| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: روي زمين خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : n تا کتابه! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ناهید جون موافقم باهات به شدت دیدی وحید هم مزدوج شد چتر نمیخواهد این هوا ... تو را میخواهد! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 1,082
تشکر شده 2,706 بار در 460 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
شاید اصلا خود الناز این شایعه رو بر سر زبونا انداخته که یه جوری حالا در طی شکایات و این جور چیزا مخ زنی کنه حالا ببینیم چی پیش میاد!!! شاید نظریه من درست دراومد ما زیاد با خانما تو آشنا و فامیل در تماسیم این چیزا از بعضیاشون خصوصا بازیگرا بعید نیست البته به همه توهین نشه،بعضیاشون اما به نظرم پسره کلی از شاکر دوست کوچیکتره،شاکردوست سنش بالا میزنه نقل قول:
اما این قضیه جای بحث و پی گیری زیاد داره،که شاید به ازدواجم بیانجامه!!! حقیقت انکارناپذیر است. بدخواهی ممکن است به آن حمله کند. ممکن است نادانی آن را به استهزا بگیرد. اما سرانجام حقیقت پایدار خواهد بود. لطفا به جای پست های اسپم از[فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] استفاده کنید. دوست شما / نیما | ||||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ازدواج, الناز, ای, با, بازیکن, بیشن, حقیقی, خبر, شاکردوست, شایعه, علیرضا, نبود, پرسپولیس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |