| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : جهان سوم :)
تشکرها: 25,172
تشکر شده 963,029 بار در 3,803 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری :) حالت من : | پست بسیار مفید : +60 امتیاز سلامممممممم ![]() با کمک خانم مدیر-شبنم جون این پست و گذاشتیم دستت طلا شبنم جون-خسته نباشی.........دانلود رمان همه ی هستی من......نوشته ی این حقیر... ![]() لطفا تو نقدی که میذارم شرکت کنید. لینک نقد:همه هستی من | sun daughter48 کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب با تشکراز همگی شما عزیزان ![]() دانلود با لینک مستقیم لینک غیرمستقیم: دانلود ![]() و نمی دانستی باغبان باغچه ی همسایه پدر پیر من است/من به تو خندیدم تا که با خنده پاسخ عشق تو را خالصانه بدهم/بغض چشمان تو لیک/ لرزه انداخت به دستان من وسیب دندان زده از دست من افتاد به خاک/دل من گفت برو.../ چون نمی خواست به خاطربسپارد گریه ی تلخ تو را/ و من رفتم/و هنوز سالهاست که در ذهن من آرام آرام/حیرت و بغض تو تکرار کنان می دهد آزارم/ و من اندیشه کنان غرق در این پندارم که چه می شد اگر باغچه ی خانه ی ما سیب نداشت... "فرخزاد" آدما آدمو تنها میذارن ویرایش توسط SunDaughter☼ : ۴ ارديبهشت ۱۳۹۰ در ساعت ۰۳:۲۹ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 71,319
تشکر شده 168,909 بار در 12,622 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز مدتی نیستم دوستان، لطفا بغیر از موارد ضروری بمن پیام ندید. ![]() اطلاعیه جدید بخش کتاب مخصوص نویسنده ها و خواننده های عزیز! ![]() از نگارش مطالب خلاف شرع در داستان ها بپرهیزید! نحـوه ی قـرار دادن کتـاب در سایت! طراحی جلد رمان! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 71,319
تشکر شده 168,909 بار در 12,622 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : under the God's umbrella
تشکرها: 42,649
تشکر شده 39,473 بار در 7,859 پست
کتاب مورد علاقه : بینوایان-بر باد رفته حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : لابیرنت
تشکرها: 43,113
تشکر شده 146,735 بار در 11,927 پست
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز از این لینک استفاده کنید! لینک مستقیم خوشبخت او | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| daughter, sun, انجمن, دانلود, رمان, من, هستی, همه, کاربر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |