| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: کرج
تشکرها: 9,191
تشکر شده 4,858 بار در 548 پست
کتاب مورد علاقه : چشمانی به رنگ عسل. حالت من : | واقعا خوشگله ولی من ازچشم رنگی ها خوشم نمی اد | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: MashHad
تشکرها: 3,071
تشکر شده 123 بار در 66 پست
کتاب مورد علاقه : roman haye takin hamzelo حالت من : | نایسه ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: زير سايه خدا
تشکرها: 415
تشکر شده 635 بار در 190 پست
کتاب مورد علاقه : مي تراود مهتاب حالت من : | ماشالله قشنگه ولي الان كه تو سن بلوغه يكم چهره اش تغيير كرده مثلا تو سريال دلنوازان به قشنگيه اين عكساش نبود به شانه ام ميزني كه تنهاييم را تكانده باشي به چه دل خوش كرده اي تكاندن برف از شانه آدم برفي .... | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: هر جايي كه ارامش باشه
تشکرها: 10,833
تشکر شده 10,328 بار در 1,266 پست
کتاب مورد علاقه : درامتدادحسرت حالت من : | اره خوشگله_ فكر كنم بزرگتر بشه قشنگتر هم بشه بچه بودم فقط بلد بودم تا 10 بشمرم نهايت هر چيزي همين 10 تا بود از بابا بستني که مي خوا ستم 10تا مي خواستم مامانو 10 تا دوست داشتم خلا صه ته دنيا همين 10 تا بود و اين 10 تا خيلي قشنگ بود حالا نمي دونم که دنيا چقدره نهايت دوست داشتن چندتاست ده تا بستني هم کفافمو نمي ده خيلي هم طمع کار شده ام اما مي خوام بگم دوستت دارم مي دوني چقدر؟ به اندازه همون ده تاي بچگي | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: کانادا
تشکرها: 785
تشکر شده 540 بار در 289 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | هم خوشمله هم قشنگ بازی میکنه میدونی که از مرگ نمیترسم فقط حیفه که هزار سال بخوابم و خواب تو رو نبینم ![]() | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: تو باغچه
تشکرها: 2,856
تشکر شده 14,305 بار در 2,146 پست
کتاب مورد علاقه : بوف کور حالت من : | چشاش خیلی نازه. | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: HELL
تشکرها: 19,989
تشکر شده 57,832 بار در 4,245 پست
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | من حالم ازش بهم میخوره....! ![]() بچه بود باز یه چیزی....ولی الان! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: Teh
تشکرها: 622
تشکر شده 604 بار در 261 پست
کتاب مورد علاقه : Sinohe حالت من : | فقط چشاش خوبه بقیش مزخرفه All of my dreams, are all I see, try not to wake me, can't you see All of my dreams, are all I wanna see, try not to wake me, try not to wake me | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر سقف خدا
تشکرها: 0
تشکر شده 41 بار در 15 پست
کتاب مورد علاقه : الهه ناز حالت من : | الان اینی عزیزم پس فردا.......... im so lonley broken angel im so lonley lissten to my heart! one'n only broken angel come'n save me before i fall a part ![]() | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: پلاک 12
تشکرها: 1,603
تشکر شده 2,562 بار در 625 پست
کتاب مورد علاقه : ریاضیات و مکانیک | شایدم بعضی ازین پستا درست بگن و من غلط ! اما به چشم و ابروی قشنگ نیست ! شایدم هست که خیلی از بچه کوچولوهای سینما که تو بچگیمون بودن الان نیستن ! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ارسلان, از, بازیگر, تیب, خوش, خوشگل, دار, عکس, عکسهایی, قاسمی, نوجوان, هایی, وآینده |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |