| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر عرش ملکوت
تشکرها: 4,362
تشکر شده 9,988 بار در 1,921 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن و... حالت من : | دوقلوهای عجیب به هم چسبیده (+عکس) ![]() هشت سال پیش، مایسی و مکنزی، دوقلوهای سیامی هریسون بشکلی عجیب بدنیا آمدند.... لگن و ۲ پای آنها در هم ذوب شده بود بطوریکه عمل جداسازی آنها کار بسیار سختی بود. ولی در سپتامبر سال ۲۰۰۳ با تلاش پزشکان اینکار صورت گرفت و با این عمل جداسازی موفقیت آمیز، آنها زندگی جدیدی را تجربه کردند. زندگی جدیدی که از این پس یکی از آنها، پای راست و دیگری پای چپش را می تواند احساس کند اما پاهای مصنوعی نیز برای آنها تازگی دارد ... آنها همچنین یک خواهر دیگر دارند که طبیعی به دنیا آمده بود. ![]() ![]() . آقاي خوبي ها كجايي؟؟؟ ![]() ![]() الهی عظم البلاء و برح الخفا وانكشف الغطاء ... صدای مولاست كه دعا میكند بیاید و ما را از خواب غفلت بیدار كند . | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : همه ی ایران سرای من است....
تشکرها: 109
تشکر شده 73 بار در 46 پست
کتاب مورد علاقه : سرخ و سیاه حالت من : | ای جاااانم چه بانمکن... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : شهر بهارنارنج
تشکرها: 793
تشکر شده 706 بار در 231 پست
کتاب مورد علاقه : حسرت عشق حالت من : | اخه چه خوجلن!!!!!!!!طفلکی ها پا ندارن چرا؟ | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : همین جا!!!!!!!
تشکرها: 23,022
تشکر شده 15,302 بار در 6,615 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | گناه دارن طفليا | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : تنکابن
تشکرها: 9,786
تشکر شده 4,076 بار در 1,166 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که ارزش خوندن دا حالت من : | بچه های بیچاره ولی حداقل خوبیش اینه که از اون حالت بد اولشون درا ومدن حالم گرفته از این شهر که آدم هایش همچون هوایش ناپایدارند ! گاه آنقدر پاک که باورت نمی شود گاه چنان آلوده که نفست می گیرد . . . ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : ایران کوچک
تشکرها: 18,547
تشکر شده 1,372 بار در 344 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | هر چی هم که بگیم بیچاره طفلی بدبختا یه پا ندارن بهتر از بهم چسبیدنه لااقل اینجور میتونن یه زندگی واسه خودشون داشته باشن ادامه رمان بازگشت . . . . جهان بر آب نهاده ست و زندگی بر بـاد غـلام هـمّـت آنــم کـه دل بر او نـنــهاد وجود عاریتی خـانه ایست بـر ره سـیل چراغ عـمر نــهاده ســت بر دریچـۀ بـاد ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : همدان ،پایتخت تاریخ وتمدن
تشکرها: 466
تشکر شده 6,015 بار در 210 پست
کتاب مورد علاقه : انقد زيادن كه جا نميشه حالت من : | کار خداااااااا رو می بینی چی بود چی شد! وصیت نامه ی چارلی چاپلین به دخترش: "عشق را با هم آغوشی اشتباه نگیر؛هیچ مردی در تخت خواب نا مهربان نیست" | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : خانه به دوش
تشکرها: 3,463
تشکر شده 9,018 بار در 1,288 پست
کتاب مورد علاقه : نمی گم حالت من : | قسمت اینا هم این طوری بوده! خیلی هم خوشگل و با مزه هستن خونی که از گلوی تو تراوید. همه چیز و هرچیز را در کائنات به دو پاره کرد در رنگ. اینک هرچیز یا سرخ است. یا حسینی نیست.... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 560
تشکر شده 1,879 بار در 830 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | اخییییییی...... خدایا سپاس برای هر آنچه که با حکمتت از من گرفتی و شُکر برای هر آنچه با مهر به سویم روانه کردی . | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : yejai hamin nazdikia
تشکرها: 748
تشکر شده 1,542 بار در 832 پست
کتاب مورد علاقه : romane elahe naz, monshi modir حالت من : | چه خوشملن از اینجا باد به بزرگی و قدرت خدا پی برد نمیﺗﻮﺍﻧﯽ ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺭﺍ "ﻣﺠﺒﻮﺭ" ﺑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻨﯽ "ﻣﺠﺒﻮﺭ" ﺑﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺣﺴﯽ. ﺩﺭ **ﻧﻬﺎﯾﺖ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﻣﯽﺭﺳﯽ ﮐﻪ ﻣﯽﻓﻬﻤﯽ ﻫﺮﮐﺲ ﺩﻟﯿﻞ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ... ﻭ ﻓﻘﻂ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯽ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ ﺑﺎﺷﯽ ﺗﺎ ﺩﻟﯿﻞﮐﺴﯽﺷﻮﯼ ﻭ ﺩﻟﯿﻞ ﮐﺴﯽ ﺑﻤﺎﻧﯽ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| به, دوقلوهای, عجیب, عکس, هم, چسبیده |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |