ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
طرز تهیه انواع پای
asiatech

http://fidibo.com/



نودهشتیا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13
  1. Top | #1

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.50
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,068 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض طرز تهیه انواع پای

    سلام بچه ها

    من میخوام تو این پست انواع پای ها رو قرار بدم خوشحال میشم اگه شماهام بهم کمک کنید.
    در ابتدا تعریف پای و انواع اون رو براتون می گم و بعد طرز تهیه پای ها رو می زارم
    امیداورم خوشتون بیاد.
    تعریف

    پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل می شود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار می گیرد. این مواد شامل انواع گوشت، ماهی، سبزیجات، میوه، مربا، مارمالاد، انواع پنیر، خامه، شکلات، کاسترد، مغز میوه یا دیگر انواع مواد شور یا شیرین می شوند.



    این غذا دو مدل دارد: یک مدل آن به این صورت است که مواد پای را درون ظرف قرار داده و روی این مواد را با خمیر پای می پوشانند. در مدل دوم، مواد را درون خمیر قرار داده و خمیر را می پیچند. برخی پای ها هم فقط قسمت زیرینشان خمیر دارد و روی این خمیر، مواد پای (معمولاً در پای های شیرین) را قرار می دهند. این نوع پای ها را تارت می نامند. یکی از معروف ترین پای های شور مزه که فقط قسمت زیرش خمیر دارد، پای کیش می باشد.

    اگر لازم باشد که خمیر پای بیشتر از مواد داخل پای بپزد، ابتدا خمیر را پخته و سپس مواد داخل پای را اضافه نموده و برای مدت کوتاهی دوباره آن را می پزند. گاهی اصلاً پخت مجدد لازم نیست و تنها پس از اضافه نمودن مواد به خمیر پای و سرد شدن خمیر پخته، آن را در یخچال می گذارند.

    اندازه پای ها بسیار متفاوت است و معمولاً به اندازه مواد داخل پای بستگی دارد. اغلب خمیر را با توجه به نوع و مقدار مواد داخلی پای، تهیه می کنند. معمولاً خمیر پای، حاوی کره بوده و فراورده پوک و تردی را ایجاد می کند.

    پای های شیرین را اغلب با بستنی مصرف می کنند. این نوع غذا در کشورهای استرالیا و زلاندنو بسیار معروف است. سوپر مارکت ها و قنادی ها انواع مختلف آن را عرضه می کنند. در ایالات متحده آمریکا، پای هایی که مواد داخلی آنها استیک، قلوه، گوشت گاو چرخ کرده به همراه پیاز، مرغ یا قارچ باشد، به عنوان نوعی اسنک بسیار مورد مصرف قرار می گیرند. پای را معمولاً همراه با چیپس سیب زمینی می خورند.

    بسیاری از خانم های خانه دار، با استفاده از مواد غذایی که مدتی است در خانه مانده و مصرف نشده است، انواع پای های لذیذ را تهیه می کنند.




    پای شور

    ـ پای اسکاتلندی
    ـ پای قلوه و استیک
    ـ پای کیش (quiche)


    پای شیرین

    ـ پای سیب
    ـ پای خامه و موز
    ـ پای تمشک
    ـ پای گیلاس
    ـ پای خامه و شکلات
    ـ پای لیمو
    ـ پای پرتقال
    ـ پای هلو
    ـ پای خامه ترش و کشمش
    ـ پای توت فرنگی


    طرز تهیه خمیر پای یا تارت

    خمیر پای در تهیه دسرهای فراوانی کاربرد دارد . طرز تهیه خمیر پای ساده است فقط به کمی دقت نیاز دارد.
    مواد لازم :
    آرد ۲۰۰ گرم
    کره ۱۰۰ گرم
    آب سرد ۴ قاشق سوپ خوری
    نمک ۸/۱ قاشق چای خوری
    وانیل ۴/۱ قاشق چای خوری
    طرز تهیه :
    برای تهیه ی این خمیر ابتدا آرد و نمک و وانیل را در ظرفی بریزید و دو بار الک کنید تا کاملا” نرم و یک دست شود .
    سپس کره را در محیط اتاق قرار دهید تا نرم شود ، آنگاه آن را تکه تکه کنید و به آرد اضافه کرده و با چنگال آن را به حالت دورانی به خورد آرد دهید تا میع به صورت گلوله های ریز به اندازه ی عدس و یا گندم در آید .
    در این مرحله آب سرد را به تدریج اضافه کرده و با چنگال آن را به هم بزنید تا خمیر یک دستی حاصل شود .
    توجه کنید ، که اگر مایعتان خشک بود و به صورت خمیر در نیامده بود ، دو قاشق سوپخوری دیگر آب سرد به آن اضافه کنید تا شکل خمیر را به خودش بگیرد .
    نکته مهم دیگری که در تهیه این خمیر باید به آن توجه کرد این است که به هیچ عنوان آن را ورز ندهید چون سفت می شود و قابل استفاده نخواهد بود.
    حال خمیرتان را به صورت توپ در آورده و به مدت ۱ ساعت در داخل یخچال قرار بدهید .
    پس از یک ساعت که خمیر را از یخچال بیرون آوردید ، روی یک میز یا تخته کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار داده و به ضخامت ۲ تا ۳ میلی متر با وردنه باز کنید .
    در این مرحله قالب پای یا تارت را با روغن مایع چرب کرده و کمی آرد به آن اضافه کنید. سپس خمیر را بین دو وردنه پیچیده و توی قالب بیاندازید ، نکته مهم این است که باید خمیر تمام کف و دیواره های قالب را بپوشاند .
    توجه کنید که اگر قسمت اضافه خمیر از دیواره قالب آویزان باشد باید آن اضا فات را ببرید و دور خمیر را به فرم دالبر درست کنید . سپس با چنگال چند جای خمیر را در کف قالب سوراخ کنید تا خمیر باد نکند و بخاری از آن خارج نشود .
    در این مرحله قالب را در فر با درجه حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۲ دقیقه بپزید .
    توجه داشته باشید که پس از پختن پای و درآوردن آن از فر باید به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید خمیر در قالب خنک شود و سپس آن را درآورید چون در غیر این صورت ممکن است خمیر ترک بخورد یا بشکند.
    این خمیر در تهیه پای های و شیرینی ها و غذاها و دسر های گوناگون کاربرد فراوانی دارد .


    نوع دیگری ازخمیر پای تارت :
    در این جا طرز تهیه دیگری را برای خمیر پای یا تارت بیان می کنم ، که در آن از شیر و زرده تخم مرغ هم استفاده می کنیم .
    مواد لازم :
    آرد ۱۵۰ گرم
    کره ۷۵ گرم
    پودر قند ۱ قاشق سوپخوری
    زرده تخم مرغ ۱ عدد
    شیر ۲/۱ استکان
    نمک به مقدار خیلی کم
    طرز تهیه :
    ابتدا آرد را در ظرفی بریزید ( بهتر است از یک ظرف گود استفاده کنید ) و وسط آن را گود کنید ، سپس زرده تخم مرغ و پودر قند و کمی نمک را مخلوط کنید. کره را در حرارت اتاق بگذارید نرم شود ،سپس آن را به همراه شیر و مخلوط زرده تخم مرغ و نمک و پودر قند در وسط آرد بریزید و به هم بزنید .
    این مایع را باید با نوک انگشت مالش دهید تا تمام مواد به خوبی مخلوط شوند و خمیر نرمی بدست بیاید . خمیر را به صرت توپ درآورید و به مدت یک ساعت در درون یک کیسه پلاستیکی در یخچال بگذارید ، سپس روی سینی را کمی آرد بریزید و خمیر را با وردنه به ضخامت ۲ تا ۳ میلی متر باز کنید .
    کف قالب را با روغن مایع چرب کنید و خمیر را با استفاده از دو وردنه بگیرید و داخل آن پهن کنید وبا چنگال کف آنرا سوراخ کنید تا پف نکند و اضافه های خمیر را ببرید و دور آن را دالبری کنید و در داخل فر با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت خمیر را بگذارید بپزد .


    پای سیب:

    پای سیب از جمله دسرهای خوشمزه است که می توانیم آن را در میهمانی ها و یا به عنوان عصرانه برای کودکان دلبندمان سرو کنیم . طرز تهیه پای سیب بسیا ساده است و فقط با کمی دقت و توجه می توانیم آن را طبخ کنیم .
    مواد لازم :
    خمیر پای ۱ عدد
    کره ۲۵ گرم
    سیب قرمز ۱۰ عدد
    شکر ۲/۱ پیمانه
    آب لیمو ترش ۱ قاشق سوپ خوری
    دارچین ۱ قاشق سوپ خوری
    پودر پسته برای تزئین
    مارمالاد (یا مربا) برای تزئین
    طرز تهیه شیرینی و یا دسر پای سیب :
    ابتدا خمیر پای را مطابق دستورالعملی که قبلا” گفته شده آماده کنید و ۳/۲ از خمیر را ته قالب پای که عمق آن ۲۵ سانتیمتر است پهن کنید و همان طور که در تهیه خمیر پای گفتم ته آن را با چنگال سوراخ کنید که پف نکند .
    سپس سیب ها را پوست کنده و آن ها ۴ قاچ کنید و تخم وسط آن ها را بگیرید و سپس سیب ها را خرد کنید و با نصف لیوان آب بگذارید بپزد .
    پس از پخته شدن سیب ها آن ها را در صافی بریزید و با پشت قاشق سیب ها را نرم کنید تا از صافی رد شوند و به شکلا پوره در بیاید . سپس این پوره را باید روی سطح خمیر در داخل قالب بریزید .
    سیب های باقیمانده را هم پوست بکنید و از وسط نصف کنید . تخم ها و قسمت سفت سیب را بردارید و هر نیمه را در ۶ قسمت مساوی قاچ کنید و به طور منظم روی پوره ی سیب دور ظرفتان بچینید .
    در این مرحله ابتدا بقیه خمیر را روی میز یا سینی پهن کرده و به نوارهای باریک به عرض ۵/۱ سانتیمتر و طول ۳۰ سانتی متر ببرید ، سپس نوارهای بریده شده را به صورت حصیری و با فاصله ۵/۲ سانتی متری از یکدیگر روی خمیر پای قرار دهید و آن ها را پیچ دهید و در آخر هم می توانید با زرده تخم مرغ رویش را بپوشانید . و کمی شکر روی آن بپاشید .
    در این مرحله پای برای گذاشته شدن در فر آماده است ، پای را در قسمت وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱ ساعت قرار دهید .
    پس از اتمام زمان گفته شده پای را از فر بیرون آورده و پس از سرد شدن آن را از قالب درآورید و در ظرف مورد نظرتان بریزید و رویش را به دلخواه با پودر پسته و مارمالاد تزئین کنید . در این مرحپای برای سرو آماده است .
    نکته :
    نکته مهم در تهیه این دسر این است که خمیر رویی باید از خمیر زیرین ضخیم تر باشد.
    ویرایش توسط 2012 : 1388,12,01 در ساعت ساعت : 09:45

    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. 9 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.50
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,068 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    طرز تهیه پای آناناس با مرنگ
    مواد لازم:

    1) بسکویت پتی بور ..............185 گرم

    2)کره............................120گرم

    3) آرد ذرت.............4 قاشق سوپخوری

    4)شکر.................4/1 پیمانه

    5)آب.................نصف پیمانه

    6)پوست رنده شده لیمو ترش.......1 قاشق چایخوری

    7)کمپوت آناناس(خرد شده).............450گرم

    8)زرده تخم مرغ ............2عدد

    9)سفیده تخم مرغ........2عدد

    10)پودر شکر.............3/1 پیمانه


    (( طرز تهیه ))


    1) آرد ذرت و شکر 4/1 پیمانه را با هم مخلوط کرده و درون یک قابلمه بریزید. آب را کم کم اضافه کرده

    و هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود . پوست لیمو ترش و کمپوت آناناس (همراه با آب کمپوت) را

    نیز افزوده و مخلوط را روی حرارت متوسط مرتبا هم بزنید تا به جوش آید . به هم زدن ادامه دهید و

    شعله را کمتر کنید تا مایه دو دقیقه دیگر بجو شد.قابلمه را از روی حرارت بر دارید و بلا فاصله 60 گرم از

    کره و زرده های تخم مرغ را درون مایه بریزید و خوب هم بزنید. بگذارید مایه آناناس در دمای اتاق کاملا

    خنک شود.

    2)بسکویت را آسیاب کرده و از الک ریز رد کنید.60گرم کره اقی مانده را آب کرده و درون بسکویت

    آسیاب شده بریزید و با چنگال خوب هم بزنید. بعد آن را درون یک قالب گرد (به قطر 23 سانتیمتر )

    پخش کنید .به کمک ته لیوان بسکویت را خوب فشرده کرده و از لبه ها به قالب بچسبانید طوری که

    فضای خالی مابین خرده بسکویت باقی نماند قالب را تا زمانی که مایه آناناس سرد میشود در یخچال

    بگذارید.

    3)فر را با حر ارت 375 درجه فارنهایت روشن کنید . برای تهیه مایه مرنگ: سفیده های تخم مرغ را

    آنقدر بزنید تا کف کند و بالا بیاید.بعد پودر شکر(3/1) پیمانه را کم کم اضافه کنید تا در سفیده حل شود.


    4) قالب را از یخچال خارج کرده و مایه آناناس را روی بسکویت بریزید بعد مایه مرنگ را روی آن پخش

    کنید پای را 5 الی 10 دقیقه درون فر قرار دهید تا روی مرنگ خوب برشته شود.
    گرفته شده از سایت.gtalk.


    طرز تهیه پای گوشت

    مواد لازم
    آرد - 500 گرم
    شیر - یك پیمانه
    نمك - نصف قاشق سوپخوری
    خمیر ترش - یك قاشق سوپخوری
    روغن مایع - یك قاشق سوپخوری
    شكر - یك قاشق سوپخوری

    طرز تهیه
    شیر را گرم كرده، نمك و خمیرترش را اضافه میكنیم، یك
    دقیقه صبر میكنیم تا خمیرترش برسد. سپس به خمیر رسیده، روغن مایع و نمك
    افزوده و آرد را اضافه میكنیم تا خمیر به دست نچسبد، روی خمیر دستمال
    تمیز خشك میاندازیم، 45 دقیقه زمان لازم دارد تا خمیر آماده شود.

    مواد میانی
    گوشت چرخكرده 150 گرم
    قارچ تفت داده شده ,250 گرم
    جعفری خرد شده ,4/1 پیمانه
    گرد سیر و آویشن نصف قاشق مرباخوری
    فلفلدلمهای نصف پیمانه
    هویج پخته شده ,یك عدد
    گوجه فرنگی خرد شده یك پیمانه
    سیبزمینی متوسط پخته شده ,یك عدد
    پنیر پیتزا دو پیمانه
    طرز تهیه موادمیانی
    گوشت چرخ كرده را آماده وسایر مواد را به آن ,
    میافزاییم .از خمیر داخل قالبهای گوشت پای باز كرده مواد را داخلش قرار
    میدهیم وكمی پنیر رویش ریخته و در فر طبقه وسط فر با دمای 175 درجه
    سانتیگراد به مدت 30 دقیقه میپزیم.

  4. 7 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  5. Top | #3

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.50
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,068 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    طرز تهیه پای گوشت و هویج

    مواد لازم برای نان پای :
    آرد 300 گرم به علاوه مقداری برای پاشیدن روی آن
    نمک به مقدار لازم
    کره 75 گرم
    روغن نباتی 75 گرم
    آب 5 تا 6 قاشق غذاخوری
    شیر برای جلا دادن یک قاشق غذاخوری
    مواد لازم برای داخل پای :

    پیاز خرد شده 1 عدد

    هویج خرد شده 2 عدد
    گوشت گوساله چرخ کرده 250 گرم
    سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
    آرد یک و نیم قاشق غذاخوری
    نمک نصف قاشق چایخوری
    فلفل سیاه به مقدار لازم
    سیب زمینی پخته و خرد شده یک عدد بزرگ
    طرز تهیه:

    کره را حرارت داده، آرد و نمک را به آن اضافه کنید.
    5 قاشق غذاخوری آب سرد درون آن بریزید و مخلوط را به صورت توپ درآورید. در صورت لزوم می توانید از آب بیشتری استفاده کنید.
    سپس 20 دقیقه آن را در جایی بگذارید تا سرد شود.
    * سپس در یک قابلمه متوسط پیاز، هویج و گوشت را سرخ کنید، تا قهوه ای رنگ شوند. سپس حرارت را کم کنید و سس گوجه فرنگی، آرد و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
    * مواد بالا را برای یک دقیقه بپزید. سپس سیب زمینی ها را همراه با 150 میلی گرم آب به مخلوط فوق اضافه کرده، بگذارید بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا به مدت 15 دقیقه دیگر آرام بجوشد. پس از آن صبر کنید تا سرد شوند.
    * فر را روی 200 درجه سانتی گراد یا درجه 6 گاز حرارت دهید. روی خمیر آرد بپاشید و با وردنه دو سوم آن را در کف و کناره های قالب کیک پهن کنید.
    * مایه پای خنک شده را اضافه کنید. سپس باقیمانده خمیر را روی آن پهن کنید. کناره های خمیر را کمی مرطوب کنید و به سمت پایین فشار دهید تا خوب بچسبد.
    * با یک چنگال روی پای، رد بیاندازید. سپس برای جلا، مقداری شیر روی آن بریزید و به مدت 30 دقیقه آن را حرارت دهید تا طلایی رنگ شود.
    شما می توانید پای آماده شده را با سس گوشت یا پوره سیب زمینی میل کنید.

  6. 7 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  7. Top | #4

    کاربر عادی


    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    نوشته ها
    1
    میانگین پست در روز
    0.00
    تشکر از کاربر
    0
    تشکر شده 3 در 1 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    دوست عزیز مشه دستور تهیه پای های دیگرو هم بدید

  8. 3 کاربر از پست سالومه گویان تشکر کرده اند .


  9. Top | #5

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.50
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,068 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    پای سیب زمینی با مرغ

    مواد لازم برای 4 نفر
    گوشت ریز شده مرغ: 500 گرم
    پیاز بزرگ: 1 عدد، خرد شده
    هویج متوسط: 2 عدد، خرد شده
    آرد: 2 قاشق غذاخوری
    رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
    آب مرغ: 1 و 4/1 پیمانه
    آویشن تازه: کمی
    پوره سیب زمینی: 3 و 2/1 پیمانه
    پنیر پیتزا: 4/3 پیمانه
    نمک و فلفل: به مقدار لازم



    طرز تهیه
    مرحله 1 - در یک ماهیتابه مناسب کمی روغن ریخته، سپس پیاز خرد شده را همراه با گوشت مرغ اضافه کرده و با زردچوبه و فلفل مقداری تفت داده تا رنگ گوشتها تغییر کند، حال هویج های خرد شده را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه مواد را با یکدیگر تفت دهید.

    مرحله 2 - آرد را به مخلوط گوشت افزوده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
    مرحله 3 - رب را با مرغ مخلوط و به مایه گوشتی اضافه کرده، اجازه دهید با شعله ملایم به مدت 15 دقیقه آرام بجوشد. سپس مایه آماده شده را در ظرف مخصوص فر ریخته و بگذارید کمی سرد شود.

    مرحله 4 - پوره سیب زمینی را روی مواد گوشتی ریخته و سپس پنیر پیتزا را روی سیب ها پاشیده و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید، چند دقیقه آخر پخت، شعله بالا را روشن کرده تا پنیر طلایی شود، سپس سرو کنید.
    نکات
    می توانید پنیر پیتزا را با پیاز و یا سبزی دلخواه مخلوط کرده و سپس مورد استفاده قرار دهید.
    می توانید سبزیجات دیگری را در پای بکار ببرید.
    بجای گوشت ریز شده مرغ، می توانید از گوشت چرخ شده آن استفاده کنید.

  10. 8 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  11. Top | #6

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.50
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,068 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    پای قارچ و سیب زمینی

    سیب زمینی 500 گرم
    قارچ 300 گرم
    پیاز 2 عدد
    تخم مرغ 4 عدد
    شیر 4 قاشق غذا خوری
    تره ریز شده 2 قاشق غذا خوری
    پارمیزان 40 گرم رنده شده
    نمک و فلفل و کمی جوز هندی
    در صورت دلخواه یک حبه سیر له شده
    سیب زمینی هارا پوست کنده و به ورقه های باریک تبدیل کنی و همیچنین قارچ رو ..پیاز را هم نگینی خرد کنید..توی تابه ای کمی روغن ریخته و با حرارت بالا پیاز و قارچ را برای 3 دقیقه تف بدهید..بعد سیب زمین هارو هم اضافه کنید و 4 دقیقه با حرارت بالا تفت بدهید...
    توی ظرفی تخم مرغ ها و شیر و پنیر و نمک و فلفل و ادویه و تره ریز شده را اضافه کنیدکمی هم بزنید ...
    وقتی مواد توی تابه تفت خورد توی ظرفی ریخته و و مواد شیری را روش ریخته و برای 30 دقیقه توی فر با حرارت 180 درجه قرار دهید...
    سپس نوش جان کنید..این غذا با لیمو سرو میشه
    ویرایش توسط 2012 : 1389,07,06 در ساعت ساعت : 13:51

  12. 6 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  13. Top | #7

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.50
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,068 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    اينم پاي مرغ ايتاليايي

    مواد لازم
    فيله مرغ 2 پيمانه خرد شده
    پياز ريز شده 1 عدد
    فلفل دلمه ريز شده 1 عدد
    بروكلي آب پز 150 گرم (درصورت تمايل)
    سس گوجه 1 پيمانه
    آرد 2/1 پيمانه
    شير 1 پيمانه
    تخم مرغ 1 عدد
    پنير پيتزا 1 پيمانه
    بكينگ پودر 1 ق م

    طرز تهيه
    پياز رو با فلفل دلمه و فيله هاي مرغ تفت بديد تامرغ بپزه بعد نمك و سس گوجه رو اضافه كنيد و تفت بديد.
    شير+تخم مرغ+آرد+بكينگ پودر را با هم مخلوط كنيد.
    ظرف مورد نظر رو چرب كنيد مواد مرغي رو بريزد بع بروكلي ها رو و بعدش پنيرپيتزا در آخر مخلوط شير و آرد و ... رو بريزيد روش و بذارين توي فر 200 درجه سانتي گراد به مدت 35 تا 45 دقيقه
    نوش جون

  14. 5 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  15. Top | #8

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.50
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,068 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    تارت الوی قرمز

    مواد لازم :
    تخم مرغ ۱عدد
    ماست خامه ای ۱ ق غ
    کره ۵۰ گرم
    پکینگ پودر ۱ ق چ ( یا نصف یک بسته از مارک کنتون )
    شکر ۱ فنجان
    ارد به مقدار لازم
    ابسته ژله
    دارچین و پودرشکر
    الوی قرمز نیم کیلو



    طرز تهیه :
    ۱ : کره رو تو دمای اتاق میزاریم بعد در ظرف میریزیم و روش تخم مرغ - ماست - پکینگ پودر و پودر شکر را اضافه میکنیم و ارد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیری بدست بیاریم تا بدست نچسبد .زیاد سفت نباید باشه . و به مدت نیم ساعت میزاریم توی یخچال بمونه .
    ۲ : قالب کمربندی کیک رو چرب میکنیم و خمیر رو تووش باز میکنیم و سطح خمیر را صاف میکنیم .
    ۳ : الو ها شسته برش میزنیم و طبق شکل روی خمیر میچینیم . شکر و دارچین را روش میپاشیم و در فر ازقبل گرم شده با ۱۷۰ درجه میپزیم .از فر که دراوردیم میزاریم تا سرد بشه .
    ۴ : ژله رو طبق دستور روش درست میکنیم ولرم که شد با قاشق روی الو میریزیم و ۱ شب میزاریم تو یخچال بمونه فرداش نوش جان میکنیم .
    باید کیک سرد باشه اگه سرد نباشه گرماش باعث میشه تا ژله ابکی بشه و تارت خمیر بشه .


  16. 5 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  17. Top | #9

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.50
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,068 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    پای نا رگیل

    مواد لازم:

    خمیر پای پخته شده خنک شده 1 عدد – پودر نارگیل 2/1و2 پیمانه- شکر 1 پیمانه ( 200 ) – آرد ذرت 4 قاشق سوپخوری – خامه 100 گرم ( 2/1 پیمانه )- شیر 2/1 و1 پیمانه – زرده تخم مرغ 2 عدد – کره 50 گرم – نمک 8/1 قاشق چایخوری - وانیل 4/1 قاشق چایخوری – در صورت دلخواه 2/1 از پودر نارگیل فوق را بو بدهید و برای روی پای استفاده نمائید0

    مواد لازم جهت تهیه خمیر پای :
    آرد 2 پیمانه – کره سرد 100 گرم – روغن جامد 2 قاشق غذاخوری ( در صورتیکه روغن جامد در دسترس نبود به جای آن 75 گرم کره اضافه نمایید ) – شکر 2 قاشق سوپخوری – آب سرد 2 قاشق سوپخوری -


    چگونگی تهیه:
    تمام مواد را با هم مخلوط کرده تا خمیر مورد نظر بدست بیاید ( آب را در مرحله آخر به خمیر اضافه نمایید و همینطور خمیر را با نوک انگشت ورز دهید ) سپس خمیر را نیم ساعت استراحت داده و بعد در قالب مخصوص پای که چرب کرده اید پهن می کنیم با چنگال چند سوراخ کف آن ایجاد کرده سپس یک ورق کاغذ روغنی روی آن انداخته مقداری حبوبات روی آن می ریزیم و به مدت 15 دقیقه در فر 200 درجه سانتی گراد قرار داده و بعد کاغذ محتوای حبوبات را برداشته و درجه فر را به 180 درجه سانتی گراد تغییر داده و به مدت 20 دقیقه دیگر بپزد و بگذارید کاملا خنک شود 0 برای تهیه مواد داخل پای شیر ، آرد ذرت ، زرده تخم مرغ ، شکر و نمک را با هم روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تابه غلظت برسد سپس خامه و کره و وانیل را اضافه نمایید و مجددا روی حرارت قرار دهید و سپس وقتی به غلظت کافی رسید از روی حرارت برداشته و پودر نارگیل را به آن اضافه نموده و بعد بگذارید خنک شود و بعد داخل خمیر آماده ریخته و سرد نمایید ( کمی پودر نارگیل بو داده روی آن بریزید ).

  18. 7 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  19. Top | #10

    کاربر خودمونی


    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    نوشته ها
    150
    میانگین پست در روز
    0.09
    محل سکونت
    ایران ...
    تشکر از کاربر
    18,622
    تشکر شده 3,451 در 284 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    2012 جانم
    سلام
    با اجازه
    2 تا نکته درباره خمیر پای و تارت وجود داره که گفتم ذکر کنم :
    1. تمام مواد خمیر باید سرد باشد به خصوص کره که بلافاصله از فریزر خارجش کرده و حبه حبه کرده به آرد اضافه می کنیم .
    نکته : گرمای مواد به خصوص کره باعث روغن انداختن خمیر شده و کیفیتش از دست می رود.
    2. نشانه ی عمل آمدن یک خمیرفونسه ی خوب این است که خمیر رابشکافیم بایدلابلای خمیر ورقه ای و بیسکوئیتی شکل باشد.
    ویرایش توسط sabooha : 1389,10,28 در ساعت ساعت : 16:38

    با تشکر از محمد صدرا
    که به من فرصت داد مادری کنم .

  20. 8 کاربر از پست sabooha تشکر کرده اند .


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. طرز تهیه مدرسه غیر انتفاعی!!!!(طنز)
    توسط MOHAMMAD-94 در انجمن سرگرمی
    پاسخ ها: 18
    آخرین نوشته: 1391,11,24, ساعت : 15:57
  2. طرز تهیه ذرت مکزیکی
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 6
    آخرین نوشته: 1391,09,23, ساعت : 11:44
  3. سالاد ماکارونی
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 4
    آخرین نوشته: 1390,06,15, ساعت : 13:41
  4. تهیه شیرینی گل رز ( ترکیه )
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1388,11,28, ساعت : 08:43
  5. طرز تهیه عسل (عکس طنز)
    توسط parii در انجمن متفرقه
    پاسخ ها: 3
    آخرین نوشته: 1388,06,16, ساعت : 15:56

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •