| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر سایه ی خدا
تشکرها: 1,911
تشکر شده 2,097 بار در 1,146 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز هک کنتور آب ، برق ، تلفن و گاز بعد از 33 سال بالاخره آب و برق رایگان شد هک کنتور گاز: برای این کار فقط لازمه که کنتور رو 90 درجه بچرخونید هک کنتور برق مواد مورد نیاز:یه اهن ربا ۲ کیلو گرمی (قیمت ۳۰۰۰ هزار )از بازار اهن فروشا یا تراشکاری ها می تونید بخرید.بعدش اهن ربا رو بذارین گوشه کنتور اون موقع اول کنتور ۲۰ رقم بر میگردد بد کاملا میاستد هک کنتور آب مواد مورد نیاز :یک عدد سنجاق گوشه کنتور یه سوراخ خیلی ریز داره سنجاق رو بذارین اونجا کنتور کاملا میایستد هک کردن تلفن یه قسمت از سیم رو فقط رو کشش رو بردارین.بعد بذارینش تو یه ظرف پر از ماسه بادی کار تمومه این روش ها کاملا تست شده اند ![]() اگه تشکر نکنی واست جواب نمیده نردبامی که به اندازه دلتنگی من قد بکشد پشت دیوار کسی یافت نشد تکیه بر حسرت خود خواهم زد | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همراه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 6,875
تشکر شده 21,822 بار در 4,388 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون جالبه ولی توصیه میشه به هیچ وجه از این روش ها استفاده نکنید. علاوه بر اینکه ممکنه صدمات مالی و جانی داشته باشه، ممکنه کاملاً کنتور های شما رو از کار بیاندازه. همچنین این کار نوعی دزدی و جرم حساب میشه و مجازات سنگینی داره که به انجام دادنش نمیارزه. | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر سایه ی خدا
تشکرها: 1,911
تشکر شده 2,097 بار در 1,146 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز [QUOTE=Helpax;1953660]ممنون جالبه ولی توصیه میشه به هیچ وجه از این روش ها استفاده نکنید. علاوه بر اینکه ممکنه صدمات مالی و جانی داشته باشه، ممکنه کاملاً کنتور های شما رو از کار بیاندازه. همچنین این کار نوعی دزدی و جرم حساب میشه و مجازات سنگینی داره که به انجام دادنش نمیارزه.[/QUOTE حالا شما ایندفعه رو کوتاه بیا جناب مهندسسسسسسسس | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : همین نزدیکی ها.......
تشکرها: 157
تشکر شده 773 بار در 309 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه... | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
اين نوعي دزديه چرا بايد دزدي كنن؟؟؟؟؟؟؟ ريشه دزدي كجاس؟ اگر مانده بودي........... | |||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز کنتور آب نشد ... |
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,300
تشکر شده 625 بار در 363 پست
کتاب مورد علاقه : غزال.گندم.همخونه و....... حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز مرسيييييييييييييي در ضمن در جواب دوستي که فرمود دزدي چرا بايد بگم اين دزدي کجا اختلاسهاي اخير خود دست اندرکاران دولت کجا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند چون به خلوت میروند ان کار دیگر میکنند مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز گو توبه گویان خود چرا توبه کمتر می کنند | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : london-etrik saz
تشکرها: 167
تشکر شده 337 بار در 167 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ایرانیا اگه این تواناییشون رو صرف این کارا نمیکردن الان کره ی مریخ بودن..... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : حالاااااااا
تشکرها: 2,568
تشکر شده 10,608 بار در 1,733 پست
کتاب مورد علاقه : باید فکر کنم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جالبه ...رفتم که امتحان کنم... ![]() ![]() اینجا سرزمین واژه های وارونه است جایی که گنج *جنگ* میشود درمان *نامرد* وقهقه *هق هق* اما دزد همان دزد است ، درد همان درد و گرگ همان گرگ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : never land
تشکرها: 214
تشکر شده 7,472 بار در 4,430 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن | بدون امتیاز : 0 امتیاز دزدی تو روز روشن. . . . .کار جالبی نیست | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ،, آب, برق, تلفن, هک, و, کنتور, گاز |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |