ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
کاربردهای نشاسته
گل نقش طاووس



نودهشتیا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
  1. Top | #1

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,897
    میانگین پست در روز
    4.63
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,054 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض کاربردهای نشاسته


    کاربردهای نشاسته
    نشاسته طبیعی علیرقم قابلیت های بسیار در بهبود كیفیت خواص بسیاری از مواد غذایی، در مواقعی نمی تواند خواص مورد نظر را جهت استفاده در غذا فراهم سازد، برای مثال در اثر فرآیندهای پیچیده تولید مواد غذایی ، مولكولهای نشاسته طبیعی تجزیه می شوند و به دنبال آن ویسكوزیته و قوام محصول كاهش می یابد. به منظور بهبود كیفیت نشاسته و افزایش كارایی آن در غذاهای مختلف با توجه به نیاز می توان تغییرات به خصوصی را در ساختار آن به وجود آورد كه منجر به بهبود خواص عملكردی آن گردد. تولید و تهیه نشاسته های اصلاح شده سالهاست كه مورد توجه محققان میباشد.
    نشاسته های كاتیونیك (عمدتا برای حفظ و نگهداری الیاف و رنگدانه ها روی كاغذ مصرف می
    شوند، همچنین استفاده از اینها باعث بهبود و استحكام در مقابل پارگی و پایداری در مقابل تا خوردن كاغذ می شوند، همچنین به عنوان امولسیفایر برای ضد آب كردن كاغذهای چسب زنی و آهار زنی و در تصفیه و پالایش سنگ معدن به عنوان عوامل انباشتگی و لخته كنندگی مورد استفاده قرار می گیرند)
    v نشاسته های فسفاته (نشاسته های منو فسفاته در مصرف مواد غذایی بسیار مفید می باشند چون پایداری بسیار عالی هنگام از بین رفتن انجماد دارند. این نوع نشاسته به عنوان تغلیظ كننده جهت تهیه عصاره منجمد گوشت و كرم یا خامه منجمد كیك نسبت به دیگر نشاسته ها برتری دارند، كاربردهای غیر غذایی نشاسته فسفاته عبارتند از: اتصال دهنده یا چسباننده میان قالبهای فلزی، در كاغذ سازی برای استحكام و مقاومت در برابر تا شدن و بهبود مشخصات ویژه آن، در نساجی به عنوان آهارزنی و چسب زنی در تصفیه آلومینیوم از سنگ معدن بوكسیت و در ساخت دترژنتها)
    v نشاسته اكسید شده (در صنایع نساجی برای آهار زنی و پرداخت پارچه، در تولید مواد عایق كاری و تخته های دیواری و لباس شوی ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد)
    v نشاسته استری شده (در صنایع غذایی در انواع سوپها، غذای كودك، كنسروسازی و همچنین در صنایع نساجی مورد استفاده قرار می گیرد)
    v نشاسته اتری شده (به طور وسیعی جهت پوششهای كاغذی Paper coating و آهار زنی آنها برای بهبود استحكام و سفتی كاغذ مورد استفاده قرار می گیرد)
    v دكسترین (به عنوان مواد تشكیل دهنده فیلم های خوراكی و جایگزین چربی در محصولات غذایی به كار می رود)
    v نشاسته پری ژلاتینه (میزان اتلاف آب را در گل حفاری چاههای نفت به حداقل می رساند و در آب سرد به خوبی پخش شده، برای خمیرهای كاغذ دیواری و در ساخت كاغذ به عنوان چسب داخلی الیاف به كار می رود، همچنین در صنایع غذایی در پودینگها، سس سالاد،پركن كلوچه، شیرینیها و آب نباتها و سفت كننده های كیك به كار می رود)




    صنعت شیرین کننده ها

    تعدادی از مهمترین و پر مصرف ترین مشتقات نشاسته گروهی هستند که در صنعت شیرینی سازی استفاده می شوند، که از مهمترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
    > گلوکز
    > مالتوز
    > فروکتوز
    > مالتو دکسترین
    > دکستروز

    > گلوکز:

    گلوکز یکی از مرسوم ترین شربت هایی است که از نشاسته بدست می آید. دو روش اصلی برای تولید گلوکز از نشاسته وجود دارد :
    > روش اسیدی
    > روش آنزیمی




    مراحل اصلی تولید گلوکز از نشاسته به روش اسیدی:

    > مخلوط کردن اسید ، آب و نشاسته
    > حرارت دادن مخلوط اسید و نشاسته و نگاهداشتن در دمای خاص و تولید گلوکز
    > خنک کردن گلوکز و خنثی سازی
    > تصفیه گلوکز از خاک پرلیت
    > رنگبری گلوکز با کربن اکتیو
    > تصفیه نهایی با فیلترهای رزینی
    > تغلیظ گلوکز
    > بسته بندی



    چگونگی تولید نشاسته از ذرت
    در اکثر کشورهای دنیا به طور کلی از ذرت ، آرد گندم ، تاپیوکا و سیب زمینی به عنوان منابع اولیه استخراج نشاسته استفاده می گردد . روش تولید نشاسته از هر یک ار آنها با دیگری متفاوت است :
    >
    تولید نشاسته از ذرت
    >
    تولید نشاسته از آرد گندم
    > تولید نشاسته از سیب زمینی
    > تولید نشاسته از تاپیوکا


    تولید نشاسته از ذرت:
    اصلی ترین روش تولید نشاسته از ذرت ، روش آسیاب خیس نام دارد.
    مراحل اصلی تولید نشاسته از ذرت:
    1.خیساندن ذرت در محیــط گوگــرد دار
    2.آسیاب ذرت برای جدا کـردن جرم
    3.آسیاب ذرت برای جدا کردن پوسته با سـبوس
    4.شستشو، آبگیری و خشک کــردن جرم
    5.شستشو ، آبگیری و خشــک کردن سـبوس
    6.جدا کردن گلوتن از نشاسته با سپراتور
    7.آبگــیری و خشک کـردن گــلـوتــن
    8.تغلیظ ، آبگیری و خشک کردن نشاسـته

    تولید نشاسته از گندم:
    سه روش اصلی و مرسوم در دنیا برای تهیه و تولید نشاسته از آرد گندم وجود دارد .
    الف - روش تری فاز( تری کانتر )
    > خلاصه مراحل تولید نشاسته و گلوتن:
    1.تهیه خمیر و هموژن کردن آن
    2.استفاده از دکانتر سه فاز برای جداکردن پنتازون،نشاسته درجه 2 وگلوتن و شاسته درجه یک
    3.جداسازی گلوتن از نشاسته درجه دو
    4.شستشو و آبگیری و خشک کردن نشاسته درجه یک
    5.تغلیظ وخشک کردن نشاسته درجه دو

    .آبگیری و خشک کردن گلوتن

    ب - روش هیدروسیکلون
    این روش مقرون به صرفه ترین روش تولید است
    > خلاصه مراحل اصلی تولید نشاسته:
    1.تهیه خمیر و هموژن کردن آن
    2.شستشو و آبگیری و خشک کردن نشاسته درجه یک
    3.استفاده از هیدروسیکلون برای جدا کردن نشاسته درجه یک از نشاسته درجه دو و گلوتن
    4.تغلیظ و خشک کردن نشاسته درجه دو
    5.جدا سازی گلوتن از نشاسته درجه دو
    6.آبگیری و خشک کردن گلوتن

    ج - روش مارتین پیشرفته
    قدیمیترین و ساده ترین روش در تولید نشاسته بوده و در گذشته سراسر دنیا کارخانجات زیادی در گذشته از این روش برای تولید نشاسته استفاده مینمودند.
    > خلاصه مراحل تولید نشاسته :
    1.تهیه خمیر
    2.استفاده از ترومل برای جدا کزدن نشاسته از گلوتن
    3.جداسازی نشاسته درجه یک و درجه دو با سپراتور
    4.شستشو ، آبگیری و خشک کردن نشاسته درجه یک
    5.تغلیظ و خشک کردن نشاسته درجه دو
    6.آبگیری و خشک کردن گلوتن
    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. کاربر زیر از پست 2012 تشکر کرده است .


  3. Top | #2

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    نوشته ها
    3,111
    میانگین پست در روز
    1.89
    محل سکونت
    زیر آسمان این شهر
    تشکر از کاربر
    29,028
    تشکر شده 41,032 در 5,202 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    نشاسته چیست و خواص نشاسته کدامست

    نشاسته
    من كشك گندم هستم . مغذى و كمى قابض مى باشم . سرمه ى من براى منع ریختن مو به چشم و سرمه ى من با شیرزنان و یا سفیده ى تخم مرغ مسكن حرارت چشم و آبریزش آن است . نرم كننده ى سینه - ضد خفقان مى باشم . خوردن پخته ى من با نبات و روغن بادام نیم گرم مانع خونریزى سینه است . گلو را نرم مى كند سرفه و درد سینه را تسكین مى دهد. تنقیه ى آن جهت زخم معده ، و ضماد آن با سركه جهت رفع خناق ورمهاى گرم مخصوصا ورمهاى لثه مفید است . مالیدن آن با زعفران روى محل نیش حشرات سمى نافع است .
    غذاییت آن كم بوده و خوردن آن ... را كم مى كند و دیر هضم مى باشد.
    زبان خوراکیها
    غیاث الدین جزایری



    در فارسى مرا گندم و نیم كوفته ى مرا بلغور نامند. عربى من حنطه است . من اولین خوراكى هستم كه انسان را به سوى خود جلب كردم و بطورى كه در قصص مذهبى آمده است ، براى اولین بار با آدم و حوا گفتگو كرده و نختسین غذایى هستم كه انسان اولیه خورده است : ((پدرم روضه ى رضوان به دو گندم بفروخت - ناخلف باشم اگر من به جوى نفروشم )) - من مهمترین غله اى هستم كه انسان مصرف مى كند و كلیه ى مواد شانزده گانه اى كه مورد نیاز ماشین بدن انسان است ، در من جمع مى باشد، ولى متاءسفانه وقتى مرا با آسیاب هاى بزرگ خرد مى كنید و با الك هاى خانه ریز الك مى نمایید، دوازده ماده مرا گرفته و دور مى ریزند و به همین جهت است كه آرد سفید هنرى جز سوختن ناقص ندارد، و در معده ى شما تخمیر شده ، تولید یبوست مى كند. برشته و آب پز من دیر هضم و نفاخ است ولى آرد من كه با كمى نخاله باشد غذاییت زیاد دارد، مشروط بر اینكه خمیر آن بر آمده و رسیده باشد. نان فطیر و نانى كه آرد آن بسیار نرم شده و در آن مطلقا سبوس نباشد مانند نشاسته دیر هضم بوده ، غذاییت چندانى ندارد. من داراى انواع و اقسام بوده و بیش از دو هزار نژاد از من تاكنون دیده شده است .
    تركیبات شیمیایى
    هر چند مواد متشكله من در انواع مختلف فرق مى كند، ولى بطور متوسط درصد قسمت من مواد زیر دیده مى شود:
    آب 65/13 درصد - سلولز 53/2 درصد - نشاسته و دكسترین 77/66 درصد - مواد قندى 45/1 درصد - مواد معطر 85/1 درصد - مواد سفیده اى و گلوتن 85/12 درصد - چربى 75/1 درصد - ضمنا مقدار كافى املاح معدنى و ویتامین هاى گوناگون داشته و براى انسان غذاى نسبتا كاملى هستم كه تاكنون بدل خوبى براى من پیدا نشده است . علاوه بر مصرف تغذیه ، من داراى اثر درمانى بسیار مى باشم .
    اگر آرد مرا بر روى پوست مالش دهید، التهاب و ورم آنرا از بین مى برم و به همین منظور، از قدیم مرا در تسكین التهاب ، باد سرخ بكار مى بردند و براى این منظور با مقدارى مواد ضد عفونى كننده همراه مى نمودند تا میكرب آنرا نیز از بین ببرم . در صنعت از آرد من نشاسته مى گیرند. ضماد سوخته ى من با موم و روغن جهت جلاى رخسار بى نظیر است - من چاق كننده و مقوى غرایز جنسى هستم ، و بین غذاهایى كه با من ساخته مى شود، سمنو از همه قوى تر است ، پخته من با شكر و بادام به صورت حریره ، چنانكه كم كم خورده شود، درمان خونریزى سینه است . ضماد پخته من با روغن زیتون جهت فروبردن ورمهاى گرم و آب پیاز جهت ورمهاى سرد مفید است ، و با آب گشنیز جهت تحلیل ورمهاى گرم و خنازیر و غدد مجرب است . پخته من با سكنجبین جهت بثورات آبكى سودمند مى باشد.
    در گذشته وقتى سگى انسان را مى گزید، عوام خمیر گندم را بر موضع گزیدگى مى بستند و پس از باز كردن آنرا جلوى سگ مى انداختند. اگر آنرا سگ نمى خورد آنرا دلیل هار بودن سگ گزنده مى دانستند. روغن گندم كه از جوشاندن و پختن گندم در روغن زیتون بدست مى آید. جهت رفع قوبا (زخم هاى جلدى كه منشاء عصبى دارد) مخصوصا قوباى اطفال و همچنین پاك شدن كك و مك و معالجه كچلى و ریزش طبقات شاخى پوست مفید است .




    زبان خوراکیها
    غیاث الدین جزایری




     برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

    بعضی وقتا مجبوری...تو فضای بغضت بخندی..
    دلت بگیره ولی دلگیری نکنی..شاکی بشی ولی شکایت نکنی ...
    گریه کنی اما نذاری اشکات پیدا شن...
    خیلی چیزارو ببینی ولی ندیدش بگیری...
    خیلی ها دلتو بشکن و تو فقط سکوت کنی...
     برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید


    خدایـــآا !من اینجا دلــمـ سخت معـــجزه میخواهــد...!
     برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید




کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •