بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های کامپیوتری > هک و امنیت

تبلیغات 
سریال خاطرات یک خون آشام (The Vampire Diaries) – فصل اول و دوم – زیرنویس فارسی شال دخترانه ترنج
ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۱۳ اسفند ۱۳۸۸, ۰۲:۱۷ بعد از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
همکار بخش کتاب

farnaz58 آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     
Cool کليد F1 را فشار ندهيد!؟

مایكروسافت درباره آسیبپذیری جدیدی كه ممكن است توسط هكرها برای نصب ویروس در رایانه قربانیان مورد استفاده قرار بگیرد، به كاربران اینترنت اكسپلورر هشدار داد.
این حفره امنیتی به شیوه كار VBScript مایكروسافت با فایلهای كمكی ویندوز در اینترنت اكسپلورر مربوط است اما برای اجرا شدن حمله، كاربر قربانی باید كلید F1 را فشار دهد. طبق اعلام مایكروسافت، تحلیلهای انجام گرفته نشان داده در صورتی كه كاربران این كلید را فشار ندهند، آسیبپذیری مذكور قابل بهرهبرداری نخواهد بود. به دلیل نیاز به فشردن كلید F1 اجرا شدن این نوع حمله دشوار دانسته شده اما حملات مبتنی بر وب در طی چند سال گذشته منبع عمده انتشار نرمافزار مخرب شناخته شدهاند.

این حفره جدید كه در ویندوز 2000، ویندوز اكس پی و ویندوز سرور 2003 قابل بهرهبرداری است، توسط یك محقق امنیتی كشف شده كه جزئیات آن را چند روز قبل در اینترنت منتشر كرد.
مایكروسافت اطمینان داد كه این حفره در هیچ حمله آنلاینی مورد بهرهبرداری قرار نگرفته است اما مشخص نكرد این آسیب پذیری را در دور بعدی بهروزرسانی امنیتیاش ترمیم میكند یا خیر.

آری تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمین ، مال من است
اما سهراب تو قضاوت کن بر دل سنگ زمین جای من است
من نمی دانم که چرا این مردم ، دانه های دلشان پیدا نیست.
صبر کن ای سهراب
قایقت جا دارد?
من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم
به سراغ من اگر می آیید ، تند و آهسته چه فرقی دارد؟
تو به هر جور دلت خواست بیا
مثل سهراب دگرجنس تنهایی من چینی نیست، که ترک بردارد
مثل مرمر شده است چینی نازک تنهایی من...

برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

[فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]

farnaz58 هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول

محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان

مجموعه ۲۵۰ فیلم برتر سینما به انتخاب سایت معتبر IMDb – زیرنویس فارسی 	کامل ترین مجموعه آموزش زبان انگلیسی برای اولین در ایران

پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
را, فشار, ندهيد؟, کليد

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش