| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال گفتگوی آزاد ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه سقفی بالای سرم یه زمینی زیر پام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه ، غزال حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلام دوستان..... ![]() به نفر قبلیتون یه لقب بدین مثلا به من بگین پر حرف ولی موجبناراحتیه دوستان نشین ها !! ![]() ![]() ناراحت نشنا !! دوستانه یه لقب بدین !!! ![]() همیشه در حالی که... یه عالمه حرف بیخ گلوت چسبیده! یه عالمه اشک توی چشماته! یه عالمه حسرت توی دلت تلنبار شده... باید بگی : خب... خدافظ ...! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, *ghazali_aho*, .Ice Girl., afshin9300, Aji_TanNaZ, ana joon, Avishanm, eelaahee, elaheye sharghi, eli5, H00da, leader nazanin, love gril, mahsajoni, mrkh792, NO ONE, Queen Of Pain, rahsepar, roya62, S@H@R, Soheil0068, spoorg, Veni, viyan, wolfish, استاد خاکستر, امير حبيبي, ساحلي, مرتضيm, مهراساجون, نازی20 |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: جايى كه دل خوش است
(View Stats)
تشکرها: 6,554
تشکر شده 21,385 بار در 4,179 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز جیگر وسعت تنهایی ام را هیچ مخلوقی پر نمی کند. پیراهنش را به تن هرکه می پوشم، زار می زند ... ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال گفتگوی آزاد ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه سقفی بالای سرم یه زمینی زیر پام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه ، غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز گل ویرایش توسط Number-One : ۳ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۴:۵۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هانی ![]() روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد...! |
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئد
(View Stats)
تشکرها: 10,759
تشکر شده 2,732 بار در 463 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با وفا و مهربون | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مهربون و... |
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 83
تشکر شده 946 بار در 248 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوست داشتنی و مهربون و دلسوز | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چی صدا کنم تورو تو که از گل بهتری (لقبی که به درد بخرت باشه ندارم بهت میگم گل خوب؟) |
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جاها
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گیلدا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز طلا........مهربون........ تنها دارویی که دو خاصیت داره رنگ چشم های زیبای توست که هم درمون می کنه هم داغون [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: ایران
(View Stats)
تشکرها: 253
تشکر شده 91 بار در 47 پست
کتاب مورد علاقه : عاشقانه | بدون امتیاز : 0 امتیاز عسل من ... کارگاه خوشگلک | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بده, به, قبلیت, لقب, نفر, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |