| |||
| | #121 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: پایتخت
کتاب مورد علاقه : هیچ کتابی حالت من : | بچه بود خوشگل تر بود و من مضطرب و دل نگران به تو گفتم که پر از تشویشم چه شود اخر کار؟ وتو گفتی ارام "که خدا هست کریم" پاسخی نرم و لطیف که به من داد یک ارامش شیرین عجیب... ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ رمان دوستم رمان عطر عاشقي . . . . معرفي و نقدش . . . . از دستش نديد | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #122 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: روي زمين
تشکرها: 19
تشکر شده 230 بار در 136 پست
حالت من : | الان زشت شده بچه که بود خوشگل بود | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #123 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran pasdaran
تشکرها: 1,431
تشکر شده 455 بار در 309 پست
کتاب مورد علاقه : kimiyagar حالت من : | بچه بود خوشگل بودا الان زشت شده ولی من الان دیگه ازش خوشم نمیاد ![]() | ||||||||
| | |
| | #124 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی که هیچکی جز خودم و خدا اونجا نیست !
تشکرها: 276
تشکر شده 265 بار در 132 پست
کتاب مورد علاقه : آنه شرلی-الهه شرقی حالت من : | ازش اصلا خوشم نمیاد......... | ||||||||
| | |
| | #125 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 218
تشکر شده 252 بار در 181 پست
کتاب مورد علاقه : ربــه کا حالت من : | جالب بود مرسی خداوندا....!در گلویم ابر کوچکی است که خیال بارش ندارد...میشود مرا بغل کنی؟…. | ||||||||
| | |
| | #126 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: روي سرزمین خدا
تشکرها: 2,312
تشکر شده 28,509 بار در 340 پست
حالت من : | عاشق اون جشاشم هرگز نمي گيرد كسي در قلب من جاي تو را هرگز نديدم بر لبي لبخند زيباي تو را خورشيد عشق تو هنوز سوزد مرا سر تا زپاي در كوي راه زندگي روشن كند راه مرا | ||||||||
| | |
| | #127 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ارسلان, از, بازیگر, تیب, خوش, خوشگل, دار, عکس, عکسهایی, قاسمی, نوجوان, هایی, وآینده |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |