| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال کتاب موبایل ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 13,359
تشکر شده 49,095 بار در 2,488 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوستانی که رمان رویا رو خوندن نظرشون در مورد این رمان چیه؟( با توجه به اینکه انتشارات شادان ذکر کرده بود که این اولین رمان این نویسنده بوده) این داستان٬ داستان زندگی دختری به نام شقایق است که اعضاء خانوادهاش را در یک کشتار گروهی از دست داده و تک و تنها به عنوان تنها شاهد قتل اعضاء خانوادهاش تحت حمایت یک پلیس سختگیر به نام علیرضا قرار گرفته است و به نوعی علیرضا و تمام پلیسهای دیگر را مقصر در قتل خانوادهاش میداند و از آنها کینه به دل دارد. این کینه باعث میشه که عشق نرم و لطیفی را که به کندی در قلب شقایق و به سرعت در قلب علیرضا شکل گرفته را نادیده بگیرد و راهی دیار غربت بشود و هشت سال دور از علیرضا زندگی کند و در نهایت به سوی او برگردد لینک: رویا | مهناز صیدی رویا | مهناز صیدی ( تایپ گروهی نودهشتیا ) | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 6,870
تشکر شده 1,634 بار در 414 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رمان خوبی بود کشش داشت هر چند که داستانش زیاد واقعی وملموس نیود از این نویسنده کتاب بخت سپید زمستان جذاب تر بود همه چي آرومه غصه ها خوابيدن شك نداري ديگه تو به احساس من همه چیز آرومه تو به من دل بستی این چقدر خوبه که تو کنارم هستی من عاشق يكشنبه هام .... ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال بخش بحث و گفتگو ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز فوق العاده بود... من خیلی قلمش رو دوست داشتم و تو هر سه کتابی که ازشون خوندم وارد فضایی متفاوت از شخصیت ها و روند کلی داستان شدم...این نشون دهنده قدرت قلم و تخیل نویسنده است و در ضمن اینکه قلم اونقدر قوی هست که مخاطب رو به دنبال خودش بکشونه که یک مشخصه خیلی روشن در یک رمان موفق هستش.... میسی |
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 31,923
تشکر شده 15,206 بار در 1,689 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی قشنگ،قلمش قوی و جذاب،از بخت سپید زمستان و خواب و بیدار قشنگ تر.با اینکه اولین کارشه گر یک نخست ز زندگانی گذرد مگذار که جز بشادمانی گذرد هشدار که سرمایه سودای جهان عمر است چنان کش گذرانی گذرد | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئد
(View Stats)
تشکرها: 12,267
تشکر شده 23,350 بار در 3,582 پست
کتاب مورد علاقه : بخت سفيد زمستان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() قلم خانم مهناز صیدی بی نظیره مخصوصا کتاب بخت سپید زمستان .رویا هم خیلی خوب بود عشق عمیق رو خوب بین میکنه و شخصیتهای رمان هاش حرف نداره مثل همین علی رضا یا دکتر متین تو بخت سپید زمستان . ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: زیر این آبی آرام بلند
(View Stats)
تشکرها: 29,974
تشکر شده 5,667 بار در 725 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام ،آیا این کتاب تو این سایت هست؟ قلبی که به جستجوی رویاهایش برود هرگز رنج نخواهد کشید زیرا هر لحظه از این جستجو یک قدم نزدیک شدن به خدا و ابدیت است. | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال معرفی و نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 9,956
تشکر شده 11,625 بار در 766 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر | بدون امتیاز : 0 امتیاز بهترین کتاب خانم مهناز صیدی تا اینجا به نظرم من کتاب رویا یا همون اولین کتابشه. جنبه جنایی و عشقی داستان کشش وجذب مخاطب رو بالا برده بود.فقط چیز که خیلی توی ذوق میزد تفاوت سنی زیاد شقایق وعلی رضا بود. توصیه من از بین رمانهای در حال تایپ کاربران نودوهشتی ![]() آن نیمه دیگر... | anital کاربر انجمن بازنشسته | mirage کاربر انجمن فرشته ی نگهبان | پاتریشیا ویلسون | ترجمه ی Yasnaaaa کاربر انجمن ویرایش توسط هدیه : ۳۰ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۵:۱۷ بعد از ظهر دلیل: با تشکر از mahsan عزیز برای یادآوری اشتباهم درباره اسم قهرمان کتاب | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال بخش بحث و گفتگو ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئد
(View Stats)
تشکرها: 968
تشکر شده 10,363 بار در 967 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز بنظر من از خواب و بیدار قشنگ تر بود اما آخراش یکم حوصله آدمو سر می برد ... در مورد بخت سپید زمستان من اصلا خوشم نیومد و برام خیلی جالبه که خیلیا بنظرشون کتاب جذابی اومده ! من که حتی کامل نخوندمش ! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت: سرگردانم
(View Stats)
تشکرها: 6,139
تشکر شده 38,076 بار در 3,330 پست
کتاب مورد علاقه : خداوند الموت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کتاباش بدک نیست ولی خیلی کشش میده حسادت نکن! … این که بعد از تو بغل گرفته ام … زانوی غـَم اســت ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| رمان, رویا, صیدی, معرفی, مهناز, مهناز صیدی, نقد, نوشته, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |