بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
ارسال موضوع جدید  موضوع بسته شد
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۲:۰۸ بعد از ظهر   #11 (لینک مستقیم)
رمان نویس انجمن
 
رز وحشی آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

یه شیرینی خوشمزه خونگی


یک استکان بر نج(از یکروز قبل بزارید خیس بخوره)
کنجد یک استکان
یک استکان شکر
1/2استکان اب


شکرو اب و بجوشونید تا غلیظ بشه برنج و با کمی روغن تفت بدید تا خشک بشه و بعدش کنجد رو هم اظافه کنید و بعد شیره رو بریزید و از روی حرار ت بردارید و بریزید توی یه ظرف چرب شده و نازک پهنش کنید و بزارید تو یخچال و بعد که خودش و گرفت برش بزنید



رمان در حال تایپم
*
ارامتر بنواز ضجــــــــــه های ویرانی من را
ادمهای به خواب رفته این شهر را بیدار نکن ... باز هم ارامتر بنواز ،
بگذار حتی اسپرسو را هم شیرین بنوشند!
*


 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید


شاید از بین این همه آدم ، که می آیند و بی تفاوت نگاهی می اندازند و بعد راه شان را می کشند و می روند،
یکی شان تو باشی که می آید و پا کُند می کند و نگاهی از سر آشنائیِ دیرینه انگار ! می اندازد و بعد ...
راهش را نمی کشد که برود ، می ماند...
دیوانه ام که هر روز ، تنها به این امید پا به خیابان می گذارم ،تنها به این امید که یکی شان تو باشی
رز وحشی آنلاین نیست.  

تبلیغات

دانلود

قدیمی ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۱:۰۵ قبل از ظهر   #12 (لینک مستقیم)
رمان نویس انجمن
 
رز وحشی آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض

دستور این کیک کار خودم نیست کش رفتم ولی خوب و خوشمزه است


کیک لیوانی 15 دقیقه ای بدون نیاز به فــــر و ماکروفر - برای 6 نفر
مواد لازم :



تخم مرغ یک عددشکر5/1 پیمانه شیر1 پیمانه آرد2 پیمانه بیکینگ پودر 1 پاکت ( معادل 10 گرم )پودر کاکائو2 قاشق غذاخوری وانیل 1 پاکت ( معادل 10 گرم )روغن مایع 4 قاشق غذاخوری کاغذ روغنی ( کپسول کیک مافینی )به تعداد لازم



طرز تهیه :

1- ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید ( با چنگال یا همزن دستی ) ، سپس بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.
2- به فنجانهایی در سایز متوسط ( سایز فنجانهای کاپوچینو ) نیاز داریم ... ته لیوان ها را کاغذ روغنی بگذارید. مواد کیک را داخل فنجانها بریزید به شکلی که نیمی از حجم فنجان را پر کرده باشد.
3- فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد.
4- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و 15 دقیقه زمان برای پخت زمان دهید.
و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، 10 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید.
بعد از 10 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید.
5- این کیک را با خامه و یا بستنی میتوانید سرو کنید.

چون شیرینی کمی دارد برای عصرانه بسیار مناسب است و بافت فوق العاده نرم و سبکی دارد.
میتونید این کیک و توی غالب بزرگ هم بپزید و بعد برش بدید

کیک یخچالی با بیسکویت


مواد لازم :

بیسکویت ساده وانیلی (پتی بور ):حدود ۵۰۰تا ۶۰۰گرم (بسه به اندازه قالب متغیر هست )
شیر :دو لیوان
زرده تخم مرغ :دو عدد
شکر :یک پیمانه
پودر کاکائو:دو قاشق غذا خوری
شکلات تخته ای رنده شده :۱۰۰گرم
نشاسته ذرت :دو قاشق غذاخوری سرپر
خامه :یک دوم پیمانه
پودر ژلاتین :۱۵ گرم
آب سرد :یک دوم پیمانه
برای روی کیک :
شکلات تخته ای رنده شده :۱۰۰ گرم
خامه :۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا شیر سرد وپودر کاکائو ونشاسته ذرت ونصف شکر را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا در شیر حل بشه و بعد روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ بشه .


در این فاصله پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه وبعد آن را روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین حل بشه و شفاف بشه
زرده تخم مرغ و مابقی شکر را با چنگال می زنیم تا کمی سفید وکشدار بشه .


سپس به مخلوط شیر ونشاسته اضافه می کنیم .در این مرحله به سرعت هم می زنیم تا زرده نبره (حرارت باید ملایم باشه )و بعد شکلات رنده شده را به آن اضافه می کنیم ووقتی شکلات حل شد آنرا از روی حرارت بر می داریم وصبر می کنیم کمی داغی ان کم بشه و سپس ژلاتین حل شده وخامه را هم به ان اضافه می کنیم .


ابتدا تمام کف ودیواره قالب را (که ترجیحا اگه کمر بندی باشه بهتره ولی اگه هم نبود مشکلی نیست)با فویل می پوشانیم وسپس بیسکویت ها را کف قالب می چینیم .اگه قالبتون دایره ای باشه برای کناره های قالب بهتره بیسکوییت را به شکل کناره های قالب در بیاورید .(اگه قالب مربع ومستطیل باشه دیگه این مشکل را ندارید )


حالا از کرمی که درست کردید (کرم باید داغ باشه تا بیسکویت را نرم بکنه واین نکته خیلی مهمه .یعنی بهتره قبل از شروع کار بیسکویت ها را در قالب بچینید . )روی بیسکویت می ریزیم .در لایه اول باید نسبت به لایه های بعدی بیشتر کرم بریزید تا کاملا بین بیسکویت ها قرار بگیره تا بعدا خوب به شکل قالبی در بیاد .سپس لایه بعدی بیسکویت را در خلاف جهت لایه قبلی می چینیم ومجددا روی آن کرم می ریزیم .


من کلا پنج لایه بیسکویت چیدم .لایه آخری باید بیسکویت باشه ودیگه روی آن کرم نمی ریزیم .وبعد آنرا حدود ا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیره .

برای روی کیک ابتدا خامه را یک دقیقه روی کتری که زیرش خیلی زیاده میزاریم تا بجوشه وسپس شکلات رنده شده را به آن اضافه می کنیم و بعد روی بخار کتری می گذاریم تا شکلات کاملا آب بشه .



حالا یک برگ کاغذ روغنی به صورت چهار تا نوار برش می زنیم و به صورت مربع روی ظرف سرو دسر قرار می دهیم و دسر را روی آن بر می گردانیم وخیلی اروم فویل را از روی بر می داریم .


در آخر به آرومی شکلات آب شده که کمی خنک شده راروی آن می ریزیم تا کاملا روی آن را بپوشاند و سپس مجددا می گذاریم تا سرد بشه .حالا نوار های اطراف آن را به آرامی بر می داریم وآنرا تزیین می کنیم .من آنرا با ترافل و دراژه های رنگی تزیین کردم .


این کیک بیسکویتی خیلی خوشمزه می شه به طوریکه بیسکویت ها کاملا نرم می شه وشبیه کیک می شه
رز وحشی آنلاین نیست.  
قدیمی ۲۴ مهر ۱۳۹۲, ۰۴:۳۳ بعد از ظهر   #13 (لینک مستقیم)
کاربر عادی
 
پونام آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

سلام عزیز جون وقتی کیک میپزم اولش خوبه اما وقت خوردن وبرش دادن خشک وریز ریز میشه راستی برای پخت پیتزا توی فرگاز شعله پایین باید روشن کنم یا بالا ممنون
پونام آنلاین نیست.  
قدیمی ۲۴ مهر ۱۳۹۲, ۰۸:۳۳ بعد از ظهر   #14 (لینک مستقیم)
همکار بخش آموزش
 
azam 24 آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض

استارتر عزیز این تاپیک قفل میشه واگر قصد ادامه تاپیک را داری وکل کار آماده سازیرا خودت انجام دادی با عکس های مربوطه در تاپیک جدیدقرار بده.ممنون از همکاریت.

آموزش غذا،دسر ،شیرینی ها.....کار من وشما همراه هم....





تونل ها به ما آموختند
که حتی در دل سنگ هم راهی برای عبور هست . . .

هرلحظه سپاس
آموزش

من خیال می کردم | haniyehhhh کاربر انجمن
توجه: نوشتن کلمه های...مرسی،ممنون،خوب بود،عالی بود و شکلک تنها،فکر کنم خوشمزه باشه،دوست دارم درست کنم اسپم حساب میشه.اخطار می گیرید.

لیست منوی آشپزی وشیرینی پزی

منوی نودهشتیا (آموزش متفرقه)

azam 24 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
موضوع بسته شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
بدون, به, طرز, فر, نیاز, پخت, کیک

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
به راحتی قالب مورد نیاز خود را بسازید، بدون نیاز به دانلود سمن ناز آموزش اینترنت 8 ۱۳ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ بعد از ظهر
جستجو در اینترنت بدون نیاز به تایپ DataBus IT و فناوری اطلاعات 2 ۱۶ فروردين ۱۳۹۰ ۰۶:۵۸ بعد از ظهر
دانلود 8 آنتی ویروس پرتابل ( بدون نیاز به نصب و قابل حمل) farshid23 امنیتی 9 ۱۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۸ بعد از ظهر
پنجره های هوشمند، بدون نیاز به پرده و با قابلیت تنظیم نور و 2012 علمی و پزشکی 0 ۲۳ مرداد ۱۳۸۹ ۰۴:۴۹ بعد از ظهر
فروش اقساطی آجیل بدون نیاز به ضامن(عکس)! majidrahmani جالب و خنده دار 5 ۱۹ بهمن ۱۳۸۸ ۱۰:۱۲ قبل از ظهر


 

اکنون ساعت ۰۷:۰۲ بعد از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا