بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۷:۳۲ بعد از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
مدیر بازنشسته
 
آنیتا آواتار ها
 
پست معمولی  +2 امتیاز     
Smile طرز تهيه پاي سيب

مواد لازم براي خمير پاي:
آرد 500 گرم
كره 300 گرم ( يا روغن جامد 250 گرم)
پودر قند يك قاشق سوپخوري
شير يك فنجان
نمك يك قاشق چايخوري

مواد لازم براي پاي سيب:
سيب 500 گرم ( يا 6 عدد متوسط)
پودر قند 3تا 4 قاشق سوچخوري
كره 50 گرم
دارچين يك قاشق سوپخوري
كشمش سبز دو, سه قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ 1 عدد



طرز تهيه خمير:
آرد را در ظرفي ريخته, نمك و پودر قند و شير را روي آرد مي ريزيم و بهم مي زنيم, بعد كره را قطعه قطعه مي كنيم و وسط خمير مي ريزيم و خمير را با كره خوب مخلوط مي كنيم بطوريكه چسبندگي پيدا كنه ولي كش نياد, اين خمير نبايد زياد ورز داده بشه, فقط خمير چسبندگي پيدا كنه و قابل بازكردن باشه و بعد خمير را در نايلون مي گذاريم تا دو, سه ساعت بماند.

طرز تهيه پاي سيب:
براي تهيه اين پاي به يك ظرف نسوز كم عمق احتياج داريم, ته ظرف را كمي چرب مي كنيم, بعد خميري كه قبلاً آماده كرديم كمي ورز مي دهيم ( اين خمير را موقع استفاده خوب ورز مي دهيم) بعد يك سوم آنرا كنار مي گذاريم و دو سوم خمير را به شكل دايره كمي بزرگتر از ظرف باز مي كنيم خمير را داخل ظرف مي گذاريم, بايد خمير ته و اطراف ظرف را بپوشاند, سيب ها را قبلاً قاچ مي كنيم و بصورت ورقه هاي نازك در مي آوريم ( سيب ها به طريقي كه براي مربا بكار مي رود قاچ ميشود فقط نازكتر) سيب ها را روي خمير پهن مي كنيم به اين ترتيب كه يك ورقه سيب , كمي پودر قندو كمي دارچين, كمي كشمش, باز سيب و پودر قند و ... به همين ترتيب ادامه ميدهيم تا ظرف پر شود, كره را قطعه قطعه مي كنيم و روي سيب ها مي گذاريم

( كساني كه رژيم دارند مي توانند كره را حذف كنند , من خودم معمولاً كره نميذارم, البته با كره لذيذ تره:) بعد بقيه خمير را كه كنار گذاشته بوديم باز مي كنيم و روي سيب ها را با خمير مي پوشانيم و اطراف دوتا خمير را بهم مي چسبانيم و چين مي دهيم ( مثل اطراف پيراشكي يا شيريني قطاب) سپس زرده تخم مرغ را با يك قاشق شير و كمي زعفران هم مي زنيم و روي خمير مي ماليم و با چنگال روي خمير خط مي اندازيم. فر را با حرارت 300 درجه گرم مي كنيم و ظرف را در فر قرار مي دهيم تا مدت يكساعت بماند, روي پاي سيب بايد كاملاً طلايي شده باشه, البته مي تونيم درجه فر رو كمتر كنيم و مدت پخت رو بيشتر ( با حرارت كم ملايم تر پخته ميشه, البته مي تونيم گاهي در فر رو باز كنيم و ببينيم كه آماده شده يا نه, چون برخلاف كيك كه در مدت پخت نبايد در فر باز بشه, براي پاي هيچ اشكالي نداره.




خواهری به نامِ بهار، دیریست گمشده ست
با چشمهای روشنِ برّاق
با گیسویی بلند، به بالای آرزو.
هر کس ازو نشانی دارد،
ما را کند خبر.....

 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید


آنیتا آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

تبلیغات

دانلود

قدیمی ۱۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۲:۴۷ بعد از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای
 
mtbhrsh آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
Cool طرز تهيه پاي سيب

خمیر پای:
کره..........400 گرم
پودر شکر..........175 گرم
تخم مرغ......... 1عدد
وانیل..........1/4 قاشق چای خوری
آرد.........500 گرم
کره را نرم کرده با پودر شکر وانیل و آرد مخلوط کرده.کاملا ورز میدهیم روی خمیر پلاستیک کشیده یک ساعت در یخچال نگه میداریم.
مواد لازم برای روی خمیر:
سیب زرد ......... 500 گرم
شکر........ 3 قاش...ق غذا خوری
دارچین ........ 2 قاشق مربا خوری
کره .........100 گرم
نشاسته ذرت .......... 1 قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ ......... 1 عدد
شیر .........1 قاشق غذا خوری
پوست سیبها را کنده به قطر 1 سانت اسلایس میکنیم . کره را به همراه دارچین و شکر در قابلمه رخته و سیبها را اضافه میکنیم در قابلمه را بسته روی حرارت ملایم میگذاریم تا آب آن کشیده شود.
خمیر را کف ظرف مناسب پهن کرده ( به ضخامت نیم سانت ) سپس سیب های سرد شده را روی آن ریخته. نشاسته ذرت را لابلای سیب ها ریخته یک لایه خمیر دیگر روی مواد پهن میکنیم روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کرده و با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر روی پای میمالیم سپس در فر با دمای 180 میگذاریم تا بپزد.نوش جان ..... از طعم رویایی آن لذت ببرید
حسین نجمی
آشپزی ایرانی





mtbhrsh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۶ تير ۱۳۸۹, ۰۷:۰۸ بعد از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
samss آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
Cool طرز تهيه پاي سيب

پاي سيب از جمله شيرينيهايي است كه آن را با خميري نازك و ميوه سيب ميپزنداين شيريني به علت داشتن طعم سيب و دارچين، طرفداران زيادي دارد.

مواد لازم:
ـ 300 گرم آرد سفيد
ـ 200 گرم كره گياهي
ـ 200 گرم شكر يا خاكه قند
ـ 2 عدد تخممرغ
ـ 4 عدد سيب رندهشده
ـ نوك قاشق چايخوري، وانيل
ـ يك قاشق سوپخوري، پودر دارچين

طرز تهيه:
ابتدا در يك ظرف پيركس، آرد و كره را با همزن مخلوط كنيد تا به صورت گلولههاي ريز دربيايد؛ سپس مخلوط حاصل را در دماي محيط قرار دهيد و با دست آن را ورز دهيد. حالا خاكه قند يا شكر را روي آن بريزيد و بعد از آن نيز وانيل و يكي از تخممرغها را به آن اضافه كرده و خوب هم بزنيد. سپس آن را به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد.
نكته: ميتوانيد خمير به دست آمده را به جاي يخچال، به مدت 20 دقيقه در طبقه بالاي فريزر قرار دهيد.
بعد از اينكه خمير را از يخچال خارج كرديد، روي سطحي صاف كمي آرد بريزيد. خمير را به 2 قسمت تقسيم كرده و نيمي از آن را به صورت گلولهاي درآورده و به وسيله وردنه روي سطح آردي باز كنيد. سعي كنيد لبههاي خميرتان نازك باشد.
نكته: خمير بايد طوري باشد كه ضخامت يكسان داشته باشد و خيلي نازك نباشد تا هنگام استفاده پاره نشود.
بعد از اينكه خمير را به صورت نان لواش گرد باز كرديد، در قالب مخصوص پاي، پهن كنيد و لبههاي قالب را توسط خمير بپوشانيد و سپس قالب را كنار بگذاريد. حالا در ظرف پيركس ديگري سيبها را رنده كنيد، سپس دارچين را روي آن ريخته و به اندازه يك قاشق سوپخوري شكر به آن اضافه كنيد.
بعد از اينكه اين مواد را با يكديگر مخلوط كرديد، آن را روي خمير بريزيد و توسط پشت قاشق، آن را به طور يكنواخت پخش كنيد؛ سپس نيم ديگري از خمير را كه كنار گذاشته بوديد، مانند قبل روي سطح آغشته به آرد باز كنيد و پس از اينكه به صورت يكنواخت و گرد درآمد، روي مخلوط سيب و دارچين قرار دهيد.
در پايان در يك كاسه كوچك، تخممرغ باقيمانده را شكسته و توسط چنگال هم بزنيد، سپس توسط قلم مو آن را روي سطح خمير بماليد. بعد از آن توسط چنگال روي خمير سوراخهايي ايجاد كنيد. حالا قالب حاوي مواد رابه مدت 45 دقيقه داخل فر ـ كه از پيش با حرارت 160 درجه سانتيگراد گرم شده است ـ قرار دهيد.

نوش جان
تشکر یادتون نره
samss آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۹ مرداد ۱۳۸۹, ۰۴:۵۹ بعد از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
samss آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
Cool طرز تهيه پاي سيب

مواد لازم :
آرد ۱۵۰ گرم
شكر ۱۵۰ گرم
كره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ 4 عدد
وانيل 4/1 قاشق مرباخوري
شكر 200 گرم (براي كارامل)
نمك به مقدار لازم
سيب 1 كيلو گرم
آب سرد 6 قاشق سوپخوري( براي كارامل)
طرز تهيه :
شكر را با 6 قاشق آب سرد در قابلمه بريزيد روي آتش بگذاريد تا كارامل شود پس از كارامل شدن بلافاصله از آتش برداريد در قالب بريزيد و قالب را دور بگردانيد تا تمام كف قالب از كارامل پوشيده شود . سيبها را بشوئيد ، پوست بكنيد و هر سيب را به 8 قسمت كنيد . دانه و قسمت سفت وسط آن را بگيريد و پره هاي سيب را كه بشكل پره هاي پرتقال در آمده در قالب روي كارامل بطور فشرده كنار هم بچينيد . فر را با حرارت 205 درجه سانتيگراد روشن كنيد . تخم مرغ ، شكر ، وانيل و نمك را در كاسه اي بريزيد و با تخم مرغ زني برقي بزنيد تا سفيد و غليظ شود . حال تخم مرغ زني برقي را كنار بگذاريد و آرد را روي مايه الك كنيد و با كمك قاشق چوبي يا لاستيكي با روش از پائين به بالا بدون دادن گردش دوراني مايه را به آرامي هم بزنيد تا كاملاٌ آرد مخلوط شود آنگاه با همين روش كره را كه قبلاٌ آب كرده ايد در مايه بريزيد وقتي همه مواد با هم مخلوط شد مايه را در قالب روي سيبها بريزيد و قالب را روي طبقه وسط فر 400 درجه فارنهايت به مدت 30 دقيقه بگذاريد تا بپزد در اين مدت در فر را اصلاٌ باز نكنيد پس از 30 دقيقه قالب را از فر بيرون بياوريد و يك سيني را روي قالب بگذاريد و برگردانيد سپس قالب را از روي كيك برداريد . اين كيك هم داغ و هم سرد آن بسيار لذيذ است . نكته : اين كيك را مي توان با انواع ميوه ها درست كرد.




نوش جان
samss آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۲۱ مهر ۱۳۹۰, ۰۷:۵۴ بعد از ظهر   #5 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال
 
parisa.5085 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
Smile طرز تهيه پاي سيب

مواد لازم خمیر پای:

آرد: ۵/۲ پیمانه کره: ۷۵ گرم نمک: کمی آب سرد: نصف پیمانه

کره پرچرب: ۲ ق.غ

مواد داخل پای:

سیب پخته و نرم و ورقه شده: ۹۰۰ گرم آرد: ۲ ق.غ پودرشکر: نصف پیمانه

آبلیمو: ۵/۱ ق.غ دارچین: ۱ ق.چ کره: ۴ ق.غ



طرز تهیه:

آرد، نمک، کره را باهم مخلوط می کنیم تا بشکل خرده های نان در بیاید بعد آب را اضافه می کنیم تا خمیر بدست بیاید بعد خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و رویش را پوشانده و ۲۰ دقیقه استراحت می دهیم بعد قالب را چرب کرده و خمیر را کف قالب پهن می کنیم خمیر نباید خیلی ضخیم یا نازک باشد سیب های ورقه شده را یک لایه روی خمیر پهن کرده و بعد شکر و دارچین را مخلوط کرده و روی سیب ها می ریزیم بعد لایه دوم را به همان ترتیب انجام می دهیم تا سیبها تمام شود در آخر خمیر دیگر را با وردنه به اندازه قالب باز کرده و روی خمیر اول پهن کرده و لبه هایش را خوب به هم می چسبانیم به طوری که هیچ روزنه ای نماند و روی آن تخم مرغ زده شده مالیده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار داده تا پخته و طلایی شود.


اگه خوشتون اومد تشکریادتون نره



آبی دریا قدغن
شوق تماشا قدغن
عشق دوماهی قدغن
باهم وتنهاقدغن
برای عشق تازه اجازه بی اجازه...
parisa.5085 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
تهيه, سيب, طرز, پاي

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
طرز تهيه تافي هاي شكلاتي آنیتا آشپزی و شیرینی پزی 6 ۲۶ بهمن ۱۳۸۸ ۰۹:۳۱ بعد از ظهر
طرز تهيه يك فيلم پرفروش در سينماي ايران samanta62 سرگرمی 8 ۶ مهر ۱۳۸۸ ۰۲:۱۸ بعد از ظهر
لباس هاي تهيه شده با گوني shamim متفرقه 1 ۱۵ خرداد ۱۳۸۸ ۰۳:۲۵ بعد از ظهر


 

اکنون ساعت ۰۲:۴۴ بعد از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا