ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
طرز تهیه کیک مرغ
http://fidibo.com/

جشنامه



نودهشتیا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4
  1. Top | #1

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,893
    میانگین پست در روز
    4.44
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,080 در 8,506 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض كيك مرغ و گردو

    كيك مرغ و گردو
    [ یک عکس اضافه کنید ]



    طرز تهیه:
    مرغ و پیازچه (قسمت سفیدش) و گردو رو با هم مخلوط می کنیم.
    حالا در ظرفي سس رو آماده می کنیم. سس مایونز+ماست خامه ای+خامه+نمک و فلفل و یه مقدار هم آبلیمو به آن اضافه می کنیم که طعم خوبی به آن ميدهد.حالا نصف این سس را با مواد بالا مخلوط می کنیم و نصف دیگر را نگه میداریم.اطراف نان تست را میزنیم و ۴تا از آنها را کف ظرف میچینیم ، نصف مواد را روي آن میمالیم و بعد ۴ عدد نان را روي آن میگذارم و دوباره بقیه مواد را روي آن میریزیم.و آدر آخر ۴ تای دیگر را روي آن میگذارم و با دست روي آن كمي فشار میدهیم.حالا با سس ساده ای که کنار گذاشته بودیم روی کیک و اطرافش را خوب میپوشانیم و با استفاده از قسمت های سبز پیازچه که کنار گذاشته بودیم اطرافش را تزیین می کنیم.
    *روی کیک را هم میتوانید با گردو یا پودر گردو تزیین کنین.
    *بهتر است این کیک ۲-۳ ساعت زودتر آماده شود تا نان ها كمي مواد را به خودبگیرند.
    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. 4 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    کاربر فعال بخش موسیقی


    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    نوشته ها
    2,813
    میانگین پست در روز
    1.71
    محل سکونت
    هیـچ جــا!
    تشکر از کاربر
    33,084
    تشکر شده 84,120 در 7,089 پست
    حالت من
    Ghamgin
    اندازه فونت

    Wink طرز تهیه کیک مرغ

    طرز تهیه کیک مرغ



    کیک مرغ(دستور اول)

    مواد مورد نیاز :
    سینه مرغ =نصف یک سینه کامل
    ذرت= نصف قوطی کنسرو
    فلفل دلمه ای=۲ عدد
    قارچ = ۴۰۰ گرم
    آرد =۱٫۵ الی ۲ پیمانه
    تخم مرغ= ۲ عدد
    شیر =۱ پیمانه
    بیکینگ پودر= ۱ قاشق چایخوری
    نمک و فلفل= به میزان لازم
    روغن یا کره =دو قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزا= در صورت تمایل

    روش تهیه:
    -ابتدا سینه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید.
    -سپس تخم مرغ ها را کمی بزنیدنیم تا کف کند . سپس قارچ و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده و ذرت را به سینه مرغ اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شود
    -سپس تخم مرغ ها و بیکینگ پودر و نمک و فلفل را اضافه کنسد و کمی هم بزنید.

    -سپس شیر و روغن را به مواد اضافه کنید و در آخر آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا غلظت مواد مانند الویه سس دار شود
    کف قالب را چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید قالب را در طبقه وسط فر با حرارت متوسط بگذارید
    حدود ۴۰ دقیقه بعد یک چنگال داخل کیک فرو کنبد و اگر مواد به چنگال نچسبید پنیر پیتزا را روی آن بریزید و گریل فر را رو شن کنید تا پنیر طلایی رنگ شود .





    کیک مرغ(دستور دوم)

    مواد مورد نیاز:
    سینه مرغ خرد شده=۲ پیمانه
    تخم مرغ= ۳ عدد
    آرد=۵/۱ پیمانه
    شیر۴/۳ پیمانه
    ترخون=۲ قاشق غذا خوری
    موسیر= ۴ پر در آب خیس شده
    نمک و فلفل= به مقدار لازم
    روغن مایع= ۴/۳ پیمانه
    مایه خمیر= ۱ قاشق مرباخوری
    روش پخت:
    -فر را روی ۱۸۰ درجه روشن کنید.
    -موسیر را خورد کنید و با یک قاشق روغن درون ماهیتابه حدود ۴ و ۵ دقیقه سرخ کنید. سپس مرغ خورد شده را به موسیر اضافه کنید و تفت دهید تا حدی که برشته شود.سپس نمک و فلفل و ترخون را اضافه کنید و مقداری تفت دهید و زیر گاز را خاموش کنید.
    - درون یک ظرف تخم مرغ ها را کمی هم بزنید سپس آرد و مایه خمیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس روغن و شیر ولرم را کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس مخلوط مرغ و ترخون را اضافه کنید و به آرامی با هم مخلوط کنید.
    - ته قالب را چرب کنید و ته آنرا کمی آرد بپاشید و سپس مایه کیک را درون قالب بریزید. قالب را در فر به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید. سپس با نوک چنگال چک کنید اگرهنوز کیک خام بود بگذارید یک ربع دیگر بماند.
    برای خوشرنگ شدن روی کیک چند دقیقه گریل فر را روشن کنید. برای در آوردن کیک از قالب چند دقیقه درون آب سرد بگذارید.

    • مرگ یعنی همین...کاش حداقل جای ما در فضا خالی می ماند و باد در آن می دمید و زوزه می کشید،


    اما نه....با رفتن ما هیچ شیار و شکافی به جا نمی ماند
    زن دیگری روی تخت خواهد خوابید.
    (سیمون دوبوار)

  4. 4 کاربر از پست .:BahaR:. تشکر کرده اند .


  5. Top | #3

    کاربر متوسط


    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    نوشته ها
    220
    میانگین پست در روز
    0.14
    محل سکونت
    زیر آسمون خدا
    تشکر از کاربر
    268
    تشکر شده 1,346 در 256 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض كيـــك مرغ



    مواد لازم:

    • نان تست شش عدد
    • سينه مرغ آبپزشده يك عدد
    • سس مايونز و خامه از هر کدام يك پيمانه
    • پيازچه خردشده و ماست از هر کدام دو پيمانه
    • زرشك در صورت تمايل و گردو به ميزان لازم



    طرز تهيه:
    ابتدا سس، ماست و خامه را با هم مخلوط كرده و هم بزنيد تا يكدست شود. مرغ خردشده، زرشك، گردو خردشده و پيازچه را با هم مخلوط كرده و نيمي از سس را به آن اضافه كرده و نيمي از سس را كنار بگذاريد. در اين مرحله يك عدد نان تست را روي ديس مورد نظر قرار داده و با مواد آماده مخلوط كاملا سطح نان را بپوشانيد و دوباره يك نان ديگر روي آن گذاشته و همين كار را انجام دهيد تا لايه سوم كه فقط نان بگذاريد و سس را كه نگه داشتيد بر روي كيك بريزيد و كاملا به روي آن و كنارههايش پخش كنيد به مدت دو ساعت در يخچال گذاشته و بعد آماده سرو ميشود.

  6. 6 کاربر از پست naina تشکر کرده اند .


  7. Top | #4

    ناظر کتابهای انجمن


    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    نوشته ها
    4,108
    میانگین پست در روز
    3.46
    محل سکونت
    .: یکی از شهرای
    تشکر از کاربر
    21,890
    تشکر شده 18,854 در 5,274 پست
    حالت من
    Ghati
    اندازه فونت

    Exclamation کیک مرغ



    مواد لازم برای تهیه کیک مرغ:
    مرغ یک عدد سینه ی کامل
    پیازچه کوچک ۳ یا ۴ عدد
    جعفری خرد شده ۱۰۰گرم
    نان تست ۱۲ عدد
    تخم مرغ ۳ عدد
    خیارشور۲۰۰گرم
    هویج۱ عدد
    سس مایونز یک فنجان
    ماست یک فنجان
    سس هزار جزیره۳ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل و ذرت به میزان لازم

    طرز تهيه کیک مرغ :
    مرغ رو می پزیم و ریش ریش میکنیم . تخم مرغ رو رنده میکنیم.
    خیارشورو تو یه ظرف جدا رنده میکنیم و آب خیارشور رو میگیریم. هویج رو رنده میکنیم. جعفری و پیازچه رو خوب شسته و خرد میکنیم.




    همه ی مواد را با ترکیب سس ها و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.




    کناره های نان های تست را می بریم، و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنیم .




    یک ردیف از نان تست می چینیم و رویش یک لایه از مایه ی مرغ را روی نان ها پخش میکنیم و روی مواد کمی ذرت شیرین یا نخود سبز پخته میپاشیم .



    و باز یک لایه نان تست روی مواد گذاشته و به همان ترتیب قبل عمل می کنیم .




    نکته: من کیک رو در ۴ ردیف ۳ تایی نون درست کردم که به شکل مستطیل در آمد. میشه کیک رو در ۳ ردیف ۴ تایی نون درست کرد که به شکل مربع در بیاد!!
    روی کیک را با پلاستیک فریزر می پوشانیم و چند ساعت کیک را در یخچال گذاشته تا جا بیفتد و سپس تمام سطح و دیواره ی کیک را سس مایونز می مالیم و به دلخواه تزیین میکنیم .



    میتونیم نون تست رو بعد از اینکه کناره هایش رو بریدیم به شکل مثلث ببریم و سالاد مرغ رو بین دو تکه از نونها قرار دهیم و روشو به دلخواه تزیین کرده و زیرشو کاغذ شیرینی قرار میدیم تا شکل شیرینی تر رو تداعی کنه به جای سالاد مرغ از سالاد الویه هم میتونیم استفاده کنیم!!


    پاییز برگشته..!

    حتما برگی افتادنش را فراموش کرده بود....

    آن قدر ها مهربان هست

    به خاطر یکی هم از سفر باز گردد..!!

    ( جواد فراهانی )
     برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید


  8. 3 کاربر از پست Cancer تشکر کرده اند .


موضوعات مشابه

  1. طرز تهیه چند نوع شور
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 3
    آخرین نوشته: 1392,10,26, ساعت : 12:50
  2. طرز تهیه کیک ژله ای
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 4
    آخرین نوشته: 1392,02,11, ساعت : 02:57
  3. تهیه کیک گل
    توسط آنیتا در انجمن عکسهای روز و گزارش خبری از مراسمها
    پاسخ ها: 8
    آخرین نوشته: 1391,10,29, ساعت : 15:27
  4. طرز تهیه اش جو
    توسط samss در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389,06,02, ساعت : 11:29
  5. طرز تهیه عسل (عکس طنز)
    توسط parii در انجمن متفرقه
    پاسخ ها: 3
    آخرین نوشته: 1388,06,16, ساعت : 15:56

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •