ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
طرز تهيه غذا شيرين پلو با مرغ
تور


نودهشتیا
فید آر اس اس
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
  1. Top | #1

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,898
    میانگین پست در روز
    4.73
    تشکر از کاربر
    24,869
    تشکر شده 23,015 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض طرز تهيه غذا شيرين پلو با مرغ

    مواد لازم :
    برنج
    مرغ يا گوشت بره
    خلالهاي بادام ـ پسته ـ نارنج يا پرتغال
    شكر
    زعفران سائيده
    روغن
    كره
    نمك


    مراحل تهيه:
    1- خلال پوست نارنج يا پرتغال را از شب قبل دو تا سه بار با آب مي جوشــانيد و سپس داخل آب سرد مي ريزيم و چندين بار آب آن را عوض مي كنيم تا تلخي آن گرفته شود .
    2- شكر را با آب مخلوط كرده روي حرارت مي گذاريم زماني كه به جوش آمد و شكر حل شد خلال پرتغال يا نارنج را در آبكش ريخته و آب آنرا مي گيريم و به ميع شكر اضافه مي نمائيم . حــرارت مي دهيم تا خلال طعم شيرين بگيـرد سپــس خلالها را جدا كرده و با كمي روغن تفت بدهيد .
    3- مرغ را با كمي آب ويك ساقه كرفس و كمي نمك با حرارت مليم آب پز و پس از پخت مرغ نبيد بيش از يك پيمانه آب داشته باشد .
    استخوانهي مرغ را كشيده و آنرا به قطعات يكدست خرد مي نمائيم .
    ( گوشت بره را با كمي آب جوشانده و در پيـان پختن ، نمك اضافـه مي كنيم و استخوانهي آنرا گرفته وبه قطعات ريز خرد مي كنيم )
    4- آب مرغ را از آبكـش رد نمائيـد با دو سه قاشق روغن و يك ملاقه از شربـت خلال مخلوط مي كنيم .
    5- زعفران را دركمي آب جوش حل و داخل مخلوط آب مرغ و شربت مي ريزيم .
    6- برنج را آبكـش نموده و سپس ته ديگ را دو سه قاشق روغن و نصــف ليوان آب مي ريزيم . نصف از برنج آبكش شده را در ديگ ميريزيم .
    7- نصف خلال بادام و خلال پرتقال يا نارنج را روي برنج ريخته و دو سه كفگير از برنج روي آنها مي ريزيم .
    8- قطعـات مرغ يا گوشت راروي برنج داخل ديگ قرار دهيد و بقيه برنـج راروي آن بريزيد و درب ديگ را گذاشته وديگ را روي آتش بگذاريد برنج بخار كند .
    9- درب ديـگ رابرداشته و مخلــوط آب مرغ و شربــت و زعفران را روي سطـح برنـج مي پاشيم و سپس ديگ را روي آتش قرار مي دهيم
    10- موقع كشيدن برنج دو سه كفگير از برنج را با خـلال پسته و كمي زعفـران و بقيه خلال نـارنج يا پرتقال را مخلـوط مي كنيم پلو و مرغ را كه در ديـس كشيديـم ين مواد را روي برنج تزئين مي نمائيم .
    * ميتوان كل شربت را در موقع كشيدن اضافه نمود و در موقع دم كردن اين كار را نكرد
    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. 6 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    نوشته ها
    1,730
    میانگین پست در روز
    2.99
    محل سکونت
    مشــhـــد
    تشکر از کاربر
    12,533
    تشکر شده 7,046 در 2,386 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    راز و رمزهای شیرین پلو:
    1ـ شيرينپلو را ميتوانيد با گوشت گوسفند ماهيچه و يا كوفته ريزه بپزيد.
    2ـ مرغ شيرين پلو را بعد از پختن ميتوانيد سرخ كنيد.
    3ـ مرغ را ميتوانيد بدون استخوان كنيد و لابهلاي برنج بريزيد.
    4ـ شيرين پلو را بدون هويج نيز ميتوانيد تهيه كرد البته هويج هم طعم خوبي به شيرينپلو ميدهد و هم از نظر اقتصادي صرفه ميباشد.
    5ـ مايع شيرينپلو را ميتوانيد با برنج لابهلا دم كنيد البته بايد خلال پسته را حذف كنيد چون رنگ سبز خلال از بين ميرود و سبزي آن كم ميشود و تهديگ برنج احتمال سوختن دارد چون غذا شيرين است و مراقبت زياد را طلب ميكند.
    6ـ ميتوانيد مايع شيرين پلو را تهيه كنيد و در فريزر نگهداريد البته شربت را نيز بايد در ظرفهاي كوچك جداگانه در دار فريز كنيد تا موقع مصرف با آب گوشت و مرغ مخلوط كنيد و روي برنج بدهيد.
    7ـ در صورت داشتن مايع شيرين پلو در فريزر هر موقع كه لازم بدانيد فوري ميتوانيد يك ديس شيرينپلو داشته باشيد همراه با غذاهاي ديگر
    8ـ از خلالهاي تازه استفاده كنيد و مراقب باشيد رنگ خلال پسته كاملاً سبز باشد.
    9ـ خلال نارنج از خلال پرتقال خوشعطرتر ميباشد.
    10ـ مرغ شيرينپلو را ميتوانيد با مقداري زعفران و كمي آب و يك قاشق روغن مايع بپزيد كه مرغ طعم زعفراني داشته باشد پياز هم براي پختن اين نوع مرغ لازم نيست و زعفران بوي مرغ را ميگيرد و خيلي هم خوش طعم ميشود.
    11ـ شيرينپلو از غذاهايي است كه اصولاً در جشنها و ميهمانيها استفاده ميشود در كنار غذاهاي ديگر جون همهي افراد غذاهاي شيرين را نميپسندند ولي خيليها عقيده دارند كه جشن پيوند(عروسي و نامزدي) بدون شيرينپلو شگون ندارد و حتماً بايد در سرسفرهي اين جشنها شيرين پلو باشد.
    شايد اين عقيده بر اين پايه باشد كه غذايي شيرين است شگون دارد و هم خوش آب و رنگ و طعم خوش خلال نارنج و پرتقال بوي خوشي در فضا پراكنده ميكند.


    من اینجوری نمیتونم بیام سایت
    خداآآآآآآفظ
    هرکی میخواد ادم کنه ایمیلم هس تو سایت
    دوستون دارم

  4. کاربر زیر از پست М⊙йД تشکر کرده است .


موضوعات مشابه

  1. خواستگاری دانشجویی !
    توسط razgolesorkh در انجمن داستان های کوتاه و حکایات
    پاسخ ها: 70
    آخرین نوشته: 1393,05,25, ساعت : 13:00
  2. طرز تهيه پاي سيب
    توسط آنیتا در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 4
    آخرین نوشته: 1390,07,21, ساعت : 19:54
  3. كوفته شيرين (غذاي محلي كرمانشاه)
    توسط آنیتا در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1388,12,05, ساعت : 08:48
  4. لباس هاي تهيه شده با گوني
    توسط shamim در انجمن متفرقه
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1388,03,15, ساعت : 15:25

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •