| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (لینک مستقیم) | |||||||||||
| خبرنگار نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت : شهر آلوده و پر سر و صدایی که دوستش دارم
تشکرها: 13,582
تشکر شده 5,962 بار در 492 پست
کتاب مورد علاقه : ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
خوش بحالت خانمی من که خونه تکونی شب عید و خرید و مریضی پسرک وقت کتاب خوندن برام نگذاشته ... ولی دل تو دلم نیست برای خوندنش ... نقل قول:
![]() من چند باری کتاب پست کردم خارج ... پست مطبوعات حساب میشه و قیمتش خیلی کم تر از پست کالا و ...هست ... ولی فکر نکنم 10 درصد قیمت پشت جلد بشه ... نمی دونم والا ![]() نقل قول:
![]() من که فکر نکنم کتاب الکترونیکی جای کتاب رو بگیره .. حداقل برای کسانی که لذت کتاب خوندن رو به ورق زندنش می بینن ... آنجا که دیگر احساس میکنی خاطره ای نخواهی ساخت خواهی مُرد! زندگی چیزیست میان ِ خاطراتی که ساخته ایم و خاطراتی که خواهیم ساخت. سیدمحمد مرکبیان برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط setareh30 : ۱۸ اسفند ۱۳۸۹ در ساعت ۰۶:۰۷ بعد از ظهر | |||||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *TARA*, -2nya-, .Monire., asal_cheshmak, azam 24, bahooneh10, bella persiana, Elysium, gandomsa, hany666, honey_x, Hoopoe, jess!can!lz, mahdieh67, maryam1363, Nahid72, nemesis, paradise, patrin, shaayan, Shifteh, Sutra, zarin, ~jOojoO.tAlA~, بلوط, بهار90, بی بی گل, شهرناز, نیلوفر دختر دریا, ياابالفضل, پروانه! |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : سوئد
تشکرها: 1,279
تشکر شده 11,343 بار در 1,014 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز اینجور که شما ها از این کتاب گفتین دلم منو آب کردینا ! اما فعلا که دست من به کتاب نمی رسه جز تو همین سایت ! ![]() ولی اگه هم ایران بودم هرگز ۲۶ تومن پول کتاب اینطوری نمی دادم ! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #13 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : خیلی دور خیلی نزدیک
تشکرها: 1,005
تشکر شده 2,125 بار در 215 پست
کتاب مورد علاقه : ملاقات شیطان با دوشیز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
با نظر دومتان هم صد در صد موافقم. خواندن کتاب چیز دیگری است و لذت بیشتری دارد که حتی دیدن فیلم از همان کتاب هم به اندازه ی آن لذت ندارد( می توانید این را در مقایسه کتاب برباد رفته و فیلمش که از جمله شاهکارهای سینمای جهان هم هست تشخیص داد که هیچگاه نتوانسته به پای کتاب برسد) حال چه برسد به کتابهای الکترونیکی. من خودم اگر در سایت داستان خوبی را بخوانم ترجیح میدهم که کتابش را تهیه کنم چرا لذت کتاب خواندن کجا و چشم بر صفحه ی مانیتور دوختن کجا. با این حال به نظرم این کتاب مجنون تر از فرهاد هم از آن دسته کتابهایی است که واقعا می ارزد که برایش هزینه کنیم به یاد دارم که مدتی پیش از جایی شنیدم که نویسنده ی کتاب برای این کتاب چهار پنج سال وقت نهاده، به نظرم این کتاب هم واقعا ارزش آنهمه وقت گذاشتن را داشته. لبخند تو را چند صباحی است ندیدم یکبار دگر خانه ات آباد بگو سیب. ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : انتهای کره زمین
تشکرها: 3,176
تشکر شده 2,643 بار در 238 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
..می دونی من چون دور از خانواده هستم یه نموره عزیزتر شدم | |||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : テヘラン
تشکرها: 58,268
تشکر شده 135,609 بار در 8,487 پست
کتاب مورد علاقه : Désirée | پست معمولی : 0 امتیاز سلام کتاب مجنون تر از فرهاد رو من گرفتم قشنگ هست ولی خیلی مطلب رو طولانی نوشته . و همین طور ریز . داستان زندگی دختری به نام پری هست . که براش ماجرا پیش میاد . ولی اسم کتاب ربطی به اسم مجنون کتاب نداره . در کل خوب بود ولی قیمتش زیاد بود میتونستند کتاب رو کم حجم تر کنند ولی خیلی طولانی شده . به نظرم کتاب قبلی قشنگ تر بود | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 71,306
تشکر شده 168,603 بار در 12,617 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
این کتاب مال نشرِ علیه و در سایت قرار نمیگیره عزیزم! اطلاعیه جدید بخش کتاب مخصوص نویسنده ها و خواننده های عزیز! ![]() از نگارش مطالب خلاف شرع در داستان ها بپرهیزید! نحـوه ی قـرار دادن کتـاب در سایت! طراحی جلد رمان! | |||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : خیلی دور خیلی نزدیک
کتاب مورد علاقه : ملاقات شیطان با دوشیز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اما به نظر من اسم کتاب خیلی هم با خود داستان تطابق داره اونهم به دو دلیل. اول اینکه از شعر مجنون تر از فرهاد چندین بار استفاده کرزده و مهم تر اینکه محراب از فرهاد که پری رو می خواست و جار میزد بیشتر پری رو میخواست پس در واقع مجنون تر از فرهاد محرابه. البته این نظر منه و نظر دیگران رو نمی دونم. | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : اتاقم
تشکرها: 115
تشکر شده 849 بار در 237 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی کتاب با پایان خو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حالا من که کانادا زندگی میکنم چطوری باید این کتاب رو تهیه کنم ؟؟؟؟ قطار می رود،تو می روی،تمام ایستگاه میرود،و من چقدر ساده ام که سال های سال،در انتظار تو،کنار این قطار رفته ایستادم....و همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام ![]() | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
تشکرها: 17,358
تشکر شده 28,030 بار در 3,045 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه ها یه سوال این کتاب رو پیشنهاد میدی واسه ی عید یا سادگی رو من هیچ کدوم رو نخوندم ؟ دستهایم نمیرسند تا ستاره آرزوهای محال را برایتان بچینم؛ آنچه از چیدن ستاره برایم مهمتر است، رویای ناب آرامشتان است؛ صمیمانه آن را برایتان میخواهم♥ | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : ملاقات شیطان با دوشیز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز می تونید اینترنتی توی سایت نشر علی درخواست بدید اما کمی دیر میرسه. به نظر من هر دو کتاب قشنگ هستند اما مجنون تر از فرهاد از انتهای سادگی کمی قشنگتره. باز هم رمان سلیقه ایه این که سلیقه ی من اینجوری بود. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, بهارلویی, تر, رمان, علی, فرهاد, م, مبهارلویی, مجنون, معرفی, نشر, نشر علی ، م. بهارلویی ، مجنون تر از فرهاد, نقد, و, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |