| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : هرجاکه داداشم باشه....
تشکرها: 764
تشکر شده 150 بار در 95 پست
کتاب مورد علاقه : نمیدونم کدومو بگم.... حالت من : | غریق نجات داره احیانا... نمی دانم میدانی........؟! که چقدر خنده هایم درد میکنند...این روزها انگار بیشتر ادم ها به دست هم پیر میشوند..... نه به پای هم..... ![]() | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : کوچه ی پشتی
تشکرها: 3,969
تشکر شده 7,107 بار در 1,257 پست
کتاب مورد علاقه : نوبت عاشقی حالت من : | چه کارا!خوب دلخوشن | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 244
تشکر شده 1,204 بار در 515 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | از مگس متنفرم مقایسه ۲ جمله از من و اینشتین انیشتین میگه : میز ، صندلی ، ظرفی میوه و یک ویولن . انسان برای شاد بودن به چیز دیگری نیاز دارد ؟ من می گم: لپ تاپِ اینترنتِ فایرفاکس . انسان برای شاد بودن به چیز دیگری نیاز دارد ؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش سرگرمی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
تشکرها: 7,046
تشکر شده 23,127 بار در 6,326 پست
| ای ول خوشمان آمد اولی خیلی خوف بود! روی دست خودم مانده ام آینه ها را زیر و رو می کنم می تکانم حتی خبری نیست مرا اگر می بینید تصویر ِ تداوم یافته ی ذهن شماست من گم شده ام آقا! ساعت... ببخشید نه؛ آینه دارید!؟ | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : تـوﮮ رویـــآهــآمـ ...
تشکرها: 1,392
تشکر شده 1,456 بار در 214 پست
کتاب مورد علاقه : ×پــآنـتـی بـنـتـی× حالت من : | چ حالی هم میکنه بچه پررووووووو | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : رو اعصاب داداشم
تشکرها: 940
تشکر شده 465 بار در 172 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود,فرشته من حالت من : | خوشم میاد مگس عقب نمی مونن!!!!!! تفریحاتم دارن اینا پس؟!؟!؟!؟!؟!؟! | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : همین جا!!!!!!!
تشکرها: 23,805
تشکر شده 15,558 بار در 6,662 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | ماشالا به خودشونم می رسن حسابی زندگی میکنم ... حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!! چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد، حتی زندگی را... | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : [ هـَميـטּحـَوآلـﮯ ]
تشکرها: 532
تشکر شده 2,054 بار در 828 پست
کتاب مورد علاقه : [ جــوבﮮ اِبــوتـ ] حالت من : | چه باحال.... | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : سمنان
تشکرها: 29
تشکر شده 328 بار در 275 پست
کتاب مورد علاقه : ورود عشق ممنوع حالت من : | واقعا چه کیفی میکنن | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : darya
تشکرها: 1,504
تشکر شده 27 بار در 12 پست
حالت من : | به اندازه ای که از این حشره بدم میاد از سوسک بدم نمیاد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تفریحات, مگسی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |