تور


نودهشتیا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 14 , از مجموع 14
  1. Top | #11

    تاریخ عضویت
    2010,09,23
    عنوان کاربر
    رمان نویس انجمن
    نوشته ها
    4,021
    میانگین پست در روز
    2.86
    محل سکونت
    Beside the lily marsh
    تشکر از کاربر
    36,287
    تشکر شده 67,698 در 5,617 پست

    پیش فرض

    یه شیرینی خوشمزه خونگی


    یک استکان بر نج(از یکروز قبل بزارید خیس بخوره)
    کنجد یک استکان
    یک استکان شکر
    1/2استکان اب


    شکرو اب و بجوشونید تا غلیظ بشه برنج و با کمی روغن تفت بدید تا خشک بشه و بعدش کنجد رو هم اظافه کنید و بعد شیره رو بریزید و از روی حرار ت بردارید و بریزید توی یه ظرف چرب شده و نازک پهنش کنید و بزارید تو یخچال و بعد که خودش و گرفت برش بزنید
    رمان در حال تایپم
    *
    ارامتر بنواز ضجــــــــــه های ویرانی من را
    ادمهای به خواب رفته این شهر را بیدار نکن
    ... باز هم ارامتر بنواز ،
    بگذار حتی اسپرسو را هم شیرین بنوشند!
    *


     برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید


    انسان ها چوبی اند ... با دماغ عشقی دراز تر از دروغ !
    نهنگ خیانت هر دم...
    ژپتوی وجدانشان را می بلعد.....
    دیگر ته هیچ قصه ای .....

    پــیــنــوکــیــو آدم نمی شود!

  2. 9 کاربر از پست رز وحشی تشکر کرده اند .


  3. Top | #12

    تاریخ عضویت
    2010,09,23
    عنوان کاربر
    رمان نویس انجمن
    نوشته ها
    4,021
    میانگین پست در روز
    2.86
    محل سکونت
    Beside the lily marsh
    تشکر از کاربر
    36,287
    تشکر شده 67,698 در 5,617 پست

    پیش فرض

    دستور این کیک کار خودم نیست کش رفتم ولی خوب و خوشمزه است


    کیک لیوانی 15 دقیقه ای بدون نیاز به فــــر و ماکروفر - برای 6 نفر
    مواد لازم :



    تخم مرغ یک عددشکر5/1 پیمانه شیر1 پیمانه آرد2 پیمانه بیکینگ پودر 1 پاکت ( معادل 10 گرم )پودر کاکائو2 قاشق غذاخوری وانیل 1 پاکت ( معادل 10 گرم )روغن مایع 4 قاشق غذاخوری کاغذ روغنی ( کپسول کیک مافینی )به تعداد لازم



    طرز تهیه :

    1- ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید ( با چنگال یا همزن دستی ) ، سپس بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.
    2- به فنجانهایی در سایز متوسط ( سایز فنجانهای کاپوچینو ) نیاز داریم ... ته لیوان ها را کاغذ روغنی بگذارید. مواد کیک را داخل فنجانها بریزید به شکلی که نیمی از حجم فنجان را پر کرده باشد.
    3- فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد.
    4- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و 15 دقیقه زمان برای پخت زمان دهید.
    و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، 10 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید.
    بعد از 10 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید.
    5- این کیک را با خامه و یا بستنی میتوانید سرو کنید.

    چون شیرینی کمی دارد برای عصرانه بسیار مناسب است و بافت فوق العاده نرم و سبکی دارد.
    میتونید این کیک و توی غالب بزرگ هم بپزید و بعد برش بدید

    کیک یخچالی با بیسکویت


    مواد لازم :

    بیسکویت ساده وانیلی (پتی بور ):حدود ۵۰۰تا ۶۰۰گرم (بسه به اندازه قالب متغیر هست )
    شیر :دو لیوان
    زرده تخم مرغ :دو عدد
    شکر :یک پیمانه
    پودر کاکائو:دو قاشق غذا خوری
    شکلات تخته ای رنده شده :۱۰۰گرم
    نشاسته ذرت :دو قاشق غذاخوری سرپر
    خامه :یک دوم پیمانه
    پودر ژلاتین :۱۵ گرم
    آب سرد :یک دوم پیمانه
    برای روی کیک :
    شکلات تخته ای رنده شده :۱۰۰ گرم
    خامه :۴ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :

    ابتدا شیر سرد وپودر کاکائو ونشاسته ذرت ونصف شکر را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا در شیر حل بشه و بعد روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ بشه .


    در این فاصله پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه وبعد آن را روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین حل بشه و شفاف بشه
    زرده تخم مرغ و مابقی شکر را با چنگال می زنیم تا کمی سفید وکشدار بشه .


    سپس به مخلوط شیر ونشاسته اضافه می کنیم .در این مرحله به سرعت هم می زنیم تا زرده نبره (حرارت باید ملایم باشه )و بعد شکلات رنده شده را به آن اضافه می کنیم ووقتی شکلات حل شد آنرا از روی حرارت بر می داریم وصبر می کنیم کمی داغی ان کم بشه و سپس ژلاتین حل شده وخامه را هم به ان اضافه می کنیم .


    ابتدا تمام کف ودیواره قالب را (که ترجیحا اگه کمر بندی باشه بهتره ولی اگه هم نبود مشکلی نیست)با فویل می پوشانیم وسپس بیسکویت ها را کف قالب می چینیم .اگه قالبتون دایره ای باشه برای کناره های قالب بهتره بیسکوییت را به شکل کناره های قالب در بیاورید .(اگه قالب مربع ومستطیل باشه دیگه این مشکل را ندارید )


    حالا از کرمی که درست کردید (کرم باید داغ باشه تا بیسکویت را نرم بکنه واین نکته خیلی مهمه .یعنی بهتره قبل از شروع کار بیسکویت ها را در قالب بچینید . )روی بیسکویت می ریزیم .در لایه اول باید نسبت به لایه های بعدی بیشتر کرم بریزید تا کاملا بین بیسکویت ها قرار بگیره تا بعدا خوب به شکل قالبی در بیاد .سپس لایه بعدی بیسکویت را در خلاف جهت لایه قبلی می چینیم ومجددا روی آن کرم می ریزیم .


    من کلا پنج لایه بیسکویت چیدم .لایه آخری باید بیسکویت باشه ودیگه روی آن کرم نمی ریزیم .وبعد آنرا حدود ا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیره .

    برای روی کیک ابتدا خامه را یک دقیقه روی کتری که زیرش خیلی زیاده میزاریم تا بجوشه وسپس شکلات رنده شده را به آن اضافه می کنیم و بعد روی بخار کتری می گذاریم تا شکلات کاملا آب بشه .



    حالا یک برگ کاغذ روغنی به صورت چهار تا نوار برش می زنیم و به صورت مربع روی ظرف سرو دسر قرار می دهیم و دسر را روی آن بر می گردانیم وخیلی اروم فویل را از روی بر می داریم .


    در آخر به آرومی شکلات آب شده که کمی خنک شده راروی آن می ریزیم تا کاملا روی آن را بپوشاند و سپس مجددا می گذاریم تا سرد بشه .حالا نوار های اطراف آن را به آرامی بر می داریم وآنرا تزیین می کنیم .من آنرا با ترافل و دراژه های رنگی تزیین کردم .


    این کیک بیسکویتی خیلی خوشمزه می شه به طوریکه بیسکویت ها کاملا نرم می شه وشبیه کیک می شه

  4. 14 کاربر از پست رز وحشی تشکر کرده اند .


  5. Top | #13

    تاریخ عضویت
    2012,02,03
    عنوان کاربر
    کاربر عادی
    نوشته ها
    147
    میانگین پست در روز
    0.16
    محل سکونت
    کنار دریای جنوب
    تشکر از کاربر
    79,931
    تشکر شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    سلام عزیز جون وقتی کیک میپزم اولش خوبه اما وقت خوردن وبرش دادن خشک وریز ریز میشه راستی برای پخت پیتزا توی فرگاز شعله پایین باید روشن کنم یا بالا ممنون

  6. Top | #14

    تاریخ عضویت
    2009,11,02
    عنوان کاربر
    همکار بخش آموزش
    نوشته ها
    6,513
    میانگین پست در روز
    3.76
    محل سکونت
    استان مرکزی
    تشکر از کاربر
    81,683
    تشکر شده 67,931 در 7,355 پست
    حالت من
    Sepasgozar

    پیش فرض

    استارتر عزیز این تاپیک قفل میشه واگر قصد ادامه تاپیک را داری وکل کار آماده سازیرا خودت انجام دادی با عکس های مربوطه در تاپیک جدیدقرار بده.ممنون از همکاریت.

    آموزش غذا،دسر ،شیرینی ها.....کار من وشما همراه هم....

    اگر زندگی بتو آبلیمو داد؛
    از آن شربت آبلیودرست کن.

    هرلحظه سپاس
    آموزش

    رمان لحظه ای آرامش مهمانم کن | نسیم شیرازی کاربر انجمن
    من خیال می کردم | haniyehhhh کاربر انجمن
    توجه:
    نوشتن کلمه های...مرسی،ممنون،خوب بود،عالی بود ،
    شکلک تنها،فکر کنم خوشمزه باشه،دوست دارم درست کنم اسپم حساب میشه.اخطار می گیرید.

    اطلاعيه بخش آموزش
    لیست منوی آشپزی وشیرینی پزی
    کانال آموزشی آشپزی
    منوی نودهشتیا (آموزش متفرقه)


  7. 2 کاربر از پست azam 24 تشکر کرده اند .


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 8
    آخرین نوشته: 2013,10,05, ساعت : 10:32 PM
  2. جستجو در اینترنت بدون نیاز به تایپ
    توسط DataBus در انجمن IT و فناوری اطلاعات
    پاسخ ها: 2
    آخرین نوشته: 2011,04,05, ساعت : 06:58 PM
  3. پاسخ ها: 9
    آخرین نوشته: 2011,02,04, ساعت : 04:38 PM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 2010,08,14, ساعت : 04:49 PM
  5. فروش اقساطی آجیل بدون نیاز به ضامن(عکس)!
    توسط majidrahmani در انجمن جالب و خنده دار
    پاسخ ها: 5
    آخرین نوشته: 2010,02,08, ساعت : 10:12 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •