| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,825
تشکر شده 3,654 بار در 623 پست
کتاب مورد علاقه : سووشون حالت من : | پست بسیار مفید : +14 امتیاز کتاب:غرور و تعصب نویسنده:جین آستین مترجم:رضا رضایی دانلود خلاصه:جوانی ثروتمند به نام چارلز بینگلی، ملکی در هارتفردشر، اجاره میکند. بیدرنگ، در تمام خانوادههای دوروبر جنب و جوشی ایجاد میشود، زیرا این جوان را مورد فوقالعادهای برای دختران خود میبینند... غرور و تعصب | جین آستین ![]() بهترین راه حل همیشه به طرز خنده داری ساده است...! | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 71,307
تشکر شده 168,706 بار در 12,620 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز باتشکر از شبنم و زهرا و بچه های فعال تایپ گروهی.. اینم نسخه تایپیه این کتاب بینهایت زیبا. ![]() مدتی نیستم دوستان، لطفا بغیر از موارد ضروری بمن پیام ندید. ![]() اطلاعیه جدید بخش کتاب مخصوص نویسنده ها و خواننده های عزیز! ![]() از نگارش مطالب خلاف شرع در داستان ها بپرهیزید! نحـوه ی قـرار دادن کتـاب در سایت! طراحی جلد رمان! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * Star, -Farimah-, -ShaDi-, abr63, aneya, ania, asal_cheshmak, Az@de, baran-tak, Dolphin, Esperichoo, farnaz58, hediyeh_b, hirta, ladanb, lasarat, mah banoo, maryam reihan, mina12MINA, Nelson, nfs25tavana, niagara, niloofarane, pante, Rainy love, safo, shaghhayeghh, sorme*, Star-crossed, sydney, ارزو., اله مشرقی, باربارا, ستاره بارون, مریمدو, واران, پاسارگارد, یگانه |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 157,910
تشکر شده 362,821 بار در 30,817 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | پست معمولی : +1 امتیاز این روزها خدا هم قوانين بخش عكس | قبل از فعالیت در بخش حتما مطالعه کنید! از حرفهای تکراری من خسته است چه حس مشترکی داریم من و خدا.او... از حرفهای تکراری من خسته است و من... از تکرار غم انگیز روزهایم... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر سقف آسمان
تشکرها: 56,797
تشکر شده 59,452 بار در 6,873 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
جای پستتون اینجا نیست کتابهای این نویسنده هم از سایت برداشته شدند!
| |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آستین, تعصب, تعصبجین, جین, دانلود, غرور |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |