| |||
| | #1 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | پست مفید : +4 امتیاز منِ او رمانی به قلم رضا امیرخانی است که در سال ۱۳۷۸ منتشر شد. من او" روایت عشق علی فتاح است، آخرین پسر بازمانده خاندان سرشناس فتاح و مهتاب، دختر نوکر خانه زاد این خانواده. عشقی که ما در خط سیر داستان می بینیم، عشقی است پاک ولی خام که در کوره زمان و با دست "درویش مصطفی" آبدیده می شود. زمانی که علی؛ مهتاب را فقط برای مهتاب میخواهد، نه هیچ چیز دیگر. وقتی شرط محقق میشود؛ درویش مصطفی همانطور که سالها قبل قول داده بود خبر میدهد که فردا برای خواندن خطبه عقد می آید، ولی وصال مهتاب و علی در روی زمین صورت نمیگیرد... |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : جهان سوم
تشکرها: 5,518
تشکر شده 6,738 بار در 1,119 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام ببخشید من سوالمو اینجا مطرح میکنم: ![]() این کتابُ از کجا میشه دانلود کرد؟؟ برای پرش های بلند؛ گاهی نیاز است چند گامی پَس رویم ...! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت
تشکرها: 4,044
تشکر شده 439 بار در 157 پست
کتاب مورد علاقه : منِ او حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بهترییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ن رمانی که خوندم البته به اضافه بیوتن و ارمیا عاشق نثر این نویسندم و عاشق ارمیا و علی | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 335
تشکر شده 263 بار در 121 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه-دالان بهشت-نیو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی خیلی خیلی رمان مسخره ای بود من که اصلا خوشم نیومد می نویسم نامه و روزی از اینجا میروم با خیال او ولی تنهای تنها می روم شاید او حتی نگوید کیستی شاید او حتی بگوید لایق من نیستی می نویسم من که عمری با خیالت زیستم گاهی از من یاد کن حالا که دیگر نیستم | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
تشکرها: 8,716
تشکر شده 1,053 بار در 334 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من از این رمان خوشم اومد اما نکته ای که نظرم رو جلب کرد نحوه ی نگارشش بود.کلا اقای امیر خانی دقتی جالبی روی لغات دارن و همین خیلی کار خوبی هست.اما من به شخصه از کتاب ارمیا و رمان بیوتن که ادامه ی رمان ارمیا هست بیشتر علاقه داشتم کشف انسان دشوار است و از همه دشوارتر کشف خویشتن! اما آنکس که خود را کشف کرده باشد میگوید" اینست خیر و شر من" نیچه | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
تشکرها: 1,226
تشکر شده 1,588 بار در 370 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین , ,مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خسته نباشید من این رمانو باید از کجا دانلود کنم ![]() لطفا جوابمو بدین منتظرم |
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 51,334
تشکر شده 26,797 بار در 6,927 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این کتاب تو سایت نیست. فکر کنم برای نشر علی باشه من می خواهم بدانم که ...راستی راستی زندگی یعنی اینکه توی یک تکه جا... هی بروی و برگردی... تا پیر شوی و دیگر هیچ؟! یا اینکه طور دیگری هم... توی دنیا می شود زندگی کرد؟... ماهی سیاه کوچولو- صمد بهرنگی | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نویسنده ی فوق العاده ای داره همچنین قلمش ! |
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز كجا بايد دانلودش كنم؟؟ |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امیرخانی, او, رضا, معرفی, من, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |