| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : کوچه های انتظار
تشکرها: 163
تشکر شده 265 بار در 88 پست
کتاب مورد علاقه : گندم حالت من : | ![]() ![]() ![]() گاهی وقتا میشه تموم دنیا رو تو آغوشت بگیری..فقط کافیه دنیات یه نفر باشه... ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : کلبه کوچیک و تاریک خودم
تشکرها: 17
تشکر شده 1,557 بار در 334 پست
کتاب مورد علاقه : .........................؟ حالت من : | خیلی جالب بود............... من یکیو دارم که تکیه گاهمه خیلی هم دوسش دارم . . . . . . . . . . . . . . .اونم خدااااااااااااا ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : زیرآسمان شهر
تشکرها: 5,304
تشکر شده 3,487 بار در 1,025 پست
کتاب مورد علاقه : رایکا حالت من : | این کیه؟نمیشناسمش چقدربده | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : وسط هسته ی زندگیت
تشکرها: 1,573
تشکر شده 2,927 بار در 607 پست
حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر چتر بارون
تشکرها: 30,528
تشکر شده 40,799 بار در 2,488 پست
کتاب مورد علاقه : کسی می اید حالت من : | چیکار به قیافش دارین مهم اینه که بازیش خوبه و البت پرسپولیسیه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : کوچه های انتظار
تشکرها: 163
تشکر شده 265 بار در 88 پست
کتاب مورد علاقه : گندم حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : injaa
تشکرها: 74
تشکر شده 56 بار در 40 پست
کتاب مورد علاقه : 98ia حالت من : | این دیگه کی بود تو آفسایدهه! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : مرکز ایران
تشکرها: 503
تشکر شده 3,033 بار در 1,289 پست
کتاب مورد علاقه : کسی می آید حالت من : | پرسپولیسی بیسته اینم هم خوشگل هم بازیش خوبه از خیلی هام سر تره روزگارا که چنین سخت به من می گیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست گر چه دلگیرتر از دیروزم گر چه فردای غم انگیز مرا می خواند لیک باور دارم دلخوشی ها کم نیست زندگی باید کرد! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : تو باغچه
تشکرها: 2,856
تشکر شده 15,089 بار در 2,156 پست
کتاب مورد علاقه : بوف کور حالت من : | یه بازیکن خوب. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹
تشکرها: 5,296
تشکر شده 4,308 بار در 1,358 پست
حالت من : | خوشگله.. خدا هیچ است ... خدا پوچ است .. خدا جسمی است بی معنی ... خدا یک لفظ شیرین است ... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امیرحسین, عکس, فشنگچی, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |