بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۹ اسفند ۱۳۸۸, ۰۸:۲۸ قبل از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض گراتن سیب زمینی






موارد لازم:
  • 4 عدد سیب زمینی درشت پوست کنده
  • و بصورت ورقه ورقه های نازک بریده شده
  • سیر یک حبه رنده شده
  • کره یک قاشق غ پر
  • نمک و فلفل کمی
  • 4/1 پیمانه پنیر گرویر
  • یا چدار رنده شده
  • 4/1 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
  • شیر یک پیمانه
دستور پخت

ابتدا سیب زمینی ها رو پس از ورقه کردن توی آبسرد بذارین تا در حین انجام کار تغییر رنگ ندن . فر را روشن کنین تا داغ بشه . داخل ظرف نسوز رو با کره چرب کرده و سپس سیب زمینی ها رو یک لایه کف ظرف بذارین و کمی سیر رنده شده روش بزیرین و نمک و فلفل بزنین و کمی از هر نوع پنیر روش بریزین . مجددا یک لایه دیگه با همین ها روی اون بریزین و سپس خامه رو روی ظرف بریزین و لایه آخررو از پنیرها روش بریزین . فر رو روی 175 درجه سانتیگراد یا در واقع 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنین . و حدود یکساعت و ربع روی بالاترین پنجره فر بذارین.باید شیر جذب شده و روی گراتین کاملا طلایی بشه .


نکات مربوط به تهیه گراتن سیب زمینی

یکی از تفاوتهای گراتن نسبت به سوفله - نبودن تخم مرغ جزء مواد اصلیه . البته شاید گاهی به ندرت یکی دوتا هم تخم مرغ داخل فقط برخی از گراتن ها باشه ولی زدن سفیده و زرده جداگانه باعث پف میشه و این فقط یکی از خصوصیات سوفله هستش . ولی گراتن نباید پف کنه و بالا بیاد . داخل سوفله شیر هم هست . معمولا این دو رو باهم اشتباه می کنن .با تحقیق در مورد دستورهای این دو میشه تفاوت رو فهمید و تمایز قایل شد .در صورت تمایل از کلم قمری ورقه و یا قارچ و گوجه فرنگی ورقه هم میتونین به جای سیب زمینی استفاده کنین .



خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»





2012 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

تبلیغات

دانلود

قدیمی ۹ اسفند ۱۳۸۸, ۰۸:۵۳ قبل از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
مدیر بازنشسته
 
طیبه آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

این که تخم مرغ نداره چطور به هم چسبیده پس؟



رمان هایی که می خونم و دوستشون دارم
خوشگلی درد سر داره /خالکوبی /گناهکار/میوه ی منحوس
پشت یک دیوار سنگی




طیبه آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۹ اسفند ۱۳۸۸, ۰۸:۵۹ قبل از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

طیبه جون بوسیله پنیر پیتزا به هم چسبیده
2012 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۹ اسفند ۱۳۸۸, ۰۹:۰۲ قبل از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
مدیر بازنشسته
 
طیبه آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

مرسی گلم . پسر من عاشق سیب زمینیه . حتما اینو واسش درست میکنم.
طیبه آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۰ بهمن ۱۳۹۰, ۰۵:۱۸ قبل از ظهر   #5 (لینک مستقیم)
کاربر متوسط
 
mary341 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
Smile گراتن سیب زمینی با پنیر پیتزا

سیب زمینی3 عدد
ارد4 قاشق
شیر یک و نیم لیوان
پنیر پیتزا 1بسته رنده شده

قارچ 1بسته بزرگ
رب نمک فلفل
اویشن به مقدار لازم
فلفل دلمه 1عدد
ابتدا سیب زمینی هارا شسته پوسته انهارا گرفته و ورقه ورقه میکنیم.سپس قارچ هارا شسته با کره تفت میدهیم بعد از پخته شدن قارچ ها فلفل دلمه ی ریز شده را اضافه کرده و بعد از مذتی رب و ادویه های دلخواه را اضافه میکنیم مقداری ابجوش اضافه میکنیم تا مایه جا بیفتد(مانند ماییه ماکارانی).4 قاشق ارد را در یک ونیم لیوان شیر می جوشانیم و مرتبا هم میزنیم تا غلیظ شود نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و زیر شعله را خاموش می کنیم.درون یک ظرف پیرکس را کمی چرب میکنیم یک لایه سیب زمینی میچینیم بعد از مایه رب و قارچ و سپس سس سفید و در انتها پنیر پیتزا را اضافه میکنیم و اینکار را ادامه میدهیم تا همه ی مواد تمام شود و لاییه اخر پنیر پیتزا باید باشد. ظرف را در فر قرار میدهیم تا با دمایی مانند دمای لازانیا پخته شود.
mary341 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۹:۱۰ بعد از ظهر   #6 (لینک مستقیم)
Banned
 
mahnameh آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض گراتن سیبزمینی و قارچ





سیب زمینی غنی از بتاکاروتن است که وقتی پخته میشود به آسانی جذب می شود.






برترین ها:

مواد لازم برای 4 نفر
  • سیبزمینی متوسط آبپز: 3 عدد، ورقهورقه
  • شیر: یكدوم پیمانه، 125 میلیلیتر
  • نمك و فلفل: به میزان لازم
  • كره: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر: یك حبه، ساطوری شده
  • قارچ: 150 گرم، ورقه ورقه
  • پنیر موتزارلا: 50 گرم، رنده شده
روش تهیه:

1 - فر را روی 300 درجه سانتیگراد قرار دهید و یك ظرف نسوز را چرب كنید.

2 - سیبزمینی، شیر، نمك و فلفل را در یك قابلمه روی شعله كم جوش آورید و به آرامی طوری كه سیبزمینیها خرد نشود هم بزنید.

3- كره را آب كرده و سیر و قارچ را 3 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.

4 - قارچ و كره را به مایه سیبزمینی اضافه كرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. مایه را در ظرف نسوز ریخته و 45 دقیقه در فر قرار دهید تا شیر تبخیر شده و گراتن پخته شود.

5 - پس از 35 دقیقه ظرف را از فر خارج كرده و پنیر را روی آن بریزید و مجددا در فر بگذارید. هنگامی كه پنیر آب شد، گراتن را از فر خارج كرده و سرو كنید.

توصیه های ویژه :

برای آبپز كردن سیبزمینی آنها را داخل یك قابلمه جادار قرار داده و آب سرد بریزید تا آب روی سیبزمینیها را كاملا بگیرد. یك قاشق چایخوری نمك به آب سیبزمینیها اضافه كرده و روی شعله زیاد آن را به جوش آورید. از زمانیكه آب به جوش آمد 20 تا 25 دقیقه صبر كرده، سپس آن را آبكش كنید. همیشه سیبزمینی را با در باز بپزید تا در آب نترکد.
mahnameh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۸ دي ۱۳۹۱, ۱۰:۰۳ بعد از ظهر   #7 (لینک مستقیم)
همکار بخش آموزش
 
azam 24 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض گراتن سيب زمينی و ورميشل

گراتن سيب زمينی و ورميشل




مواد لازم :
سوپ ورميشل هاتي كارا
سه عدد تخم مرغ
یک فنجان خامه
زعفران به مقدار لازم
صد گرم پنیر پیتزا
دو عدد سیب زمینی پخته
طرز تهیه:
محتوي يك بسته سوپ ورميشل "هاتي كارا" را دريك ليوان آب سرد حل نموده و به مدت 7دقيقه
حرارت دهيد. به مخلوط حاصل 3 عدد تخم مرغ ، 2 عدد سيب زميني پخته رنده شده، 1 فنجان خامه و كمي زعفران اضافه نماييد.
ميزان 100 گرم پنير پيتزا را نيمي به مخلوط و نيم ديگر را به سطح گراتن بيافزاييد. ظرف را داخل مايكروفر 180 درجه سانتي گراد به مدت 30دقيقه قرار دهيد.به منظور برشته شدن سطح گراتن گريل مايكروفر را به مدت 5 دقيقه روشن نماييد.گراتن سيب زميني و ورميشل شما آماده است .





تونل ها به ما آموختند
که حتی در دل سنگ هم راهی برای عبور هست . . .

هرلحظه سپاس
آموزش

من خیال می کردم | haniyehhhh کاربر انجمن
توجه: نوشتن کلمه های...مرسی،ممنون،خوب بود،عالی بود و شکلک تنها،فکر کنم خوشمزه باشه،دوست دارم درست کنم اسپم حساب میشه.اخطار می گیرید.

لیست منوی آشپزی وشیرینی پزی

منوی نودهشتیا (آموزش متفرقه)

azam 24 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
با, زمینی, سیب, سیبزمینی, قارچ, و, پنیر, پیتزا, گراتن

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
گراتن مرغ 2012 آشپزی و شیرینی پزی 1 ۱۷ تير ۱۳۹۲ ۱۱:۲۱ بعد از ظهر
سیب زمینی پنیری 2012 آشپزی و شیرینی پزی 0 ۲۷ بهمن ۱۳۸۸ ۰۵:۱۳ بعد از ظهر
کشف موجودی فرا زمینی در مکزیک + عکس pishi اخبار و مطالب مفید روز 4 ۱۸ شهريور ۱۳۸۸ ۱۲:۱۵ بعد از ظهر
شوخی با سیب زمینی ghooghool-barghi متفرقه 2 ۱۶ تير ۱۳۸۸ ۰۵:۴۵ بعد از ظهر
هنرنمایی روی سیب زمینی! ( بامزست) خانومی متفرقه 0 ۶ خرداد ۱۳۸۸ ۱۰:۴۲ قبل از ظهر


 

اکنون ساعت ۰۸:۲۷ بعد از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا