مواد لازم:
کره 230 گرم
پودر شکر 300 گرم
آرد 400 گرم
تخم مرغ 3 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بیکین پودر یک قاشق چایخوری
کشمش 150 گرم


طرز تهیه:
کره و پودر شکر و وانیل را با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود, سپس تخممرغها را یکی یکی به آن اضافه کرده و با همزن میزنیم تا سفید و پوک شود. کشمششها را به مایه اضافه کرده و مخلوط میکنیم . آرد و بیکین پودر را درون مایه میریزیم و با دست مخلوط میکنیم . این مواد را خیلی نباید ورز دهیم و کمی هم چسبناک است، اگر خیلی به دست چسبید مقدار خیلی کمی آرد اضافه میکنیم ولی بهتر است آرد آن زیاد نشود چون شیرینی خشک میشود.
از مواد گلولههای کوچکی برمیداریم و با فاصله در سینی فر که قبلن کاغذ روغنی گذاشتیم، میچینیم. اندازه گلولهها کمی بزرگتر از فندق است.
این شیرینیها را حتمن با فاصله در سینی بچینید چون در اثرحرارت آنها باز میشوند و اگر فاصله رعایت نشود بههم میچسبند.
درجه حرارت برای پخت این شیرینی 180 درجه سانتیگراد و زمان پخت, بیست دقیقه است.