| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
تشکرها: 24,872
تشکر شده 22,110 بار در 8,431 پست
کتاب مورد علاقه : غزال -در امتداد حسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شکیلا در سیزدهم اردیبهشت ماه سال یک هزاروسیصدوچهل ویک در تهران دیده گشود. کوچکترین فرزند خانواده بود وازهمان کودکی شیفته موسیقی. در نه سالگی قطعه ای برای تلویزیون اجرا کرد وآنچنان مورد توجه قرار گرفت که در پی آن برای خوانندگی دعوتش کردند. کم سن بود و خانواده اش نیز راضی نبودند، به تحصیلش ادامه داد وموسیقی را به برنامه های مدرسه و مسابقات استعدادهای درخشان قناعت کرد. در پانزده سالگی به فراگیری موسیقی ملی و ردیف های آوازی نزد مرحوم استاد محمود کریمی پرداخت ، تا اینکه در هجده سالگی برای ادامه آموختن موسیقی کلا سیک به آمریکا رفت. شکیلا در سال یک هزار سیصدوشصت وهشت بصورت حرفه ای موسیقی را به عنوان پیشه خود بر گزید تا آرزوی دیرین خود رامحقق نماید. غنای لحن او که هدیه ای خداوندی است، در پیوند با ادبیات غنی فارسی تلفیقی کم نظیر پدید می آورد که شخصیت فروتن شکیلا نیز مکمل آن گشته و در آثارش نمایان میگردد. بی گفتگوست که چنین آثاری رتبه والائی از هنر و احساس را در شنونده بجا می گذارد. علاقه شکیلا به عرفان و ادب عرفانی این مرز و بوم، زبان گشوده ای را برای خواندن اشعار حضرت مولانا بروی باز کرد که به آثارش در این زمینه، احساسی ملکوتی عطا می کند. شکیلا تا امروز یازده مجموعه موسیقی به هنر دوستان ایرانی تقدیم کرده و دوستارانش همچنان و هر لحظه منتظر کارهای جدید او هستند. تجلّی صدای شکیلا در مقام آوای بر گزیدگان شرق در مجموعه " اپراتیکا- شاین" افتخاری بزرگ برای او و هم میهمانش است. صدای او از میان دهها صدای آشنا و گمنام شرقی انتخاب شد. ادای دین شکیلا به بزرگان موسیقی این مرز و بوم باز سازی و باز خوانی آثار ارزشمندشان است ، چه ، نقش خود را در نقل سینه به سینه احساس و آثار، از نسل و نسل های پیش به آیندگان، به نیکی درک می کند تا که امید به جاودانگی هنر را محقق بخشد. شکیلا رسالتش را در گرمای کانون خانواده و در پرورش فرزندانش ، شهرا د و بهراد، با آرزوی باز گشت به وطن و تقدیم اجرای زنده برنامه اش به سر زمینش می بیند ودر شوق آن روزگار می گذراند. ![]() خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ» | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : زير يك گنبد نيلي روي يك كوه بلند
تشکرها: 578
تشکر شده 1,391 بار در 489 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا صداي اسماني داره زندگي دايره اي هست مربع كه سه ضلع دارد عشق و محبت | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : نصف جهان
تشکرها: 4,364
تشکر شده 8,422 بار در 2,164 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز صداش حرف نداره من عاشق صداشم فقط هم همین خواننده رو دایم گوش میدم به خصوص اخرین کوکبش خیلی میدوستمش مترسک اینقدر دستهایت را باز نکن | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 28,129
تشکر شده 28,012 بار در 6,632 پست
کتاب مورد علاقه : جهان در پوست گردو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عکس: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قوانین مشترک بخش فرهنگ و هنر و اخبار من اگر پيامبر بودم، رسالتم شادمانى بود بشارتم آزادى و معجزه ام خنداندن كودكان... نه از جهنمى مى ترساندم و نه به بهشتى وعده ميدادم...تنهامى آموختم انديشيدن را و "انسان" بودن را... (چارلي چاپلين) | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر اسمون خدا توی شهر قصه ها
تشکرها: 12
تشکر شده 257 بار در 32 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز صداش قشنگه دیشب غم دل به دل بگفتم به نهفت چون صبح بشد دیدم دگری هم بگفت من بودم ودل راز مرا فاش که کرد زین پس غم دل به دل نمی باید گفت | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : my dreams land
تشکرها: 435
تشکر شده 2,863 بار در 1,018 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز صداش ماهه........ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر سایه مهربونی خدا
تشکرها: 97
تشکر شده 1,365 بار در 387 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین - شازده کوچولو - حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من که عاشقشم به خصوص آخرین کوکب میخوام به سردی شبهام بخندم................میخوام به پوچی فردام بخندم وقتی میبینمت با دیگرونی.................... تو اوج گریه هام میخوام بخندم میخوام داد بزنم تنهای تنهام...................میخوام وقتی میگم تنهام بخندم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
تشکرها: 71,909
تشکر شده 124,305 بار در 4,709 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هم صداش قشنگه ... هم قیافه ش ... هم شخصیتش ... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 16,059
تشکر شده 3,517 بار در 1,127 پست
کتاب مورد علاقه : تعهد یا عشق-قرار نبود حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز صداي خيلي خوبي داره وبر عكس خواننده هاي زن ديگه كمتر به قروفرش ميرسه وبه قول بابام سنگينه | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : 21 09
تشکرها: 157
تشکر شده 1,351 بار در 342 پست
کتاب مورد علاقه : jen حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شكيلا در13 ارديبهشت 1341در تهران به دنيا امد و كوچيكترين فرزند خانواده ميباشد. او درسنين كودكي به موسيقي علاقه مند بود و در ميهماني هاي خانوادگي هنرنمايي ميكرد. در9سالگي به دعوت يكي از هنرمندان به اجراي برنامه دريك شوي تلوزيوني برداخت و همان سبب شد دست اندركاران راديو و تلوزيون از او دعوت كنند خوانندگي را به طور حرفه اي ادامه دهد ولي به علت مخالفت خانواده او به ادامه تحصيلش برداخت. و فعاليت هنريش را محدود به شركت در مسابقات هنري مدارس خانوادگي كرد در سن 15 سالگي مدتي نزد مرحوم استاد محمود كريمي به ياد گيري رديف هاي موسيقي برداخت ولي متاسفانه به علت هنرستان تعتيل شد و بس از جندي شكيلا براي ادامه ي تحصيلات دانشگاهي به امريكا سفر كرد. در سال1368 اولين البوم خود را به همكاري بابك افشار به بازار روانه كرد و تا كنون 11 البوم به دوسداران خود را سرتاسر دنيا تقديم كرد. شكيلا داراي دو فرزند مي باشد شهراد و بهراد شهراد 16 و بهراد 13 سال دارد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بيوگرافي, بیوگرافی, خواننده, زندگینامه, شكيلا or خواننده, شکیلا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |