| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : کوالالامپور
تشکرها: 50,421
تشکر شده 193,183 بار در 27,955 پست
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | خواهری به نامِ بهار، دیریست گمشده ست با چشمهای روشنِ برّاق با گیسویی بلند، به بالای آرزو. هر کس ازو نشانی دارد، ما را کند خبر..... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *dorsa*, *niusha*, *_*aseman*_*, +Lily, -MARYAM-, .:aida:., 23252, aniss, asal-661, Donya-70, Elahe-Goddess, fatima_59, ghazghaz, hamy, hedie, Hella, HSE.MO, koyar, mahtabiiiiii, mamalisooti, motevalede_azar, nasibeh, RaheBipayan*, rangool, saadegi.n, sC0rP!0N--GirL, setare-samavat, Shifteh, shili, sunshine.h, tara_5877, yasamin-73, ~jOojoO.tAlA~, آرام.د, ابی دریا, ارتافرن, الند, بارونک, خورشید خانم, سونیااکبری, فرهادعاشق |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 7,224
تشکر شده 332 بار در 90 پست
کتاب مورد علاقه : صد سال تنهايي حالت من : | واي خيلي خوشگلن كي دلش مياد اينا رو بوخوره مرا به یاد خواهی آورد آنچنان که باران غبار را از سنگ قبرکهنه ای می شوید تا نام فراموش گشته ای بدرخشد از پس سال ها مرا به یاد خواهی آورد ..... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر آسمون خدا
تشکرها: 18,334
تشکر شده 556 بار در 168 پست
کتاب مورد علاقه : سیاه قلم حالت من : | واقعا کسی که خالق اینهاست یک هنرمند واقعی هست !!! احساس سوختن به تماشا نمی شود ... آتش بگیر تا بدانی چه می کشم | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت : سوئد
تشکرها: 16,921
تشکر شده 3,218 بار در 550 پست
حالت من : | خیلی جالب بود. مرسی | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 4,419
تشکر شده 261 بار در 54 پست
کتاب مورد علاقه : ارتميس فاول حالت من : | خيلي قشنگن........ممنونم. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جای خیلی دور از این هیاهو
تشکرها: 10,495
تشکر شده 22,015 بار در 2,930 پست
کتاب مورد علاقه : عملیات مشترک حالت من : | خوشم میاد خرابشون کنم ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : هر جايي كه ارامش باشه
تشکرها: 13,185
تشکر شده 12,432 بار در 1,378 پست
کتاب مورد علاقه : درامتدادحسرت حالت من : | واي چقدر خوشگلن_احسنت و هزار افرين به كسي كه درستشون كرده_دست شما هم درد نكنه انيتا خانم جون زندگی ام به تعلیق در آمده ! معلقم بین...خوب و بد بین خنده و گریه....بین علاقه و تنفر بین تنفس و خفگی........ بین توانایی و ضعف بین آرامش و تلاطم........بين خودم و خودم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : تبریز
تشکرها: 27,477
تشکر شده 400 بار در 131 پست
حالت من : | خوشگلن ولی چه طور میخورن اونارو؟ Sometimes stopping is good fortune to see the passed way & looking to the future way, sometimes you should stop that you can arrive ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
تشکرها: 9,386
تشکر شده 3,004 بار در 397 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | جالب بودن مرسی | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
تشکرها: 29,796