| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همراه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت : از خونه ی بابام رفتم خونه ي آقام ...
تشکرها: 10,740
تشکر شده 13,405 بار در 2,763 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() حماقت كه شاخ و دم ندارد! حماقت يعني من كه اينقدر ميروم تا تو دلتنگ من شوي! خبري از دلتنگي تو نمي شود! بر مي گردم چون دلتنگ مي شوم!!! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | (دختر ایررونی), *سوگند, .BaHaR., atena-ati, ATISH68, erica 65, fatemeh.7426, fatima_59, harimeshgh, maryam1363, maryammogadas, mig.mig, motevalede_azar, nasim68e, offf, roosana, shadi_joon_67, silentart, somaye_li, V!olet, yasamin:), آنیتا, برادپیت, ترمه 67, دختر بی نام, ستاره اقبال, عسل جان, غم تاییل, وحیدالله, یلدا فلاح |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت : کوالالامپور_مشهد
تشکرها: 21,159
تشکر شده 4,605 بار در 1,150 پست
کتاب مورد علاقه : ایلگار دخترم حالت من : | ممنون،خوشگل بودن | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : کابل ،افغانستان
تشکرها: 1,064
تشکر شده 283 بار در 136 پست
کتاب مورد علاقه : بازی سرنوشت ،عذاب وجد حالت من : | چقدر جالب فکر نمیکردم اینقدر جالب باشد . هنگامیکه ترا برای بار اول دیدم خداوند را شکر گزاری نمودم و از خداوند خواستم تا یک لحظه ترا از نزدم دور نسازد . | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همراه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت : از خونه ی بابام رفتم خونه ي آقام ...
تشکرها: 10,740
تشکر شده 13,405 بار در 2,763 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | من قسمت کاملشو اینجا گذاشتم جالب ترین وسایل مورد استفاده در دنیا (حتما ببینید!) | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر آسمان خدا
تشکرها: 36
تشکر شده 696 بار در 347 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ | آخریش کتابخونش کجاست؟! جالب بودند مرسی. خدا زمین را مدور آفریدتا به انسان بگوید همان لحظه ای که تصور می کنی به آخر دنیا رسیدی ، درست در نقطه ی آغاز هستی. نرگس _ 16 ساله | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 12,653
تشکر شده 1,874 بار در 455 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | منم هر چی گشتم کتاباش رو پیدا نکردم چه غریب ماندی ای دل نه غمی , نه غمگساری نه به انتظار یاری نه ز یار انتظاری.. | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : کوالالامپور
تشکرها: 50,428
تشکر شده 193,196 بار در 27,955 پست
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | الهه جون ممنون عزيزم از حسن سليقه ات در انتخاب عكساي قشنگت . ![]() اين عكس به بخش مربوطه منتقل شد خواهری به نامِ بهار، دیریست گمشده ست با چشمهای روشنِ برّاق با گیسویی بلند، به بالای آرزو. هر کس ازو نشانی دارد، ما را کند خبر..... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال معرفی و نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : shiraz
تشکرها: 58,950
تشکر شده 66,859 بار در 5,902 پست
کتاب مورد علاقه : evreything حالت من : | کجا میفروشن برم بخرم؟ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 203
تشکر شده 339 بار در 189 پست
کتاب مورد علاقه : بلندی های بادگیر وجین حالت من : | وایی خیلی باحال بود من از اولی بیشتر خوشم امد مرسی http://www.forum.98ia.com/t818111.htmlان یار کزو خانه ما جای پری بود سرتاقدمش چون پری از عیب بری بود دل گفت فروکش کنم این شهر ببویش بیچاره ندانست که یارش سفری بود ![]() صدای پای آشنا | مهلا-مونا-حوریه-رویا-نیلوفر کاربران انجمن ![]() درجستجوشوهر طنزه نخونی نصف عمرت برفناست ![]() http://www.forum.98ia.com/t629229.html رمان ابروی من...قربانی هوس براساس واقعیت http://www.forum.98ia.com/t659562.html هیچ کسان | Sober کاربر انجمن (تایپ کتاب) ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : زیرآسمون آبی خدا
تشکرها: 650
تشکر شده 508 بار در 229 پست
کتاب مورد علاقه : گتسبی بزرگ ،جنگ وصلح، حالت من : | خیلی جالب بودن مرسی میشه ماهم بخریم؟ ذهن ما باغچه ایست،گل در آن باید کاشت تا نروید علف هرز در آن زحمت کاشتن یک گل سرخ کمتر از زحمت برداشتن هرزگی آن علف است گل خوبی گل مهر باید کاشت | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ببینید, ترین, جالب, حتما, دنیا, قفسه, های, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |