بازگشت   نودهشتیا > کتاب > دانلود کتاب > رمان > نوشته کاربران سایت

تبلیغات 

عجیب تو جیب

ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۲۴ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۵۳ بعد از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
رمان نویس انجمن

SunDaughter☼ آواتار ها

پست بسیار مفید  +60 امتیاز     
Talking همه هستی من | sun daughter کاربر انجمن | دانلود

سلامممممممم
با کمک خانم م
دیر-شبنم جون این پست و گذاشتیمدستت طلا شبنم جون-خسته نباشی.........
دانلود رمان همه ی هستی من......نوشته ی این حقیر...
لطفا تو نقدی که میذارم شرکت کنید.
لینک نقد:
همه هستی من | sun daughter48 کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب
با تشکراز همگی شما عزیزان
دانلود با لینک مستقیم

لینک غیرمستقیم: دانلود

من به تو خندیدم/چون که می دانستم تو به چه دلهره از باغچه ی همسایه سیب را دزدیدی/پدرم از پی تو تند دوید/
و نمی دانستی باغبان باغچه ی همسایه پدر پیر من است/من به تو خندیدم تا که با خنده پاسخ عشق تو را خالصانه بدهم/بغض چشمان تو لیک/
لرزه انداخت به دستان من وسیب دندان زده از دست من افتاد به خاک/دل من گفت برو.../
چون نمی خواست به خاطربسپارد گریه ی تلخ تو را/
و من رفتم/و هنوز سالهاست که در ذهن من آرام آرام/حیرت و بغض تو تکرار کنان می دهد آزارم/
و من اندیشه کنان غرق در این پندارم که چه می شد اگر باغچه ی خانه ی ما سیب نداشت...
"فرخزاد"

آدما آدمو تنها میذارن

ویرایش توسط SunDaughter☼ : ۴ ارديبهشت ۱۳۹۰ در ساعت ۰۳:۲۹ بعد از ظهر
SunDaughter☼ آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
$~roya~$, "لعیا", * sARa_elf*, * Shiny_Shadow *, *cleopatra*, *N!LooFaR*, *niusha*, *shima*, *vampire girl*, -Farimah-, -Niloufar-, -ShaDi-, ...ARAD..., ...نگین..., ..samira.., .Anahit., .arsana., .Monire., ?98i, abr63, adenisa, aftab2710, ahoo21, Aiden, Aji_TanNaZ, amozhgan, Anahita.s, aneya, angelic, ania, asal_cheshmak, ashoka, asoodeh, atyek, avazkhamoosh, bahar bahari, bahooneh10, banix, bardia2009, Beautiful Jasmine, behi.b, believe me, brain storm, coquette, coral, D0nya, darya..., dokhtare khial, Dolphin, Donya-70, Elahe-Goddess, elahe.goddess, elahe70, elahem, Elen, FAH!ME, fary, fatemeh18, fatemehjojo, feedback, fereshth, ffpress, foroogh 54, foruzan-k, fr number1, Fuhrer, gandomsa, hago0oshi, hala, hamideh, hasti665, hediyeh_b, honey_x, IRAN77, jagali, jojo.nazanin, kurda smahlt:<, lamita, leila_r, leilyk, leyli70, linda, M mehrane, m.mahya, m.nafas, Maedeh, mah1367, mahan83, mahbano, mahdieh67, mahshad05, mahta75, mahtab68, mahtab888871, mahtabiiiiii, malihe ranjbar, mamigigili, mariam79, mary341, maryam1363, maryamale, maryammmmmm6, masi20002, masoumeh, mediya, mehrta76, melanie stryder, mellina2000, melodeee, Meshki, miliks, mina naz, mina12MINA, mina68, Miss-Mani, mmssnn, mokmor, monalili, N@s!m, nabat, Nahid_m, nairika, najmeh15, NAVA22, negin-joon, Niloufarjojo, nina505, ninajan, nutty, parastesh_nia, pari mn, parisa khanoom, parisa o, parisay, parmis86, parsadmehr, pdaryai, pegiiiiiiiii, Qeen, R.A.H.A, RaheBipayan*, rahil775, razieh y, Reza, ronak1, roseberry, rozi-91, s-engineer, sabooha, safo, sama33, samira1362, samss, sam_sim, saqar70, sara.6887, Sati_Faeze, sazin513, sepideh1991, SETAREH NIKO, shaghhayeghh, sheida_953, shide, shivapatter, silverstar, simaN, Souci, Star-crossed, sunthin, Sutra, sydney, s_donia323, T715, talkhoon, taniii, TanNazZz, TARANOMEMEHR, tina 1989, ti_na60, Wildpanther, yasi253, Yasnaaaa, zahra.gol, zm.matin, _SarA_, |SarA_S|, ~fatemeh69~, ~HeaRTbeAt~, ~parastesh~, ~pArnYa~, ~Setareh Bano~, ~shahrivar~, آبجی نیلوفر, آذر جون, ام كلسوم, امتیس, اهو, با نمک, باران 69, باربارا, باقری, جان کریستوفر, خانم فسقلی, خرمالو, خرگوش تپل, درسان, دزدمونا, دمونتانا, ديزج, ذره بین, رضا بابلی, رها خانم من, رها رادمنش, رویای باران, زرین دخت, سامان63, سمن ناز, سیمیندخت, شبنم, صدف., طلوع عشق, عشقکتاب, فافانی, قاصدك تنها, لحظه, مشکور 2, مهرگل, مِنّا, میهـــان, نامی, نفس_20, نهایت, نی نی توچولو, نیلوفر آبی, واران, وستا دخت, ياسمن71, پامچال, پرهوده, چپ دست, چیستا8, کیانوش.م.م, گیتی, یگانه, ܓܨ سارا ܓܨ

تبلیغات

64 محصول اسپیکر

قدیمی ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۱۰:۲۸ قبل از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
مدیر بخش کتاب

honey_x آواتار ها

پست مفید  +4 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط snowball1390 نمایش پست ها
هردو لینک مشکل داره و باز نمیشه...
لینک غیرمستقیم سالمه! کلیک کنید در صفحه جدید دریافت فایل رو بزنید:

لینک غیرمستقیم: دانلود
honey_x آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۱۲:۴۶ بعد از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
مدیر بخش کتاب

honey_x آواتار ها

پست بسیار مفید  +6 امتیاز     

دوستانی که مشکل دارن یه بار دیگه ساختم اینو امتحان کنید!

دانلود
honey_x آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۷:۱۳ بعد از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
کاربر ویژه

Star-crossed آواتار ها

پست مفید  +3 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mellina2000 نمایش پست ها
ببخشید ولی همه لینکها خرابند
http://up.behtarin.com/uploads/c5dcc18e0c1.rar
Star-crossed آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۶:۵۰ بعد از ظهر   #5 (لینک مستقیم)
همکار بخش کتاب

pegah.a آواتار ها

پست مفید  +3 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط serina139 نمایش پست ها
ببخشید ولی همه لینکها خرابن
از این لینک استفاده کنید!
لینک مستقیم

خوشبخت او
و تنها خوشبخت او
آن کسی که امروز را روز خود می نامد
و با آسوده دلی می تواند بگوید: