| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : teh
تشکرها: 69,305
تشکر شده 69,306 بار در 8,127 پست
کتاب مورد علاقه : Jane Austen حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز ![]() نام : 김범 / Kim Bum نام کامل : 김상범 / Kim Sang Bum شغل : بازیگر قد : 181 وزن : 63 متولد برج سرطان سریال ها: Boys Before Flowers (KBS2, 2008) East of Eden (MBC, 2008) Unstoppable High Kick (MBC, 2006) Outrageous Women (MBC, 2006) سینمایی: Gosa/The Story (gosa2008.com) (2008) I Like It Hot (2008) فعلا یه مدت نمی تونم به پی اما جواب بدم. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
تشکرها: 22,163
تشکر شده 34,358 بار در 3,099 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز ![]() فارغ التحصیل از:Jungang University (Movie and Theater Departmen) سریال های تلویزیونی Dream (SBS, 2009) Boys Before Flowers (KBS2, 2008) East of Eden (MBC, 2008) Unstoppable High Kick (MBC, 2006) Outrageous Women (MBC, 2006) فیلم ها Emergency (2009) (2009) 71 Gosa/The Story (2008) I Like It Hot (2008) جوایز 2008Korean Drama Festival: Netizen Popularity Award ![]() لی جونکی و سونگ های گیو به عنوان دوست داشتنی ترین بازیگران کره ای در خارج از این کشور شناخته شدند.نزدیک به 3000بیننده از 60کشور جهان که شامل ایالات متحده،فیلیپین،تایلند،سنگا پور می شود در یک نظر سنجی برنامه تفریحی “شوبیز”متعلق به شبکه اریرانگ تی وی شرکت کردند تا رای خود به دوست داشتنی بازیگر کره ایشان را اعلام کنند.به این ترتیب لی جونکی و سونگ های به مقام نخست دست یافتند.سونگ بین بقیه زنان بازیگر به 49.5درصد ارای دست یافت .شین ائ(بازیگر نقش سول در سریال امپراطریس اهن)به عنوان بهترین بازیگر تازه کار انتخاب شد.کیم بوم از سریال بهشت شرقی و پسران مثل گل و پس از او لی مین هو به عنوان دوست داشتنی ترین بازیگران تازه کار کره شناخته شدند و همه را متعجب کردند | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی که اینا ررو گذاشتی فقط سنشو نمیدونستم |
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت ایران زمین
تشکرها: 2,475
تشکر شده 4,717 بار در 1,208 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 20 سالشه همش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیانت میکنیم هردو ولی فرق میکنیم با هم تو با غریبه میخندی و من با گریه میخوابم | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : همینجا 98ia!
تشکرها: 5,579
تشکر شده 1,405 بار در 693 پست
کتاب مورد علاقه : پریچهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نباید تو با من ازدواج کن بازی میکرد فعلا امضا ندارم حسش نی ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : روی شاخه ی خشکیده ی تک درخت ته باغ
تشکرها: 2,025
تشکر شده 4,191 بار در 521 پست
کتاب مورد علاقه : رومئو و ژولیت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوسش دارم...پسر شیطونیه ولی ![]() بازیش خوبه....قیافشم خیلی معصومه...ولی در آرزوی ازدواج واقعا مسخره بود | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز قشنگ ميخنده صورت بانمكي داره |
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
تشکرها: 13,280
تشکر شده 394 بار در 142 پست
کتاب مورد علاقه : سمفونی مردگان،چشمهای حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای خیلی قشنگ می خنده .... بازیش تو پسران فراتر از گل خوب بود . خیلی عشقه خنده هاش می خواهم بچرخم در آغوشت نفهمم کجای آتشم چرای آتشم؟ + عباس معروفی + | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : × رو اعصاب بقیه ×
تشکرها: 73
تشکر شده 687 بار در 184 پست
کتاب مورد علاقه : :: دریــــآ :: حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی خوشم میااااااد ازش به به دوستای گل،با عرض تاسف واس خودم و واس شما باید بگم ک من تا مدتی نمتونم بیام خو چیه خعلی درس دارم باس بشینم بوخونم تازه لب تابم هم میگیرن ازم و این ک شاید بتونم پنجشنبه جمعه ها بیام ی سر بزنم و برم منتظرم باشین بر میگردم واسه امتحاناتونم ارزوی موفقیت میکنم فـــعــــــــــــــــــلـ ــــــــــــــا" ![]() ღღღ ----------------------------------- ای خدااااااااااااااااااااا !!! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| bum, kim, بازیگر, بوم, بیوگرافی, جانگ, جونگ, در, فرا, نقش, پسران, کره, کیم, یی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |