| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال معرفی و نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : shiraz
تشکرها: 58,915
تشکر شده 66,849 بار در 5,902 پست
کتاب مورد علاقه : evreything حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() هی یادش بخیر من عاشق این کارتون بودم ..بالای 200 بار دیدم ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, **shiny**, *niusha*, -Nasrin-, aqua, ardent89, asemooni, Cenderella, dehkadeye gham, Donya-70, fateme...., kornelyoos, Loyal SeTaReH, MAEDE❤❤❤, marzi marzi, milAd610, Mina, Mino Bookworm, niho, Rezvan+eh, samss, shakiba_2510, shisheh, smart girl, sunshine.h, sydney, Zahra 77, _black Flood_, ~pani~, ǷαƦi Mαħ, ταнα, آیدا***, انه شرلی, باران, بیــ رنــگــ, !arefeh, ياابالفضل, ღ Faranakღ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : شمال
تشکرها: 54
تشکر شده 4,193 بار در 521 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه - در امتداد حسر حالت من : | آخی یادش بخیر چقدر این کارتونو نگاه میکردم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : تهرون درب قهوه ایه
تشکرها: 17,250
تشکر شده 14,597 بار در 3,308 پست
کتاب مورد علاقه : قد كتابخونه ملي حالت من : | اخي سيندلاي ما چه جوري بود......... ![]() اين كارتوناي سيندرلاي جديد چجورين!!!!!!!! ![]() هی روزگار!!! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : یه شهر دود گرفته با مردمی ارغوانی
تشکرها: 494
تشکر شده 1,029 بار در 564 پست
کتاب مورد علاقه : مهربانو حالت من : | وایییییییییییی من عاشق اون کفشاش بودم با لباسش که موشا براش دوختن آری تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمین ، مال من است | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹
تشکرها: 1,502
تشکر شده 4,800 بار در 1,370 پست
حالت من : | یادش بخیر ها می خواستیم با هم ازدواج کنیم اما کارتونه تموم شد دیگه نتونستیم هی کارگردان نامرد نمی تونستی دو قسمت بیشترش کنی تا من و اون بتونیم به هم برسیم هر چیزی که به التماس آلوده باشد نمیخواهم،هر چه باشد حتی زندگی چه گوارا من در کشوری زندگی میکنم که زبان آن پارسی است اما به آن فارسی می گویند چون زبان عربی حرف (پ)ندارد شهید بزرگ دکتر علی شریعتی | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
تشکرها: 17,915
تشکر شده 28,755 بار در 5,694 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | منکه هنوزم ماهی یه بار می ذارم نگاش می کنم. ![]() ولی سیندرلا 2 خیلی چرت بود بنظرم. ![]() اما از سومیش یه جورایی خوشم اومد، اول و آخرش هیچ کدوم به پای سیندرلا اولی نمی رسید. از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : IR.IRAN
تشکرها: 1,332
تشکر شده 2,247 بار در 766 پست
حالت من : | من نگاه نکردم کارتون فقط فوتبالیستا | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,262
تشکر شده 1,469 بار در 411 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه وکسی می آید حالت من : | عاشق کارتونش بودم . شخصیت دوست داشتنی بود. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال معرفی و نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : shiraz
تشکرها: 58,915
تشکر شده 66,849 بار در 5,902 پست
کتاب مورد علاقه : evreything حالت من : | من خودم بین 5 تا 10 سالگی اینقدر این رو نگاه کردم که نوار ویدئوییش پاره شد ... منم تو خماریش موندم | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 5,385
تشکر شده 26,203 بار در 7,247 پست
حالت من : | آخیییییییی من کتابشو داشتم دقیقا" همین شکلی بود واقعا" کارتون بی نظیری بود چیه الان اومده cinderella story ده مدلشم اومده !!! نیازی به انتقام نیست فقط منتظر بمان ... آنها که آزارت می دهند ... سرانجام به خود آسیب می زنند ... و اگر بخت مدد کند | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| زیبای, سیندرلا, عکس, قدیمی, های, کارتون |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |