| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : تبریز
تشکرها: 8,346
تشکر شده 12,690 بار در 2,288 پست
کتاب مورد علاقه : پر پرواز حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط *snowflake* : ۲۶ بهمن ۱۳۸۹ در ساعت ۱۰:۴۸ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : همینجا (:
تشکرها: 4,798
تشکر شده 3,435 بار در 907 پست
کتاب مورد علاقه : رمانی که پایان خوبی دا حالت من : | خیلی قشنگ بودن ![]() ![]() تویی که ادعات میشه همه دنبالتن اینو بدون جنس ارزون زیاد مشتری داره بعـــــــــــــــــــله ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : قطعه ای از بهشت
تشکرها: 14,608
تشکر شده 21,082 بار در 6,224 پست
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | واقعا زیبا کشیدن. ![]() لمس دستان تو وسوسه شیطان نبود به قداست چادرت قسم حس قنوت نمـــاز هایم بود برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : ساری
تشکرها: 701
تشکر شده 2,801 بار در 1,329 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | خوشگل بودن.. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : تبریز
تشکرها: 11,601
تشکر شده 18,340 بار در 4,303 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه | ![]() ![]() ![]() ![]() بعضياشون واقعا طبيعي به نظر ميرسيدن.من بيشتر از همه دوست دارم گل بكشم!راستي يه عكسي رز جون گذاشته كه سياه و سفيده من فك نميكنم نقاشي باشه.... ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : خونه بابام
تشکرها: 21,499
تشکر شده 4,199 بار در 909 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | ![]() من عاشق گل آفتاب گردان هستم خوش به حال نقاش ها که توانایی اینو دارن که بتونن از هر چیزی که چشمشون رو می گیره یه اثر خلق کنن | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : نیشابور شهری با صبح های مدهوش کننده
تشکرها: 264
تشکر شده 456 بار در 157 پست
کتاب مورد علاقه : پیرمرد و دریا حالت من : | درجه یک ای ول خانم زیبابودن وهو معکم اینما کنتم هرکجا که باشید خدا باشماست رفتن هیچ ربطی به رسیدن ندارد ارشیو مجلات زیبای ایرانی | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : فعلا ساکن دنیا
تشکرها: 9,357
تشکر شده 430 بار در 169 پست
کتاب مورد علاقه : خشم و سکوت حالت من : | خوشگلن همه ی افراد با استعداد هستند ، اما اگر شما یک ماهی را براساس تواناییش در بالا رفتن از درخت بسنجید ، آن ماهی تمام عمرش را بر این باورخواهد گذراند که یک بی دست و پای احمق است. ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : رو نرووووووو پسرا قدم میزنم....
تشکرها: 2,311
تشکر شده 4,747 بار در 1,609 پست
کتاب مورد علاقه : حریر نگاه و سحر حالت من : | ایول چه هنریه............... شڪــــ نـڪــــن !×! ✿ آینــده اے ✿ خــواهـــم ســاخـتـــ ڪــہ" گــذشتـہ ام " جـلـویـش زانــــو بـــزنــــد ! .. قـــرار نیـــســتـــ مــن هـــم دلِ ڪَــســے دیـــگر را بســوزانــم ؛ برعــڪــس ڪــســے را ڪــہ وارد زندگیــــم میــشــــود ، .. آنـــقـــدر خوشبــ♥ـــخـتـــــ مــے ڪـنــــم ڪـــہ ؛ .. بـہ هـــر روزے ڪـہ جــاے ✿ او ✿ نـیـستـے .. بــہ خــودت " لـعـنـــتـــ " بــفـــرسـتـے ! .. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, نقاشي, گل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |