ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
طرز تهیه چند غذا با قارچ
گل نقش طاووس



نودهشتیا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8
  1. Top | #1

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,897
    میانگین پست در روز
    4.63
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,054 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض طرز تهیه چند غذا با قارچ

    <H2 dir=rtl align=right>غذا های مختلف با قارچ

    کتلت قارچ

    قارچ 500 گرم __ 4عدد تخم مرغ __ مقداری آرد نان سفید __ نمک و فلفل وروغن به مقدار کافی

    قارچهارا چرخ کنید ویا ریز ریز خرد کرده و تخم مرغها را به آن اضافه نموده مقداری آرد الک شده روی آن بپاشید و خوب به هم بزنید . سپس روغن را در ظرفی روی حرارت گرم نموده و مواد را با قاشق به صورت گرد در روغن داغ شده بریزید . درب ظرف را گذاشته و پس از مدتی که ته آن سرخ شد بر گردانید تا طرف دیگز آن سرخ شود . سپس نوش جان کنید .



    اردوربا قارچ

    مواد لازم:

    قارچ نیم کیلو _ پیاز رنده شده 3عدد _تخم مرغ 4عدد _ روغن ونمک وفلفل به مقدار لازم _ کمی زعفران و مقداری جعفری

    قارچهارا تمیز کرده ساطوری نمائید و سه عدد پیاز رنده شده را در روغن کمی تفت بدهید وسپس قارچهارا اضافه کرده ونیم سرخ کنید . مقداری آب و یا اگر موجود باشد مقداری آب گوشت به همراه نمک وفلفل به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد . تخم مرغ ها را با مقداری زعفران بزنید و ظرف را از روی حرارت برداشته تخم مرغ هارا به آن اضافه کنیدو دوباره روی حرارت کم قرار دهید قدری که بسته شد مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشید و با چند دانه زیتون میل نمائید .

    __________________


    ماکارونی با قارچ

    ماکارونی یک بسته ، گوجه فرنگی 125 گرم ، قارچ 250 گرم ، پیاز یک عدد ، رب گوجه فرنگی 2قاشق سوپخوری ، فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه ، نمک و فلفل به میزان کافی ،،،،

    قارچ را تمیز کرده و خرد کنید و در روغن سرخ کنید . پیاز و فلفل دلمه ای را هم سرخ کنید . رب گوجه به آن اضافه کرده به هم بزنید گوجه فرنگی را پوست کنده و ریز خرد کنید به مواد اضافه کنید نمک وفلفل را هم اضافه کرده و با حرارت کم بپزید .

    در ظرف بزرگی آب ریخته دو قاشق نمک و یک قاشق روغن به آن اضافه کنیدو وقتی به جوش آمد ماکارونی را در آن ریخته به مدت 8 تا 10 دقیقه بجوشانید . سپس آبکش کرده و موادی را که قبلا آماده کرده اید به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید . و سپس نوش جان بفرمائید .



    سوپ قارچ

    قارچ یک کیلو ، تخم مرغ 3 عدد ، خامه 100گرم،فلفل دلمه ای یک عدد، آرد 2 قاشق سوپخوری ، آب گوشت یا آب مرغ 5لیوان ، آب لیمو 2قاشق نمک و فلفل به میزان دلخواه،،،،،

    قارچ وفلفل سبز را خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم . سپس روی حرارت آب گوشت ویا آب مرغ را روی آن ریخته آرد را کم کم به آن اضافه کرده و به هم میزنیم تا گلوله نشود .تخم مرغ ها را روی آن شکسته هم میزنیم . کمی نمک و آبلیمو را خوب میزنیم و داخل سوپ میریزیم به هم زده از روی حرارت بر میداربم. سوپ را داخل ظرفی ریخته و آنرا با خامه و مقداری جعفری خرد شده تزئین میکنیم .


    روش تهیه قارچ شور



    برای تهیه قارچ شوربه یک کیلو قارچ گوشتی که همان قارچ صدفی است و پنج قاشق غذا خوری نمک ونصف پیمانه سرکه و یک ونیم لیتر آب و سبزیجات معطربه همراه سیر _ فلفل به میزان دلخواه نیاز است .

    ابتدا نمک و سرکه را در آب حل کرده بجوش می آوریم( برای پاستوریزه شدن ) درب قابلمه را گذاشته و صبر میکنیم تا سرد شود .سپس قارچهارا که با آب جوشیده سرد شده تمیزکرده ایم در ظرف شیشه ای چیده بر روی آن سبزیجات و سیر و فلفل را که قبلا شسته ایم قرار میدهیم (بخصوص سبزیجات را حتما خوب تمیز کنید)سپس آب و نمک سرد شده را بر روی آن اضافه میکنیم تا روی آن را بپوشاند . درب ظرف را محکم بسته در جای خنک به مدت حدود بیست روز نگهداری میکنیم . سپس مصرف شود.

    رعایت پاستوریزه کردن همه اجزا بخصوص ظرف شیشه ای و حتی درب آن موجب سالم ماندن شورها میشود . همیشه خراب شدن شورها مثل کفک زدن ویا له شدگی آنها وغیره به خاطر رعایت نکردن بهداشت است . از ورود قارچهای هوازی و میکروبها به داخل شورها باید جلوگیری نمود.


    طرز تهیه کباب قارچ

    نوع اول
    قارچ صدفی را در کره یا روغن بغلتانید. و سپس به آن نمک و فلفل زده به مدت 20 الی 30 دقیقه صبر کنید تا مزه بگیرد .بعد به سیخ کشیده ویا لای طوری سیمی قرار دهید بر روی آتش ذغال کباب کنید.(خواباندن در پیاز توصیه نمی شودزیرا باعث دنبه ای شدن قارچها میشود )



    کباب قارچ به نوعی دیگر
    تخم مرغ یک عدد آرد سوخاری یک قاشق روغن یا کره به مقدار کافی
    تخم مرغ را خوب به هم بزنید و آرد سوخاری را کم کم به آن اضافه کرده به هم بزنید. قارچهارا در مایع فوق غلتانده و بر روی سینی فر که قبلا با روغن یا کره چرب کرده اید بچینید . میتوانید بر روی آنها سبزیجات معطرهم بپاشید . سینی را در فر گذاشته به مدت ده دقیقه در حرارت 180 درجه کباب کنید .


    قارچ شور


    برای تهیه قارچ شوربه یک کیلو قارچ گوشتی که همان قارچ صدفی است و پنج قاشق غذا خوری نمک ونصف پیمانه سرکه و یک ونیم لیتر آب و سبزیجات معطربه همراه سیر _ فلفل به میزان دلخواه نیاز است .
    ابتدا نمک و سرکه را در آب حل کرده بجوش می آوریم( برای پاستوریزه شدن ) درب قابلمه را گذاشته و صبر میکنیم تا سرد شود .سپس قارچهارا که با آب جوشیده سرد شده تمیزکرده ایم در ظرف شیشه ای چیده بر روی آن سبزیجات و سیر و فلفل را که قبلا شسته ایم قرار میدهیم (بخصوص سبزیجات را حتما خوب تمیز کنید)سپس آب و نمک سرد شده را بر روی آن اضافه میکنیم تا روی آن را بپوشاند . درب ظرف را محکم بسته در جای خنک به مدت حدود بیست روز نگهداری میکنیم . سپس مصرف شود.
    رعایت پاستوریزه کردن همه اجزا بخصوص ظرف شیشه ای و حتی درب آن موجب سالم ماندن شورها میشود . همیشه خراب شدن شورها مثل کفک زدن ویا له شدگی آنها وغیره به خاطر رعایت نکردن بهداشت است . از ورود قارچهای هوازی و میکروبها به داخل شورها باید جلوگیری نمود. موفق باشید.


    سوفله قارچ


    مواد لازم :
    60 گرم کره _ 40 گرم آرد _ یک پیمانه شیر _ 4 عدد تخم مرغ _ 125 گرم پنیر پیتزا رنده شده _ 250 گرم قارچ خرد شده _ 30 گرم کره جهت چرب کردن ظرف ( ظرف باید نسوز باشد ) نمک و فلفل به میزان لازم .
    کره و شیر و آرد ونمک و فلفل را با هم مخلوط کرده بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. زرده های تخم مرغ را یکی یکی به مایع اضافه کنید سپس مقدار زیادی ازپنیرررنده شده را به آن بیافزائید . قارچها را جداگانه تفت دهید . سفیده های تخم مرغهارا به هم زده تا پف کند و به مایع قبلی اضافه کنید . داخل ظرف سوفله را با کره چرب کنید و یک لایه از مخلوط را بریزید و سپس یک لایه از قارچ وباز یک لایه از مخلوط ویک لایه از قارچ تا ظرف پر شود .بقیه پنیر هارا روی آن بپاشید و به مدت20 تا 30 دقیقه در فر با حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد .
    سوفله غذائی است خوشمزه با ظاهری دلچسب


    پای قارچ


    پای غذائی است سرخ شدنی و خشک .
    قارچ 250 گرم برنج 2پیمانه پیاز یک عدد تخم مدغ آب پز 3 عدد خمیر نان 120 گرم تخم مرغ زده شده 1عدد نمک و فلفل و ادویه به مقدار کافی
    برنج را آب کش کنید . قارچ خرد شده و پیاز را با هم سرخ کنید .نمک و ادویه وفلفل را اضافه کنید . در ظرف دیگری یک لایه برنج و یک لایه از مواد قارچ ویک لا یه تخم مرغ بچینید و دوباره یک لایه برنج و........ تابالای ظرف ادامه دهید سپس روی ظرف رابا خمیر نان بپوشانید و تخم مرغ زده شده را روی آن بمالید و در فر به مدت 15 دقیقه در درجه بالا قرار دهید تا طلائی شود . و سپس میل کنید .



    اردوربا قارچ


    مواد لازم:
    قارچ نیم کیلو _ پیاز رنده شده 3عدد _تخم مرغ 4عدد _ روغن ونمک وفلفل به مقدار لازم _ کمی زعفران و مقداری جعفری
    قارچهارا تمیز کرده ساطوری نمائید و سه عدد پیاز رنده شده را در روغن کمی تفت بدهید وسپس قارچهارا اضافه کرده ونیم سرخ کنید . مقداری آب و یا اگر موجود باشد مقداری آب گوشت به همراه نمک وفلفل به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد . تخم مرغ ها را با مقداری زعفران بزنید و ظرف را از روی حرارت برداشته تخم مرغ هارا به آن اضافه کنیدو دوباره روی حرارت کم قرار دهید قدری که بسته شد مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشید و با چند دانه زیتون میل نمائید .


    سالاد قارچ صدفی


    مواد لازم:

    قارچ صدفی کوچک و ریز: 250 گرم

    کاهو: یک عدد کوچک

    هویج رنده شده: 2 عدد

    روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری

    آب لیمو ترش: 2 قاشق سوپخوری

    نمک، فلفل و جعفری خرد شده: به میزان لازم

    کلیة مواد را باهم مخلوط کنید و در ظرف پیرکس بریزید. برای تزئین سالاد از دو برش گوجه فرنگی و زیتون بدون هسته استفاده نمائید.


    سس قارچ


    مقداری قارچ را با چند دانه پیاز خرد شده در مقداری آب گوشت بپزید و له کنید، سپس دو زرده تخم مرغ را بزنید و داخل مایع نمایید و به مدت 10 دقیقه روی آتش بجوشانید بعد آنرا صاف کنید و از آن استفاده نمایید. این سس بیشتر برای غذاهایی که گوشت دارد استفاده می شود


    کباب قارچ

    نوع اول
    قارچ صدفی را در کره یا روغن بغلتانید. و سپس به آن نمک و فلفل زده به مدت 20 الی 30 دقیقه صبر کنید تا مزه بگیرد .بعد به سیخ کشیده ویا لای طوری سیمی قرار دهید بر روی آتش ذغال کباب کنید.(خواباندن در پیاز توصیه نمی شودزیرا باعث دنبه ای شدن قارچها میشود )

    کباب قارچ به نوعی دیگر
    تخم مرغ یک عدد آرد سوخاری یک قاشق روغن یا کره به مقدار کافی
    تخم مرغ را خوب به هم بزنید و آرد سوخاری را کم کم به آن اضافه کرده به هم بزنید. قارچهارا در مایع فوق غلتانده و بر روی سینی فر که قبلا با روغن یا کره چرب کرده اید بچینید . میتوانید بر روی آنها سبزیجات معطرهم بپاشید . سینی را در فر گذاشته به مدت ده دقیقه در حرارت 180 درجه کباب کنید .


    قارچ سوخاری


    قارچ به میزان دلخواه آب لیمو به قدر کافی آرد سوخاری زرده تخم مرغ
    تخم مرغ زده شده را با آبلیمو مخلوط نمائید و خوب به هم بزنید . سپس قارچهارا در این مواد فرو برده و بیرون بیاورید . قارچ آغشته را در درون آرد سوخاری غلط بدهید . و سپس در یک ماهیتابه ودر روغن قرمز کرده وقتی طلائی شد میل کنید . میتوان بجای این روش قارچ های آغشته را در سیخ کشیده بر روی آتش بچرخانید تا طلائی شود .

    نوعی دیگرخوراک قارچ

    نیم کیلو قارچ صدفی ساطوری شده __ 2 دانه پیاز رنده شده __ آب گوشت یک فنجان __ تخم مرغ 4 عدد کمی زعفران __ جعفری خرد شده نصف فنجان __ نمک وفلفل و آبلیمو به مقدار لازم
    قارچ ساطوری شده را با پیاز رنده شده سرخ کنید . آب یا آب گوشت ونمک وفلفل و آبلیمو را اضافه کرده و کمی بپزید .تخم مرغ را با زعفران بزنید و روی مواد اضافه کنید . پس از کمی پخت دیگر در ظرفی کشیده روی آنرا جعفری خرد شده بپاشید و میل کنید .

    خوراک قارچ صدفی

    قارچ ریز شده 250 گرم __ یک عدد لیمو __ روغن زیتون یک فنجان __ خردل پودر شده یک قاشق سوپخوری جعفری خرد شده نصف فنحان
    قارچ و روغن زیتون و آبلیمو را در ظرفی در دار ریخته به مدت 10 دقیقه حرارت دهید پس از چند دقیقه در ظرف را برداشته تا خنک شود به مواد خردل اضافه کنید و روی آنرا با روغن زیتون و جعفری خرد شده تزئین کنید و سپس میل نمایید.

    کتلت قارچ


    قارچ 500 گرم __ 4عدد تخم مرغ __ مقداری آرد نان سفید __ نمک و فلفل وروغن به مقدار کافی
    قارچهارا چرخ کنید ویا ریز ریز خرد کرده و تخم مرغها را به آن اضافه نموده مقداری آرد الک شده روی آن بپاشید و خوب به هم بزنید . سپس روغن را در ظرفی روی حرارت گرم نموده و مواد را با قاشق به صورت گرد در روغن داغ شده بریزید . درب ظرف را گذاشته و پس از مدتی که ته آن سرخ شد بر گردانید تا طرف دیگز آن سرخ شود . سپس نوش جان کنید .


    ماکارونی با قارچ

    ماکارونی یک بسته ، گوجه فرنگی 125 گرم ، قارچ 250 گرم ، پیاز یک عدد ، رب گوجه فرنگی 2قاشق سوپخوری ، فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه ، نمک و فلفل به میزان کافی ،،،،
    قارچ را تمیز کرده و خرد کنید و در روغن سرخ کنید . پیاز و فلفل دلمه ای را هم سرخ کنید . رب گوجه به آن اضافه کرده به هم بزنید گوجه فرنگی را پوست کنده و ریز خرد کنید به مواد اضافه کنید نمک وفلفل را هم اضافه کرده و با حرارت کم بپزید .
    در ظرف بزرگی آب ریخته دو قاشق نمک و یک قاشق روغن به آن اضافه کنیدو وقتی به جوش آمد ماکارونی را در آن ریخته به مدت 8 تا 10 دقیقه بجوشانید . سپس آبکش کرده و موادی را که قبلا آماده کرده اید به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید . و سپس نوش جان بفرمائید .


    سوپ قارچ


    قارچ یک کیلو ، تخم مرغ 3 عدد ، خامه 100گرم،فلفل دلمه ای یک عدد، آرد 2 قاشق سوپخوری ، آب گوشت یا آب مرغ 5لیوان ، آب لیمو 2قاشق نمک و فلفل به میزان دلخواه،،،،،
    قارچ وفلفل سبز را خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم . سپس روی حرارت آب گوشت ویا آب مرغ را روی آن ریخته آرد را کم کم به آن اضافه کرده و به هم میزنیم تا گلوله نشود .تخم مرغ ها را روی آن شکسته هم میزنیم . کمی نمک و آبلیمو را خوب میزنیم و داخل سوپ میریزیم به هم زده از روی حرارت بر میداربم. سوپ را داخل ظرفی ریخته و آنرا با خامه و مقداری جعفری خرد شده تزئین میکنیم .

    پیتزای قارچ


    250 گرم قارچ _ پیاز یک عدد _ فلفل دلمه ای یک عدد _ کالباس رنده شده 150 گرم _ پنیر پیتزا 100 گرم نمک وفلفل به میزان دلخواه
    قارچ را خرد کنید با پیاز چرخ شده تفت دهید .نمک وفلفل به آن اضافه کنید .فلفل دلمه ای را جدا رنده کرده خمیر پیتزا را در ظرف فر که قبلا چرب کرده اید گذاشته قارچ وپیاز را روی خمیر پهن کنید و فلفل دلمه ای و کالباس رنده شده را رو ی مواد بپاشید بعد پنیررا روی مواد رنده کنید وسینی را در آخرین پنجره بالای فر به مدت یک ربع قرار دهید تا روی آن طلائی شود

    املت قارچ


    قارچ خرد شده یک فنجان _ تخم مرغ چهار عدد _ کره چهار قاشق سوپ خوری _ جعفری خرد شده دو قاشق غذا خوری _ نمک وفلفل به میزان دلخواه
    قارچ ها را با جعفری کمی سرخ کنید .تخم مرغ هارا با چنگال به هم بزنید نمک وفلفل اضافه کنید. تخم مرغ هارا در ماهی تابه داغ بریزید به گونه ای که ته ظرف را بپوشاند وقتی ته آن سرخ شد قارچ هارا روی نصف آن بریزید و نصف دیگرش را برگردانید همین که خودش را گرفت در ظرف دیگری بگذاریدو داغ سر سفره ببرید.

    قزل آلای سرخ شده با انواع قارچ


    مواد لازم :
    ماهی قزل آلای استخوان گرفته چهار عدد
    گوشت خرد شده و سرخ شده یکصد گرم
    قارچ تازه و ریز شده شش فنجان
    پیاز خرد شده یک و نیم فنجان
    کره سه قاشق غذا خوری
    روغن نباتی سه قاشق غذاخوری
    جعفری تازه خرد شده سه قاشق غذا خوری
    آویشن خشک یک و نیم قاشق چایخوری
    آب لیموی تازه دو قاشق غذا خوری
    طرز تهیه:
    3قاشق غذاخوری کره وروغن را در یک قابلمه نسبتا بزرگ با حرارت متوسط ذوب کنید . قارچ ها، پیاز،کرفس،جعفری وآویشن را به آن اضافه کنید وتا زمانی که قارچها قهوه ای شده وتمام آبشان تبخیر شود به پختن ادامه دهید و مرتبا به هم بزنید .
    مخلوط را ازروی آتش بردارید آن را با گوشت سرخ شده و چاشنی هایی که دوست دارید به عنوان پر کننده و نمک وفلفل مخلوط کنید و بگذارید خنک شود قبلا فر را تا350 درجه فارنهایت گرم کنید .
    شکم ماهی را باز کرده ، روی آن قطره قطره آب لیمو بریزید.نمک و فلفل بر آن بپاشید با یک قاشق از مخلوط به طور مساوی در داخل شکم ماهی بریزید و آن را ببندید ، سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته کنید،تا زمان پخت کامل (تقریبا30 دقیقه) آن را در فرنگاه دارید. پس از این مدت ماهی را در ظرف قرار دهید وصرف کنید .



    مرغ 1 کیلو _ پیاز3 عدد متوسط _ قارچ 250 گرم _ رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری _ سیب زمینی 2 عدد متوسط _ نمک و فلفل به میزان لازم
    ابتدا پیاز را خرد کرده و همراه با مرغ با حرارت کم و مقدار کمی آب به مدت نیم ساعت می پزیم و سپس قارچ خرد شده را همراه با رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل به مرغ اضافه می کنیم و باز نیم ساعت دیگر به پخت ادامه میدهیم و در پایان سیب زمینی خلال شده را به آن اضافه میکنیم و تقربا بیست دقیقه دیگر به پخت ادامه میدهیم در پایان می توانیم کمی اب لیمو یا آب غوره به آن اضافه کرده و سپس میل کنیم

    </H2>
    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. 14 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    نوشته ها
    1,793
    میانگین پست در روز
    1.21
    محل سکونت
    تبریز
    تشکر از کاربر
    12,053
    تشکر شده 18,622 در 4,323 پست
    اندازه فونت

    Post خوراک مرغ با سس قارچ



    مواد لازم برای 6 نفر:
    قارچ تازه دگمه ای=نیم کیلو
    کره=3 قاشق سوپخوری
    6 قطعه=قطعه نصف مرغ استخوان گرفته که در سس ایتالیایی (شامل روغن زیتون، سیر تازه له شده، فلفل، سبزیجات معطر که انواع آماده آن هم در بازار موجود است) خوابانده شده
    سرکه سفید=3 قاشق سوپخوری
    خامه=یک و نیم پیمانه
    پودر فلفل سیاه=یک چهارم قاشق چایخوری
    سبزیجات بخار چز شده (دلخواه)
    طرز تهیه:
    1. قارچها را به مدت 5 دقیقه، با یک قاشق سوپخوری کره، در یک ماهیتابه بزرگ در باز و روی حرارت متوسط تا زیاد بپزید تا نرم شوند و سپس آنها را از ماهیتابه خارج کنید.
    2. حرارت را در حد متوسط پایین آورده، باقی کره را در ماهیتابه ریخته و های مرغ را در آن قرار میدهیم. بدون بستن درب ظرف مرغها را میپزیم که حدود 8 تا 12 دقیقه طول میکشد. مرغها را تنها یک مرتبه پشت و رو میکنیم. مرغها را پس از پختن از ماهیتابه خارج میکنیم و در ظرفی گرم نگه میداریم.
    3. ماهیتابه را از روی آتش برداشته، سرکه سفید را در آن ریخته، هم میزنیم تا ذرات ای شده را از ماهیتابه جدا کند. ماهیتابه را روی اجاق گذاشته، خامه و فلفل را اضافه میکنیم و میگذاریم با درب باز به مدت 2 تا 3 دقۡ ?قه ب جوشد و سس اندکی غلیظ شود. قارچها را اضافه میکنیم و میگذاریم داغ شوند،در صورت تمایل مرغ را از درازا به دو قسمت میبریم تا دو تکه نازکتر داشته باشیم و سس قارچ را روی آنها میریزیم و در صورت تمایل با سبزیجات پخته سرو میکنیم.
    این خوراک مرغ با سس قارچ خوش طعم در زمانی کمتر از 30 دقیقه حاضر میشود .

  4. 9 کاربر از پست *rainbow* تشکر کرده اند .


  5. Top | #3

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,897
    میانگین پست در روز
    4.63
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,054 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    قـارچ با قلوه

    مواد اولیه :
    قارچ خرد شده 300 گرم
    قلوه گوسفند شش عدد
    سوسيس خرد شده 300 گرم
    كره 150 گرم
    جعفري خرد شده (در صورت تمايل) دو تا سه قاشق سوپخوري
    آبليمو 1/4ليوان
    نمك و فلفل به ميزان لازم




    طرز تهيه:
    قارچها را با نصفي از كره كمي تفت داده، بعد آبليمو را اضافه ميكنيم، سپس سوسيسها را همراه نمك و فلفل اضافه كرده بعد جعفري را به مواد ميافزاييم. يكي، دو دقيقه تفت داده و حرارت را خاموش ميكنيم. مواد بايد آبدار باشد و آنها را گرم نگه ميداريم. آنگاه قلوهها را از وسط نصف كرده قسمت سفيد آن را در آورده خشك ميكنيم سپس آنها را در بقيه كره تفت ميدهيم تا حدي كه خونابهاش تمام شود، بعد به آنها نمك و فلفل زده و با مواد قبلي مخلوط ميكنيم و در ظرف مورد نظر ميكشيم.

  6. 8 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  7. Top | #4

    Banned


    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    نوشته ها
    610
    میانگین پست در روز
    0.36
    محل سکونت
    شمال
    تشکر از کاربر
    18,630
    تشکر شده 5,258 در 1,056 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض مرغ سرخ كرده با سس قارچ

    مرغ سرخ كرده با سس قارچ


    مرغ سرخ كرده، خود به تنهايي داراي طعم مطبوعي است چه برسد به آنكه با سس قارچ هم همراه باشد.

    مرغ سرخ كرده، خود به تنهایی دارای طعم مطبوعی است چه برسد به آنكه با سس قارچ هم همراه باشد.زمان تهیه و آماده سازی: 5 دقیقه

    زمان پخت: 15 دقیقه

    مواد لازم برای 2 نفر:

    سینه مرغ: 2 عدد

    روغن زیتون: یك قاشق غذاخوری

    پیاز متوسط: یك عدد، خرد شود.

    سیر: 2 حبه

    آویشن: نصف قاشق چای خوری

    پودر سبزی جات معطر: 2- 1 قاشق غذاخوری

    نمك و فلفل به مقدار لازم

    مواد لازم برای تهیه سس قارچ:

    قارچ: 250 گرم

    خامه: 4/3 پیمانه

    سس سویا: یك قاشق غذاخوری

    آرد ذرت: یك قاشق غذاخوری

    كره: یك قاشق غذاخوری

    روغن زیتون: یك قاشق غذاخوری

    نمك و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    • فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت از قبل گرم كنید.

    • هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید.

    • روی سینه های مرغ نمك و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.

    • در این میان، در یك تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

    • تكه های سینه مرغ را به تابه اضافه كنید و هر طرف آن ها را 2- 1 دقیقه سرخ كنید.

    • مرغ ها را درون یك ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.

    • روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت 10 دقیقه حرارت دهید.

    • در این میان، در یك تابه جداگانه، قارچ ها را درون روغن زیتون، همراه با نمك و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]

    • خامه و سس سویا را به قارچ اضافه كنید و با حرارت كم به پختن ادامه دهید.

    • كره و آرد ذرت را با هم مخلوط كنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ كنید.

    • سس را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی كه غلیظ شود حرارت دهید.
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

  8. 9 کاربر از پست Donya-70 تشکر کرده اند .


  9. Top | #5

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,897
    میانگین پست در روز
    4.63
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,054 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    ماهی با سس قارچ و لیمو

    مواد لازم:
    فیله ماهی ۲ تیکه
    قارچ ۵ عدد یا بیشتر
    پیاز ۱ عدد متوسط
    آب لیمو ترش تازه ۳ قاشق غذاخوری
    رنده پوست لیمو ترش یک قاشق چایخوری
    شیر ۱لیوان
    آرد ۱.۵ قاشق غذاخوری
    روغن یا کره هر چقد صلاح می دونید. من خیلی کم روغن و یه کوچولو کره واسه بوی خوبش ریختم!
    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم



    طرز تهیه:
    *اول باید سس رو آماده کنیم.
    - پیاز رو خلالی خرد کنید و بریزید توی تابه و بذارید رو حرارت تا کمی آبش خشک شه.
    - روغن رو اضافه کنید.
    - قارچ رو ورقه کنید و کمی بهش آبلیمو بزنید و بذارید با پیاز کمی تفت بخوره.
    - وقتی قارچ و پیاز کمی تفت خوردن آرد رو به مواد اضافه کنید تا بوی خامی اون بره. چند لحظه کافیه.
    - شیر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گوله نشه.
    - آبلیمو و رنده پوست لیمو رو هم بریزید و خوب هم بزنید.
    - نمک و فلفل سس قارچ رو اندازه کنید.
    خوب حالا سس آماده است.

    پختن ماهی با سس:
    - ماهی رو با کمی آبلیمو ونمک و فلفل مزه دار کنید.(لازم نیست مدت زیادی بمونه. همون موقع هم کافیه)
    - توی ظرف پیرکس دردار تیکه های ماهی رو قرار بدبد و از سس بریزید روش.
    - ۸ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد بذارید ماکرو بشه.
    - بعد غذا رو تو ظرف سرو بکشید و کمی شوید خشک روش بپاشید و بذارید ۳ دقیقه گریل بشه.

  10. 7 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  11. Top | #6

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,897
    میانگین پست در روز
    4.63
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,054 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    خوراک قارچ فرنگی

    مواد اولیه :
    * قارچ 500 گرم
    * فلفل دلمهای رنگی و سینه مرغ از هر کدام یک عدد
    * زعفران آب کرده و سس سویا از هر کدام سه قاشق سوپخوری
    * آب مرغ نصف پیمانه
    * نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
    * پیاز داغ و پیازچه از هر کدام نصف پیمانه

    میتوانید به دلخواه از نخود فرنگی و ذرت هم استفاده کنید.



    طرزتهیه:
    ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و آنها را تفت دهید. قارچها را اسلایس کرده و تفت داده فلفل دلمهای را هم به همراه پیازچه کمی تفت بدهید. سپس در قابلمهای همه مواد را با هم مخلوط کرده پیاز داغ را هم افزوده، سس سویا، آب مرغ زعفران و ادویه زده و خوب مخلوط کنید و بگذارید با حرارت ملایم حدود 15 دقیقه بپزد. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و با برنج قالبی تزیین کرده و سرو نمایید.
    نکته:
    میتوان به جای پیازچه از ترهفرنگی هم استفاده کرد.

  12. 6 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  13. Top | #7

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    نوشته ها
    2,289
    میانگین پست در روز
    1.40
    محل سکونت
    بوشهر
    تشکر از کاربر
    47,946
    تشکر شده 36,063 در 4,280 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    خوراک ماهی و قارچ

    موادلازم:
    فیله ماهی ۲۰۰ گرم
    پیاز و گوجه فرنگی و فلفل دلمهای از هر کدام یک عدد
    قارچ شش عدد
    نمک و فلفل و روغن زیتون به میزان لازم
    جعفری خردشده و رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
    پیاز را خرد کرده و کمی تفت دهید.

    * سپس قارچ خردشده را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا آب نیندازد.

    * فلفل دلمهای و ماهی خردشده را افزوده و تفت دهید.

    * گوجهفرنگی را پوست کنده و خرد کنید، با نمک و فلفل به مواد اضافه نمایید.

    * در انتها رب گوجهفرنگی و جعفری را افزوده و هم زده و کمی آب ریخته و اجازه دهید جا بیفتد یا در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.
    عشق من همیشه عاشقم باش

    http://afrina-beauty-salon.blogfa.com



  14. 2 کاربر از پست بهارجون تشکر کرده اند .


  15. Top | #8

    همکار بخش آموزش


    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    نوشته ها
    6,487
    میانگین پست در روز
    3.61
    محل سکونت
    استان مرکزی
    تشکر از کاربر
    82,740
    تشکر شده 68,671 در 7,402 پست
    حالت من
    Sepasgozar
    اندازه فونت

    پیش فرض

    کلی / قفل
    خدا آدم ها را به دلیلی به زندگی شما وارد ،
    وبه دلیلی بهتر از زندگی تان خارج می کند.

    هرلحظه سپاس
    آموزش

    رمان تولد یک پروانه | آلاشین کاربر انجمن

    من خیال می کردم | haniyehhhh کاربر انجمن
    توجه:
    نوشتن کلمه های...مرسی،ممنون،خوب بود،عالی بود ،
    شکلک تنها،فکر کنم خوشمزه باشه،دوست دارم درست کنم اسپم حساب میشه.اخطار می گیرید.

    اطلاعيه بخش آموزش
    لیست منوی آشپزی وشیرینی پزی
    کانال آموزشی آشپزی
    منوی نودهشتیا (آموزش متفرقه)


  16. کاربر زیر از پست azam 24 تشکر کرده است .


موضوعات مشابه

  1. طرز تهیه چند نوع سس
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 2
    آخرین نوشته: 1392,08,29, ساعت : 17:05
  2. طرز تهیه گوش فیل
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 3
    آخرین نوشته: 1391,11,23, ساعت : 20:56
  3. خوراک زبان با سس قارچ
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1390,07,14, ساعت : 20:16
  4. خوراک فیله مرغ با قارچ
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1390,05,14, ساعت : 18:34
  5. ترشی قارچ
    توسط Esperichoo در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1389,06,05, ساعت : 09:23

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •