| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست بسیار مفید : +8 امتیاز کاربران محترم نودهشتیا سلام چندیست که تاپیکهایی که زده میشه عنوانش انگلیسی است لطفا از این پس عنوان را فارسی تایپ کنید و تاپیکهای زده شده راهم اگر می توانید عنوانش را ویرایش کنید اگر نه باعنوان انتخابی خودتون گزارش کنید تا ما عنوانش را فارسی کنیم .ممنونم از توجه شما به قوانین سایت ![]() پ.ن:تاپیکهایی که ویژه آموزش زبان و به زبان اصلی ، از این قانون مستثنی هستند. سالهای مبهم | fatima_59 اطلاعیه ی فوق مهم بخش کتاب ( حتما بخوانید ) دیدار ماه آینده جمعه 26 خردادماه ساعت 2:30 مترو کهریزک سلام دیدار دیروز خیلی خوب و جالب بود ما طبق روال گذشته به بخش سالمندان سر زدیم ولی بعد از کمی صحبت با مددکاران بخش ،راهنمایی شدیم به بخشهای جوانان ، بخش ارغوان 1 که معلولین جسمی- حرکتی هستند و بخش یاس که از دوبخش نینا و آریا تشکیل شده ویژه بیماران ام اس البته ما فقط فرصت کردیم به یاس سر بزنیم و از بخش نینا که خانما بستری بودند دیدن کنیم من پرس و جو کردم دیدم یه کتابخانه کوچک در غذا خوری این بخش هست که کلا 20 جلد کتاب داره البته خیلی از کتاباش سر گرم کننده نبودند ولی جلب بود که مهر و مهتاب خانم حمزه لو بینشون بود . به ذهنم رسید که ماه آینده هر کدوم از خانما که مایل بودند با یک جلد کتاب در این دیدار شرکت کنند طبق حساب کتاب من اگر 50 نفر بشیم به تعداد 50 نفری که در این بخش بستری هستند کتابخانه خوبی میتونیم درست کنیم که برای هر نفر یک کتاب داشته باشه . دوست داشتین خبر بدید میاین یا نه ؟ http://www.forum.98ia.com/t466818-2.html#post4974935 | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, *anahit*, *TARA*, -نازلی-, absalan, arnavaz, Ati__377, behi_jooon, book worm, brain storm, Darya_secret, ELAHE, erfan5300, farnaz58, fatima_59, Guest2, harimeshgh, mahdiyeh, MICROOOB, nemesis, s.love, sahar sss, SANIA-23, sheida joon, shirin1366, si.genza, sydney, talayeh, tanaz.68, باران, خانم فسقلی, ستاره ملک, سمن ناز, عیدی |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال بخش بحث و گفتگو ![]() | پست معمولی : +1 امتیاز man alan be moshkel khordam har kari mikonam farsi nemitoonam to site benevisam ama to sithaye dige mishe modiraye mohtarm admin mohamd yeki be man bege chi kar konam bavar konid man dast be hichi nazadam emrooz oomadam intori bood... |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 69,335 بار در 5,586 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز مرورگرتون رو عوض کنید و چک کنید . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال بخش بحث و گفتگو ![]() | پست معمولی : +2 امتیاز akhe man faghat ba hamin site moshkel daram alan to site dige rahat mitoonam benevisam... |
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 69,335 بار در 5,586 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز خب یک بار مرورگرتون رو عوض کنید ببینید درست میشه یا نه . یک بار هم هیستوری مرورگر فعلیتون رو کاملا پاک کنید . | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال گفتگوی آزاد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زير اسمون كبود
(View Stats)
تشکرها: 6,351
تشکر شده 7,145 بار در 2,559 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام شما تذکر داده اید که مطالبتان را به فارسی بنویسید که خیلی خوب است ولی ایا به انهایی که با شوخی به زبان فارسی لطمه میزنند تذکری داده نمیشود در زبان گفتاری بعضی ها اینجور صحبت میکنند با دوستشان مثلا به دختر دخمل میگویند . ولی در زبان نوشتاری خیلی زشت است و باعث صدمه خوردن به زبان فارسی میشود مخصوصن در یک سایت معتبر فرهنگی . | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
صحبت و تذکر شما درست و بجاست چون من از چند کاربر محترم دیگه سایت هم عینا این مطلب را شنیده بودم ولی شما و دیگر دوستان توجه داشته باشید که با اینکه اینجا یه سایته فرهنگیه ولی مدیرانش امکان این را ندارند فرهنگی را که بعضی افراد سالیان ،سال در اون بزرگ شدند را تغییر بدن این دیگه با خود شخصه که موقع نوشتن در نظر بگیره که در بین جمع داره مینویسه و مهمتر از اون در یک محیط فرهنگی که همه اعضا در علاقه به کتاب مشترک هستند . | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تاپیک, تاپیکهاتون, تایپ, خود, را, عنوان, فارسی, لطفا, های, کنید |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |