368 تشکر کرده اند .


موضوعات مشابه

  1. روشهای حالگیری از یک دختر
    توسط xAlix در انجمن سرگرمی
    پاسخ ها: 49
    آخرین نوشته: 2012,04,24, ساعت : 12:27 PM
  2. روش های بیرون کردن موش از خوابگاه !
    توسط mahak در انجمن مطالب طنز
    پاسخ ها: 8
    آخرین نوشته: 2011,05,18, ساعت : 04:15 PM
  3. پاسخ ها: 2
    آخرین نوشته: 2009,05,23, ساعت : 12:07 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •