| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 8,893
تشکر شده 59,536 بار در 4,791 پست
| پست بسیار مفید : +24 امتیاز سلام دوستان هرگونه پیشنهاد و انتقادی که به بهتر شدن انجمن کمک میکنه رو در این تاپیک بیان کنند . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 6,547
تشکر شده 10,026 بار در 2,639 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز در تاپیکی فیلم ها را قبل از گذاشتن چک کنید من این کارمیکنم ولی کسی اطلاح نمیدهد میبیند یانه. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تاريك خيلي تاريك
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زير سايه ي بخت حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام خدمت اقاي مدير عزيز!!!! ![]() ![]() ![]() من قبلا گفته بودم مي خوام چند تا پيشنهاد بدم! خوب الان ميدم!! البته اگه دوست داشتين قبول كنين!![]() 1) شما در اينجا مكان دوستيابي درست نكرده ايد يك پوشه ي اصلي به اسم دوست يابي درست كنيد و در اون 2 تا پوشه به اسم هاي افراد بالاي 18 سال و پايين 18 سال درست كنيد اينطوري خيلي بهتره چون اگه كسي بخواد دوست پيدا كنه بايد صفحه ي امار اون شخصو بخونه تازه اگه تو امضاش نوشته باشه سنشو يه پيام دوست يابي ميده همين.... ولي اگه شما اينجارو درست كنيد فردي كه مي خواهد دوستي داشته باشد از همه ي اطلاعات اون شخص متوجه ميشه و خيلي اسون يه پيغام دوستي به طرف مقا بلش مي ده! ![]() 2) در اينجا من يكنواختي رو حس ميكنم چون در اين چند روزه كه سر زدم كاربران سايت يا ميروند در خوانواده با هم سلام و احوال پرسي مي كنند يا به اخرين ارسال ها مي روند كه در اكثر پست هاي نظر سنجي تعداد زيادي شركت نمي كنند مگر اينكه از يكي مثل مسابقه ي سايت كه در رابطه با شر ترين كاربر بود خوششان بيايد! پس شما هر هفته يا هر دوهفته يك بار يك مطلب جالب يا غافلگير كننده در سايت بگذاريد! ![]() ![]() ![]() ![]() 3) براي اينكه همه ي كار براني كه ثبت نام كردند فعال باشند ..................چون كار براني كه الكي ثبت نام كردند و هيچ تلاشي ندارند در اين سايت زياد است............ هر ماه يك كاربر نمونه انتخاب كنيد كه اين كار شما در رابطه ي اين موضوع كه هر كسي بيشتر پست هايمفيدبدهد كاربر نمونه ي ماه است !!! توجه اين كار من قصد مسخره كردن اين سايت را ندارد فقط براي فعاليت بيشتر كاربران اين سايت است! 4)مطالبي در مورد ارسال پست به همين سايت در دسترس كاربران عزيز قرار دهيد شما اگه زحمت نيست پوشه ي مورد نظر اين موضوع رو درست كنين چون من خودم يه موضوع دارم و مي خوام پست كنم امه ميترسم بين همه ي پست ها قاطي بشه و بدست دوستان نرسه!!! با تشكر فراوان كار بر عزيز اين سايت فرشته!!! ![]() ![]() خدايا عاشقان را با غم عشق اشنا كن ز غم هاي دگر غير از غم عشقت رها كن تو خود گفتي كه در قلب شكسته خانه داري شكسته قلب من جانا به عهد خود وفا كن ![]() وبلاگ من [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] سر بزنين ارتوروز گردن نمي گيريد! ![]() سال نود و عيد نوروز بر همگي (برو بچ نودهشتي) مبارك! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, -Nasrin-, .Ice Girl., 4babi, Admin, apanti, asalcheshmak, avazkhamoosh, degeer, fariya, farnaz58, fatima_59, golnaghshetavous, HAsti-Nj, hermine, hiva, horin, IranLover, l0vin, maedeh7389, melijooon, moonlight, najma20, nemesis, nutty, pesare bazigosh, RADPA, raha16, sama33, sepideh62, Sonetto, spoorg, vision, ~katrin~, امير حبيبي, باقری, خانم فسقلی, طیبه, مها, پدیده, پرسپوليس, پروکسیما, گلاریژان |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: ABADAN
(View Stats)
تشکرها: 11,154
تشکر شده 13,029 بار در 3,337 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه | پست معمولی : +1 امتیاز با سلام من چند ماهیه با سایتتون اشنا شدم سایت بسار خوبی دارید انتقادی که دارم اینکه داستان هارو به همون صورت پی دی اف بذارید بهتره | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
[فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | |||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تاریخی،عاشقانه،جنایی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
ممنون اشرف جون ![]() مدیر کل راجب این قضیه توی بخش دانلود فیلم تایپیک زدن. این هم ذکر شده. [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] به يادتان می آورم تا هميشه بدانيد که زيبا ترين منش آدمی محبت اوست پس محبت کنيد چه به دوست چه به دشمن! که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست کوروش بزرگ | |||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 8,893
تشکر شده 59,536 بار در 4,791 پست
| پست معمولی : 0 امتیاز نقل قول:
امکانش نیست نقل قول:
قبلا توی صفحه ی اول سایت اصلی که الان مسدود شده ، مطالب جدید رو نشون میداد . نقل قول:
کسانی که فعال باشند رو کاربر فعال می کنیم . نقل قول:
یعنی برای سایت اصلی مطلب بفرستید؟ نقل قول:
پس از اینکه سایت رفع مسدودی شد قرار داده می شود . | |||||||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, -Nasrin-, 4babi, asalcheshmak, avazkhamoosh, degeer, elahe70, eteb, fatima_59, golnaghshetavous, harimeshgh, hermine, hiva, honey*bitter, IranLover, l0vin, moonlight, najma20, nutty, parisabeheshti, pesare bazigosh, RADPA, raha16, sama33, sepideh62, Sonetto, vision, آرتیستون, امير حبيبي, خانم فسقلی, شبنم, عیدی, مهرانگیز, پروکسیما |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 35 بار در 11 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز سلام ممنون می شم اگه دانلود کتابهای ایرانی رو مثل گذشته رو صفحه اصلی قرار بدید و هم چنین لینک دانلودا رو مثل قبل ...نه در 4shared بعضی وقتا برای دانلود مشکله که از اونجا دانلود کنیم... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تاريك خيلي تاريك
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زير سايه ي بخت حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز موضوع 1)سلام چرا امكانش نيست؟ ![]() 2)خوب در دسترس بذاريد خواسته ي منم همينه عزيز! ![]() ![]() 3) اون كاربر فعال اگه برنامشو نداريد بگيد به چيز ديگه اي ربطش نديد! ![]() ![]() 4)منظورم اينه كه كاربراني كه ميخوان با پست دادن رتبشونو بالا ببرن ولي نمي دونن چه جوري يه منبع اطلاعاتي داشته باشه مثلا يكي مي خواد عكس راجب يه موضوعي توي پستش بده ولي نميدونه چه جوري اونو توي پستش قرار بده! شما يه همچين فايلي كه اسمش ...اطلاعات مورد نياز كاربران... درست كنيد همين منظور منه! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, -Nasrin-, 4babi, degeer, hermine, hiva, najma20, nutty, RADPA, vision, امير حبيبي, خانم فسقلی, پروکسیما |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز نقل قول:
نقل قول:
| ||||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انتقادات, و, پشنهادات, پیشنهادات |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |