| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | پست بسیار مفید : +12 امتیاز سلام به همه یه مقدمه بگمو برم سر اصل مطلب راستش یه نکته ای که هست اینه که نرم افزارهایی که مستقیم به اینترنت وصل میشنو بهتره کرک نکنیم خوب حالا اگه کرک نکنیم چیکار کنیم که راه بیفتن؟یا اینکه از یه نرم افزار رایگان که همون کارو میکنه استفاده کنیم و یا اینکه با سریال رجیسترش کنیم که این روش دوم عیبی که داره اینه که اون سریال یا میره تو بلک لیست یا اینکه بعد یه مدت منقضی میشه و خلاصه دردسره حالا میخوام تو این تاپیک یه روشو آموزش بدم که idm رو با سریال کرک کنید و همیشگی بمونه اول از همه اگه ازقبل idm رو سیستمتون نصبه پاکش کنین حالا باید یه نسخه Retail رو رو سیستمتون نصب کنین که میتونین از خود سایت IDM دانلود کنید (اینم لینک صفحش) کد PHP: حالا این متن رو به آخر همون فایل اضافه کنید و آخر سرم سیوش کنین و ببندینش کد PHP: کد PHP: این روش همیشه کار میکنه مگه اینکه idm یه هاست جدید رو هم به سرورای بالا اضافه کنه در ضمن تشکر یادت نره ![]() ویرایش توسط E.K.H : ۷ تير ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۳۲ قبل از ظهر |
| | |
| تشکر شده توسط : | *marin*, *NIGHT WOLF*, .:~KaMeLiA~:., 11235813, 3tareee, 6236sara, allawey, amir504, asma66, Big.Nothing, brain storm, deimen, ehsantak, elahe.goddess, elishnaz, f.atish, farshid23, fatima 1367, galapagOos, Gamesun, honey_x, icequeen, kdk110, l1376, leila.kh, LONELY..., lvlali, M.gIrL, mahdieh67, mahsa khanoom, maryam.nemati, Matin.Ir, meysam-69, minimona, moon shine, NILOUFAR, rashna, rename, saeed_nami, saman35, setia22, shokoo, SilverSea Horse, sollmaz, soorya, tanaz.68, Ushya, Zanessa, ~mehrnaz~, ~pArnYa~, ~Radical~, اسمان عشق, م.ن, واران, ☆NeGaR☆ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۱ محل سکونت : یه گوشه از این کره خاکی...
تشکرها: 420
تشکر شده 530 بار در 140 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود،الهه شرقی و. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام سیستم من تغییرات در hostsرو قبول نمیکنه و نمیزاره سیوش کنم ![]() چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| download, internet, manager, برای, تمام, رجیستر, ها, ورژن, کردن |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |