| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام یک از کاندیدا از نظر شما معتادترند؟ | |||
| elahe70 | | 5 | 4.67% |
| Miss.Mini | | 66 | 61.68% |
| حاجی بلا | | 28 | 26.17% |
| چیکا | | 5 | 4.67% |
| SaRa | | 3 | 2.80% |
| رأی دهندگان: 107. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 17,184
تشکر شده 28,074 بار در 5,655 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز سلام! اعلام قوانین برای بار ششم: ![]() ![]() 1. فقط پست مربوط به مسابقه بدین. هر چی دلتون خواست تبلیغ کنین اما توهین به کسی نشه و باعث تطعیل شدن مسابقه نشین. ![]() 2. فقط با یک یوزر رای بدین. 3. خواهشا تاپیک رو هم منحرف نکنین. ![]() و مهم ترین نکته که توی 4 دوره ی قبلی که زمان قدیم بود اتفاق نیفتاد و ایشالا که تو این دوره هام اتفاق نمی افته اینه که خواهشا خواهشا مسابقه عادلانه باشه و از کاربرای جدید سواستفاده نکنید تا ازشون رای ندیده نشناخته بگیرید. ![]() لیدرای عزیز منظورم با شماست وگرنه کاندیدا که ازشون خیال جمعم. ![]() پس یقه ی کسی رو به زور نیگرید تا بیاد رای بده. ![]() کاندیدای این دوره: معتادان سری اول: معتاد دور اول: باران با 54 رای ![]() ![]() ![]() ![]() معتاد دور دوم: شبنم با 46 رای ![]() ![]() ![]() معتاد دور سوم: rana-021 با 29 رای معتاد دور چهارم: asalcheshmak با 22 رای ![]() ![]() ![]() معتاد سری دوم: معتاد دور اول: Nilo با 56 رای ![]() ![]() ![]() مدت زمان مسابقه یک هفته. ![]() یعنی تا هفته ی دیگه امروز. ![]() ![]() از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | $...MoNiLi...$, * Star, *rainbow*, -MARYAM-, -نازلی-, Aji_TanNaZ, alonegirl, amozhgan, behiii319, Behnaz joon, bianazaninam, brain storm, elahe.goddess, elahe70, elahem, farahi, fatima_59, lucy, Mahbib, Mahed, milAd610, Mina, mina68, Mino Bookworm, moonlight, NauGhTy AnGel, nazem, nemesis, NILOUFAR, nima.reno, prance, p_f_p, rose33, sahar100000, SaRa, shide, shivva_alone, skarlt60, spoorg, yasam, Zanessa, ~alone angel~, ~jOojoO.tAlA~, حاجی بلا, مهستی, نیلوفر دختر دریا, هانی عسل, چیکا, گلبهار |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: ☠feri shahr☠
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : hamkhOone حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اوووووووول!!!!به نظرم چيكا معتادتره!به چيكا راي دادم.... ![]() خسته نباشين!با تشكر از مديريت پارك اا ببخشيد نيلو و باران جان!!! ویرایش توسط *rainbow* : ۲۳ بهمن ۱۳۸۹ در ساعت ۰۸:۴۷ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تعهد یا عشق-گرگ ومیش و حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم فکر کنم چیکا معتاد تر باشه رای من رای تو رای ما چیکا | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به مینا رای میدم چون اوضاعش خیلی خرابه | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,594
تشکر شده 146,283 بار در 14,662 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اِ من اینجا شیکار میکنم؟ نقل قول:
من کُجام معتاده زهرا؟ ![]() نمیبینی از بازپروری آنلاینم؟ ![]() بعد نوشت: من چونبه معتادبودن ِ خودم 100درصد آگاهم..به خودم رای میدَهی یَم ![]() نگران نبودنت نباش نفـــــرینــت نمیکنم! همین که دیگرجایت در دعـــــاهــــــــایــــم خالیست ،برایت کافیست! ![]() ![]() ویرایش توسط Mina : ۲۳ بهمن ۱۳۸۹ در ساعت ۰۹:۴۲ قبل از ظهر | |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: استرالیا
(View Stats)
تشکرها: 7,788
تشکر شده 7,826 بار در 925 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته،هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم به مینا رای دادم آنكه دستش را اینقدر محكم گرفته ای دیروز عاشق من بود ! دستانت را خسته نكن ... محكم یا آرام ! فردا تو هم تنهایی ... ![]() | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: خدا جونم!آغوشت را برایم باز کن.من جایی ندارم
(View Stats)
تشکرها: 18,032
تشکر شده 11,601 بار در 2,747 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به مینا رای دادیممممممممممممممممممممم خدایم خداییست که اگر سرش فریاد بزنم بجای اینکه با مشت به دهانم بزند با انگشتان مهربانش نوازشم می کند و میگوید: می دانم جز من کسی نداری برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 42,457
تشکر شده 16,718 بار در 1,167 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز منم به مینا رای دادم. ![]() اگه تازگی یه کتاب خوندید، با ما هم شریک بشید لطفا: خانه کتاب فرشته ی نگهبان | پاتریشیا ویلسون | ترجمه ی Yasnaaaa کاربر انجمن هستي من | كريستين هيگينز | مترجمين نود و هشتي تقسیم عادلانه | نازلی گلستان کاربر سایت | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: همین اطراف
(View Stats)
تشکرها: 3,203
تشکر شده 1,273 بار در 421 پست
کتاب مورد علاقه : رمان های تاریخی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به miss.mini رای دادم زندگی دو نیمه است : نیمه اول در انتظار نیمه دوم نیمه دوم در حسرت نیمه اول | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98ia, برتر, دور, دوم, سری, مسابقه, معتاد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |