تور


نودهشتیا
فید آر اس اس
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4
  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    1388,04,07
    عنوان کاربر
    همکار بازنشسته
    نوشته ها
    8,896
    میانگین پست در روز
    4.79

    پیش فرض غذا های مفید برای جلوگیری از سرما خوردگی



    سلامتی مجاری تنفسی وابسته به دریافت هوای فاقد میکروب و آلودگی است. بیش از 200 نوع ویروس شناخته شده است که به دستگاه تنفسی فوقانی اثر گذاشته و باعث سرماخوردگی می شوند. در اغلب موارد سرماخوردگی ها خفیف بوده و به طور معمول برای حدود یک هفته باقی می مانند. آنفلوانزا نامی است که به عفونت ویروسی بسیار شدید نسبت داده می شود و این عفونت نیز بر دستگاه تنفسی فوقانی تاثیر می گذارند. نام آنفلوانزا از این باور قدیمی منشا» می گیرد که این بیماری را ناشی از تاثیرات ماوراالطبیعه می دانسته اند. علائم سرماخوردگی به طور معمول دو تا سه روز پس از ورود ویروس به بدن ظاهر می شود. شایع ترین علائم شامل: گلودرد، گرفتگی و یا ریزش آب بینی، سرفه، عطسه و درد قسمت های دست و پاست. خستگی، ریزش آب از چشم ها و مشکلات خوابیدن نیز ممکن است رخ دهند. در صورتی که علائم، بیش از یک هفته باقی بمانند و به همراه سردرد شدید، ضعف، از دست دادن اشتها و تهوع نیز باشند احتمال این که بیماری به علت ویروس آنفلوانزا باشد بیشتر است. بروز تب نیز به طور معمول شایع است. باید توجه کرد که در موارد عفونت های ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی، علت بیماری را نمی توان برطرف کرد و فقط درمان علائم امکان پذیر است. به هنگام سرماخوردگی استراحت زیاد، مصرف فراوان مایعات و قرقره کردن آب نمک ولرم به بهبود علائم کمک می کند. مصرف قرص های مسکن به رفع سردرد و کاهش تب کمک می کنند. تنها در مواردی که به دنبال عفونت ویروسی، عفونت باکتریایی نیز بروز می کند، آنتی بیوتیک ها مفید واقع می شوند. کودکان، سالمندان، زنان باردار و افرا د دچار مشکلاتی از قبیل دیابت و بیماری های کلیوی به توصیه های پزشکی بیشتری نیاز دارند. گاهی اوقات، برای گروه سالمندان (در خطر) به منظور پیشگیری از ابتلا به عفونت، استفاده از واکسن توصیه می شود. در مطلب زیر که برگرفته از پایگاه اطلاع رسانی پزشکان ایران است غذاهای مفید برای سرماخوردگی ذکر شده است.
    غذاهای مفید برای سرماخوردگی
    چه غذاهایی برای سرماخوردگی مفید هستند؟ برای این که سیستم ایمنی بدن به بهترین نحو به وظیفه اش که مبارزه علیه ویروس های سرماخوردگی و آنفلوانزا است، عمل کند باید مواد مغذی حیاتی را دریافت کند.
    - ویتامینC :از جمله منابع اصلی طبیعی تامین کننده ویتامین C که در درمان سرماخوردگی موثرند عبارت اند از: پرتقال، گریپ فروت، انواع توت، فلفل دلمه ای، توت فرنگی، سیب زمینی و سبزیجات برگ سبز از قبیل انواع کلم. دریافت زیاد و منظم ویتامین C به کاهش بروز، شدت و طول مدت سرماخوردگی کمک می کند.
    - ویتامینB : غلات سبوس دار و حبوبات، منابع غذایی خوب یکی از ویتامین های گروه B به نام پانتوتنیک اسید هستند. کمبود پانتوتنیک اسید، سبب بروز عفونت های مکرر دستگاه تنفسی فوقانی می شود.


    - آهن و آلیسین: سیر دارای آهن، روی و آلیسین است که سبب تقویت سیستم ایمنی و کمک به کاهش خطر عفونت های ویروسی می شود.
    - امگا3: ماهی قباد، قزل آلا، ساردین و ماهی های روغنی غنی از اسیدهای چرب امگا3 هستند. همچنین تخم کتان، دانه کدو حلوایی و روغن شاه دانه نیز از دیگر منابع خوب امگا3 هستند.
    - امگا6: دانه کنجد، تخمه کدو حلوایی و آفتابگردان منابع غنی اسیدهای چرب امگا6 هستند. این اسید های چرب در مبارزه علیه عفونت های سرماخوردگی به سلول های دستگاه تنفسی کمک می کنند.
    - ویتامینA : جگر، انواع ماهی از جمله قزل آلا، قباد و شاه ماهی، کره و تخم مرغ منابع ویتامین A هستند. هویج، انبه، سیب زمینی، زردآلو، کدو حلوایی و سبزیجات سبز تیره نیز تامین کننده بتاکاروتن هستند که در بدن به ویتامین A تبدیل می شوند. عفونت های مکرر تنفسی در کودکان با کاهش ذخایر ویتامین A مرتبط است. یک رژیم غذایی متنوع و مخلوط حاوی این غذاها، مواد کافی برای یک کودک در حال رشد را تامین می کند.
    - پروتئین: ماهی، مرغ، گوشت قرمز بدون چربی، لبنیات و مخلوطی از حبوبات، مغزها، دانه ها و غلات سبوس دار، تامین کننده پروتئین هستند. کمبود دریافت پروتئین خطر ابتلا به عفونت را افزایش می دهد.
    - ویتامین B6 و پانتوتنیک اسید: گوشت، شیر، غلات و حبوبات تامین کننده ویتامین های B6 و پانتوتنیک اسید هستند که برای تامین سلامتی سیستم ایمنی از اهمیت بسیاری برخوردارند.
    - اسید فولیک: غلات صبحانه (برشتوک)، نان و عصاره مخمر، تامین کننده اسیدفولیک هستند که برای سلامتی و تقویت سیستم ایمنی ضروری است. به علاوه چغندر، لوبیا چشم بلبلی و انواع کلم منابع خوب فولات (فرم طبیعی اسیدفولیک) هستند.
    - روی: انواع صدف، گوشت های قرمز بدون چربی و غلات سبوس دار حاوی روی هستند. روی یک ماده معدنی مورد نیاز برای سیستم ایمنی است.
    از چه غذاهایی پرهیز کنیم؟
    غذاهای آماده بسته بندی شده و کنسروها از لحاظ ویتامین ها و مواد معدنی فقیر هستند. بنابراین به جای مصرف این نوع غذاها از انواع میوه و سبزیجات تازه، گوشت، ماهی، غلات، مغز ها و دانه ها استفاده کنید.
    نکته های مفید برای سرماخوردگی
    - استفاده از بخور برای رفع گرفتگی بینی: بخور به رفع گرفتگی بینی کمک می کند. برای این کار، به مدت 10 دقیقه سر را بر روی بخارات یک ظرف آب در حال جوشیدن بگیرید. بهتر است دستمال یا حوله ای را روی سر بگذارید و این عمل را سه بار در روز تکرار کنید. می توان مقداری روغن منتول یا اوکالیپتوس به آب در حال تبخیر اضافه کنید تا عمل تنفس را تسهیل کند.
    - مقدار زیادی مایعات مصرف کنید: در طول حملات شدید آنفلوانزا، بهتر است از مایعات مقوی و مغذی مثل انواع سوپ ها و آش ها به عنوان جایگزین وعده اصلی استفاده کنید. البته به شرطی که تعادل صحیحی از انواع مواد مغذی را دارا باشد.
    - تا جایی که می توانید استراحت کنید: سیستم ایمنی برای تجدید قوا به استراحت نیاز دارد. عدم توجه به علائم یک عفونت ویروسی و سعی در ادامه کار و فعالیت در حین بیماری، مدت ابتلا را طولانی می سازد.
    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. Top | #2

    تاریخ عضویت
    1391,02,06
    عنوان کاربر
    کاربر نیمه حرفه ای
    نوشته ها
    812
    میانگین پست در روز
    0.99
    محل سکونت
    جای که خدا هست...

    Post سرما خوردگی رو دوست نداری؟؟پس بیاین با رژیم غذای از سرما خوردگی جلوگیری کنیم..

    در برخي خانوادهها استفاده از انواع و اقسام تمهيدات پيشگيري از سرماخوردگي اعم از تزريق واکسن، عدم تماس با افراد سرما خورده، پوشيدن لباس گرم و... موثر واقع نميشود. شايد بارها اين جمله اشتباه را شنيده باشيد: «هر چهقدر بيشتر رعايت کنيم، بيشتر مريض ميشويم.» اين جمله اشتباه نشاندهنده غافل بودن افراد از نقش پررنگ تغذيه در پيشگيري از بيماريهايي مثل سرماخوردگي است. عليرغم اينکه ميکروب سرماخوردگي در فصول سرد سال شيوع بيشتري دارد و برخي خانوادهها مکررا مبتلا به سرماخوردگي ميشوند در برخي خانوادهها بر عکس اين حالت مشاهده ميشود. در واقع در اين خانوادهها سرما خوردگي کمتر رخ ميدهد. در رابطه با اين تناقض، دکتر سعيد حسيني، متخصص تغذيه، عضو هيات علمي دانشگاه تهران براي ما توصيههايي دارد...
    همه ما ميدانيم ضعف سيستم ايمني به بروز مکرر و تداوم بيشتر سرماخوردگي در افراد منجر ميشود. افراد مبتلا به سوءتغذيه نه تنها در معرض سرما خوردگي بلکه در معرض ابتلا به انواع و اقسام بيماريها هستند. منتها به اعتقاد دکتر حسيني هنوز ثابت نشده است که الزاما بيماري سرماخوردگي با يک ماده غذايي خاصي مرتبط است اما ثابت شده که در سرما خردگي با منشأ ويروسي يا باکتريايي عمدتا مصرف ويتامين C و با تاثير کمتر مصرف مواد غذايي سرشار از آنتياکسيدانها به دليل تاثيرات مثبتي که در تقويت سيستم ايمني دارند ميتوانند در کاهش بروز يا درمان سريع تر اين بيماري موثر واقع شوند. خوردن ميوههايي مثل ليموشيرين، هندوانه، آبليمو و بهطور کلي مرکبات که سرشار از ويتامين C هستند در تقويت سيستم ايمني تاثير به سزايي دارند.



    با هر درجه تب نياز به انرژي 10 درصد افزايش مييابد

    هر چند که در تقويت سيستم ايمني استفاده از مواد غذايي مغذي تاکيد ميشود اما با يک نکته مهم رو به رو هستيم و آن اينکه بياشتهايي ناشي از سرماخوردگي اجازه تقويت غذايي را از فرد سلب ميکند. دکتر حسيني ميگويد از آنجا که در شرايط استرس موادي مثل نورآدرنالين يا سيتوکنين ترشح ميشوند که خاصيت ضد اشتهايي دارند بنابراين در سرماخوردگي که يک شرايط استرس زا براي بدن محسوب ميشود ما در نتيجه ترشح چنين موادي با بياشتهايي نيز روبه رو هستيم. اين بياشتهايي به پيشنهاد اين عضو هيات علمي دانشگاه تهران به اين طريق قابل درمان است: «در بيماران بياشتها و به ويژه تبدار تامين انرژي از طريق نوشيدن مايعات راحتتر و جذب آن نيز بهتر صورت ميگيرد بنابراين توصيه ميشود افراد بياشتها با نوشيدن مايعات به ويژه آب ميوهها که سرشار از ويتامينC هستند به تقويت سيستم ايمني خود بپردازند. البته شير هر چند که جزو مايعات طبقهبندي ميشود اما مصرف آن در افراد تبدار توصيه نميشود. ضمن اينکه پيشنهاد ميشود با استفاده از ظروف زيبا، محيطهاي مناسب، فراهم آوردن غذاهاي دلخواه شرايط بهتري براي افزايش اشتهاي بيمار فراهم شود.»

    در بيماريهاي تبدار مثل سرماخوردگي مايعات بدن به صورت عرق، اشک، آب ريزش از بيني و... دفع ميشود تا جايي که به ازاي هريک درجه تب ده تا سيزده درصد نياز به انرژي افزايش پيدا ميکند. بنابر اين، اين مورد هم مزيد بر علت ميشود که متخصصان تغذيه بر مصرف فراوان مايعات، در اين دوران، تاکيد کنند.



    با سوپ شروع کنيد

    در جريان سرماخوردگي نياز بدن به مواد غذايي افزايش و اشتها کاهش پيدا ميکند. اين عدم توازن باعث ميشود عمدتا نياز بدن تامين نشود. دکتر حسيني براي پيشگيري از بيماري مجدد توصيه ميکند: «به محض شروع روند بهبودي و برگشت اشتها افراد از تغذيه مناسب غافل نشوند و از آن جا که غذايي خاص بهعنوان غذاي پيشگيري کننده از بيماري سرما خوردگي وجود ندارد سعي کنند از همه گروههاي غذايي به صورت مناسب استفاده کرده و در جريان بيماري نيز با رعايت هرم غذايي به روند بهبود سريع تر بيماري خود کمک کنند.» از اين رو، ابتدا از غذاهاي سادهتر مثل سوپهاي غلظ تهيه شده از غلات و سبزيجات، برنج کته شده با تکهاي ماهيچه يا سينه مرغ شروع کرده تا سيستم گوارشي آمادگي غذاي عادي را پيدا کند. آنگاه فقط رعايت اصل کليدي مصرف 6 گروه غذايي را مورد توجه قرار دهند.



    سير فراموش نشود

    دکتر حسيني ميگويد: «همانطور که گفتيم مصرف غذاهاي سهلالهضم در دوران سرماخوردگي اهميت بالايي دارد. به اين دليل مصرف مرغ و ماهي البته به صورت آبپز توصيه ميشود به خصوص اگر اين وعدههاي غذايي با سير تازه ميل شوند. جالب است بدانيد مطالعات نشان داده است احتمال ابتلا به سرماخوردگي در افرادي که روزانه از مقداري سير استفاده ميکنند، بسيار کمتر است. حتما ميپرسيد چرا؟ بايد بگوييم سير به دليل آليسين فراواني که دارد احتمال سرماخوردگي را به نصف کاهش ميدهد. به علاوه مصرف اين سبزي در يک وعده غذايي بهبود بيماري را نيز سرعت ميبخشد. البته قرار دادن ساير سبزيجات تازه از نوع بخارپز نيز ميتواند به هرچه کاملتر شدن غذاي شما کمک کند. اما فراموش نکنيد اين وعدههاي غذايي کوچک اما مغذي باشند و البته خيلي داغ سرو نشوند زيرا بوي تند غذا ميتواند اين بيماران کم اشتها را از خوردن همين مقدار جزيي غذا نيز بيندازد پس فراموش نکنيد که غذا را در ظرفي زيبا، با ظاهري اشتهاآور و البته گرم سرو کنيد.»



    بخور شلغم يادتان نرود

    برخي افراد عليرغم استفاده از مواد غذايي مناسب و کليه تمهيدات پيشگيري از سرما خوردگي مکررا دچار اين بيماري ميشوند. در اين رابطه دکتر حسيني به بيماريهايي مثل انواع و اقسام آلرژيها اشاره کرد که طي آنها افراد دچار علايم و نشانههايي شبيه سرماخوردگي ميشوند. وي تاکيد کرد که افراد با مشاهده علايمي مثل آب ريزش بيني، اشک و تب متصورنشوند که حتما مبتلا به سرما خوردگي هستند. برخي افراد حتي به ماده غذايي خاصي حساسيت دارند و پس از مصرف آن دچار علايمي شبيه سرماخوردگي ميشوند بنابراين ضرورت دارد افراد به اين گونه موارد نيز دقت فراوان داشته باشند.

    بهعلاوه راههاي تنفسي از اندامهاي مهم بدن هستند که در جريان سرما خوردگي از دسترس بيماري در امان نيستند تا جايي که خشکي مجاري هوايي و خروسک از شکايات شايع افراد است. در اين موارد دکتر حسيني استفاده از بخور شلغم را براي تامين رطوبت اين نواحي مناسب ميداند.
    خدایا آلودگی آدم ها از حد گذشته است....دنیا را چند روز تعطیل نمیکنی؟؟؟
    غَمگینَمــ ...وَقتیــ همهـ جُفتــ ـهآ تنهاییَمـــ را بهـ رُخَمــ میکشند...حتیـــ جورابــ ـهایمـــ

    رمــــــانمــ:
    رویــ.خــــــــــــط ـقرمز

    ٭★٭رمان تو هیچی از من نمیدونی٭★٭
    ٭★٭نــــاگفته ها٭★٭رویای خیس چشمات٭★٭حس مات٭★٭طلـا هایاین شهر ارزانند٭★٭دلم تنگ میشه واسه هردوتامون٭★٭آپامه٭★٭

  3. Top | #3

    تاریخ عضویت
    1391,01,29
    عنوان کاربر
    کاربر خودمونی
    نوشته ها
    117
    میانگین پست در روز
    0.14
    محل سکونت
    تهران

    پیش فرض غذای ضد سرما خوردگی

    غذای ضد سرما خوردگی


    این روزها با شیوع بیماری های سرماخوردگی و آنفلانزا این نوع غذاها می تواند به بهبود سلامتی کمک شایانی نماید.





    مواد لازم :
    کلم سفید ۱ عدد، برنج پخته شده ۲۰۰ گرم ،کره ۱۰۰ گرم ،پیاز متوسط یک عدد، گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم ،چرخ شده تخم مرغ یک عدد، جعفری۲ تا ۳ قاشق ،ساطوری سیر۲ حبه ،آرد۳ قاشق غذاخوری ،گوجه فرنگی یک عدد پخته شده، آب مرغ نصف پیمانه ،پودر آویشن یک قاشق چای خوری ،نمک و فلفل به میزان لازم.

    روش تهیه:
    برای شروع به سراغ کلم بروید میتوانید کلم را به طور کامل درون آب قرار دهید تا بپزد و یا آن را برگ برگ کرده و به مدت ۳۰ دقیقه درون آب بجوشانید تا به خوبی نرم شوند و برای پیچیدن دلمه آماده باشند. سپس برگهای کلم را آبکش کنید و کنار بگذارید.
    سپس دوسوم کره را درون تابه قرار دهید و پیاز ساطوری شده را درون کره به خوبی تفت دهید تا نرم شود. در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید و اجازه دهید نزدیک به ۱۰ دقیقه تفت بخورد. پس از آنکه رنگ گوشتها برگشت، جعفری، برنج آبکش شده و سیر رنده شده را اضافه کرده و آن را پس از یک دقیقه از روی شعله بردارید.
    در این حالت مایه دلمه شما آماده است. به سراغ برگهای کلم بروید و وسط هریک از آنها یک قاشق مایه برنج بریزید و برگها را خوب به هم بپیچید تا دلمه ها آماده شود. دلمه ها را پس از پیچیدن درون ظرف بچینید.
    حالا برای تهیه سس کره باقیمانده را روی شعله ملایم قرار دهید و ۳ قاشق آرد را به کره اضافه کنید و پس از آن ۴ تا ۵ قاشق آب گوجه فرنگی پوستکنده، آب مرغ و ادویههایی نظیر آویشن، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید. در آخرین مرحله سس را روی دلمه ها بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه باقی بماند.

    نکته:
    به اعتقاد درمانگران شیوههای طبیعی درمانی در جهان، استفاده از کلم سفید یا قرمز به صورت خام یا آبپز بهترین دارو برای از بین بردن عفونتهای دستگاه تنفسی به ویژه ریه است. مصرف این گیاه دارویی در برنامه غذایی در غذاهای اصلی و انواع سالادها میتواند علاوه بر بهبود التهابها و برخی از بیماریهای دستگاه گوارش به تقویت اعصاب نیز بپردازد و موجب آرام بخشی و افزایش ضریب امنیت و آرامش در افراد شود.
    ویرایش توسط پرواز70 : 1392,06,16 در ساعت ساعت : 07:06 بعد از ظهر
    جاذبه ی سیب ، آدم را به زمین زد
    و جاذبه ی زمین ، سیب را !
    فرقی نمیکند"سقوط"
    سرنوشت ِ دل دادن به هر جاذبه ای غیر از خداست
    گاهی انقدر دلم از مردم میگیرد که میخواهم تا سقف اسمان پرواز کنم و رویش دراز بکشم ارام و اسوده مثل ماهی حوضمان که چند روزیست روی اب دراز کشیده است.

  4. Top | #4

    تاریخ عضویت
    1393,03,09
    عنوان کاربر
    کاربر عادی
    نوشته ها
    44
    میانگین پست در روز
    0.75
    محل سکونت
    یه گوشه ی دنیا
    حالت من
    Ghati

    Wink توصیه های مفید تغذیه ای برای سرما خورده ها




    این روزها، در هر خانوادهای حداقل یک نفر یا حتی تمام اعضا به این بیماریها مبتلا شدهاند. یکی میگوید به دلیل هوای آلوده است و دیگری آن را به استرس و ضعف بدن ربط میدهد اما چیزی که به نظر میرسد نقش انکارناپذیری در این میان دارد، نوع خورد و خوراک است که میتواند قوای جسمانی افراد را تقویت کند.
    از آنجا که رعایت توصیههای تغذیهای به کوتاه شدن دوره این بیماریها کمک میکند، در این مطلب به ۸ مورد از این توصیههای تغذیهای اشاره خواهیم کرد.
    زنجبیل را به خاطر بسپارید: همه ما زنجبیل را به عنوان یک گیاه با خاصیت ضددرد معده و ضدتهوع میشناسیم درحالیکه برای کاهش شدت علائم سرماخوردگی نیز مفید است. زنجبیل تازه یا پودرشده را میتوان در تهیه انواع غذاها و حتی نوشیدنیها به کار برد و خاصیت ضدالتهابی آن به فرونشاندن سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک میکند.
    آب سبزیجات بنوشید: خوردن انواع سالاد به کوتاه شدن دوره نقاهت بعد از یک آنفلوانزای سخت کمک خواهد کرد. میتوانید آب سبزیهای تازه را هم بگیرید و با هم مخلوط و میل کنید. با این کار سیستم ایمنی بدن تقویت میشود. آب سبزیهایی مانند هویج، گوجهفرنگی و حتی کرفس از بهترینهاست.
    ساندویچ گوشت بوقلمون بخورید: گوشت این پرنده یکی از منابع عالی پروتئین محسوب میشود و خوردن آن به تقویت قوای جسمانی کمک میکند. البته اگر همراه آن سبزیهای تازهای مانند سبزیهای برگ سبز تیره و گوجهفرنگی نیز استفاده شود، این خاصیت افزایش خواهد یافت.
    سوپ مرغ بپزید: خوردن مواد غذایی آبکی در دوران سرماخوردگی آب و مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین خواهد کرد. در این میان سوپ مرغ یکی از بهترینهاست زیرا بررسیها نشان دادهاند توانایی بدن را افزایش میدهد و از گرفتگی راههای بویایی و ابتلا به عفونتهای باکتریایی و ویروسی جلوگیری میکند.
    چای گرم بنوشید: در خانواده چای، چای سبز و سفید و سیاه به دلیل داشتن ترکیبهایی با خاصیت آنتیاکسیدانی، به کاهش علائم تنفسی سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک میکنند. اگر این نوشیدنیها را با عسل و کمی آبلیموی تازه میل کنید، این خاصیت چند برابر خواهد شد.
    سیر را از یاد نبرید: سیر را برای طعم دادن به غذاها، به خصوص سوپ، میتوانید استفاده کنید. این سبزی با خاصیت ضدمیکروبی، از شدت یافتن بیماریهایی با منشأ ویروسی و باکتریایی جلوگیری خواهد کرد.
    نان تست میل کنید: در دوره سرماخوردگی تامین انرژی مورد نیاز بدن مهم است و نان تست میتواند یکی از منابع تأمینکننده انرژی باشد. این نان راحت هضم میشود و میتوان سوپ مرغ را با چند تکه از نان تست تهیهشده با آرد کامل میل کرد.
    موز بخورید: اگر سرماخوردگی شما علائمی مانند تهوع، استفراغ و اسهال دارد، خوردن موز میتواند به کاهش شدت این علائم کمک کند. موز میوهای آسانهضم است و پوره یا تکههایی از آن، غذایی مناسب برای مبتلایان به این بیماری محسوب میشود.
    ادامه دارد......














موضوعات مشابه

  1. 10نکته مهم برای جلوگیری از پیشرفت جوش!!!!
    توسط majidrahmani در انجمن سرگرمی
    پاسخ ها: 3
    آخرین نوشته: 1391,04,10, ساعت : 01:39 بعد از ظهر
  2. غذاهای مفید برای حالاتهای روانی مختلف
    توسط asaman در انجمن روانشناسی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1388,12,08, ساعت : 05:30 قبل از ظهر
  3. اقدام جالب یک مرد برای جلوگیری از مصادره خانه توسط بانک!!
    توسط Farnaz در انجمن مطالب جالب و خواندنی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1388,12,06, ساعت : 05:11 بعد از ظهر
  4. میوه های مفید برای هوش و حافظه
    توسط O|V|ID در انجمن تغذیه و خواص مواد غذایی
    پاسخ ها: 2
    آخرین نوشته: 1388,05,03, ساعت : 12:24 قبل از ظهر

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •