| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : .....
تشکرها: 7,586
تشکر شده 3,769 بار در 859 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی...آیین من حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MoSsi = Mona + yaSsi ![]() ![]() ![]() yaSsi Azizam HeSs Mikonam Kheili Az Ham DoOr Shodim Berim ? ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !tara, #mahnaz#, $nooshin$, +Lily, - REZA -, .maryam., ahmado0o0o, asal-1412, baeuti, brightstar, elnaz a.k, gogoli, harimeshgh, kimiakhan0m, king _ panther, mahtab68, maneou, Mar.Mar, mehrsa_m, nilooji, Pantie, rain bow, RealIty, Rita., roya2144, sadsadsad, saghiparand, samanda, samare, Sepideh2, shafagh 69, shahriyar, Sokout_shab, Sonetto, TAGHDIR, taniya n, yase sefid, zahra_jk, _black Flood_, ~ELAHE~, ~jOojoO.tAlA~, ~kimia~, ӜFati※anjelӜ, بهار بارانی, زئوس 69, !arefeh, مهدیه رادمنش, واران, ویاخنا |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : تنکابن
تشکرها: 9,786
تشکر شده 4,076 بار در 1,166 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که ارزش خوندن دا حالت من : | این بچه خودشیفتگی داره ها حالم گرفته از این شهر که آدم هایش همچون هوایش ناپایدارند ! گاه آنقدر پاک که باورت نمی شود گاه چنان آلوده که نفست می گیرد . . . ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : teh
تشکرها: 1,527
تشکر شده 786 بار در 363 پست
کتاب مورد علاقه : الهه ناز حالت من : | صداشو دوست دارم اهنگه منو ببخشش محشره اما قیافش نه | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : کرج(استان البرز)
تشکرها: 18,134
تشکر شده 923 بار در 360 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | چرا عکسشو باز نمی کنه واسه من ................ ![]() میشه درستش کنید؟؟؟؟؟؟ ![]() در کل من عاشق صداشم......قیافشم بد نیست قابل قبوله...... ماه من.... پرده از آن چهره ی زیبا بردار... تا فلک لاف نیاید که چه ماهی دارد... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : در طرف سایه ی دانایی
تشکرها: 694
تشکر شده 1,033 بار در 207 پست
کتاب مورد علاقه : یک عاشقانه آرام .بادبا حالت من : | همه آهنگاشو دوس دارم ولی خودشو شبیه دخترا درست میکنه صبر فریب بزرگیست! عمریست با غوره ها کلنجار میروم... حلوا نمی شوند!... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : *esfahan*
تشکرها: 1,633
تشکر شده 1,218 بار در 390 پست
کتاب مورد علاقه : dalane behesht حالت من : | خوبههههههه.... خدایـــــــــــــــــــــ ــــــا . . . اینکه میگی از رگ ِ گردن نزدیکتری و این حرفا ، در سطح ِ شعور و درک ِ من نیست بقرآن ! ! یه دیقه بیا پائین ، بغلم کن......... http://www.forum.98ia.com/blogs/41772/![]() ![]() ![]() وبلاگم..... l | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : iran...shomal
تشکرها: 1,042
تشکر شده 4,121 بار در 1,358 پست
کتاب مورد علاقه : roxana حالت من : | عاشق اینه که عکس هاشو سیه سفید کنه...یه جوررییه...صداش خوبه | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 8,597
تشکر شده 7,618 بار در 1,148 پست
کتاب مورد علاقه : ... حالت من : | صداش كه خوبه ....ما كه دوست مي داريم.... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران عزیز من
تشکرها: 1,273
تشکر شده 687 بار در 241 پست
کتاب مورد علاقه : روی ماه خدا را ببوس حالت من : | واییییییییییییییییی....هم صدا داره...هم قیافه.هم خوش تیپه...عاشقشم. باید خودم را ببرم خانه ! باید ببرم صورتش را بشویم… ببرم دراز بکشد… دلداریش بدهم ، که فکر نکند… بگویم نگران نباش ، میگذرد… باید خودم را ببرم بخوابد… "من" خسته است …! رمان خالکوبی ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : abadan
تشکرها: 121
تشکر شده 534 بار در 230 پست
کتاب مورد علاقه : shazde kuchulu.hafez. حالت من : | صداشو دوست دارم ولی خیلی تیپ و حرکاتش سوسولی ا ... خیلی + ا انگار؟؟؟ خیلی وقت ها خیلی دیر ادم های اطرافتو میشناسی اون وقت تازه یاد میگیری به خیلی ها بگویی : لطفا جلوتر نیا... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, خواننده, رضا, شیری, عکس, هایی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |